Cestujeme dementne aneb dotazy z FB
Tak vždy lepšie ako heker, ktorý si myslel, že z bankomatu v Chorvátsku vylezú české koruny, keďže veď ma českú kartu
Sarah napsal(a):Podle komentářů to pán myslí zcela seriózně! :D
No nevím jestli mu těch 20 ecek s azbukou bude stačit
tonic napsal(a):že jsi odpovídal ve stylu rádia Jerevan? např. "Není problém. Naopak si užijete klidnou dětmi nerušenou dovolenou."preco ma vyhodili z grupy :((
ale coby, ja som len prezentoval krasy Slovenska ako Cierna nad Tisou, plaz, Velke Kapusany a pod :)
@mraziq - Cestovani, spolucestovani...nejak tak:)
inak toto nie je ani tak dementna otazka, ako uz opakujuca sa donekonecna

V 70. výročie generálneho štrajku pracujúceho ľudu sem dávam len takú pripomienku, ako sa ľahko zvyká súčasnú výdobytky cestovania. Ešte nedávno by bola otázka skôr kam nepotrebujeme víza. A samozrejme v čase internetu a Googlu sa treba pýtať na takéto otázky, lebo veď osobná skúsenosť :D

uz by sa patril Cezchxit a Slovexit konecne a zatvorit hranice, nech uz konecne ten pas vyuziju tieto vysoke skoly zivota :)
ako uz TYPY/TIPY su obohrana klasika Vysokej skoly zivota na cestach, ale s tou anglictinou to ma vacsi smrnc :D

Ahoj měl bych dementni dotaz. Pokud si koupim letenku z Brna na Okinawu bude se jednat o lety na jedné letence, nebo pri nestihnuti letu bude problem. A kufry pri odbaveni v Brne budu vyzvedavat az v Okinawe pripadne na zpět v Brně? Díky moc Rrr
tak je to na jednej, takze ak nestihnes pripoj s dovodu napr. meskania tvojho letu, alebo pocasia, tak poslu na dalsi. Bagaz az na Okinawu by mala ist, ale to by mal skor potvrdit niekto kto absolvoval tranzit v Japonsku, kedze v takom USA by to tak nebolo. Ale skor pozeram ze cestou mas naspat dlhy prestup v Mnichove...tam neviem ci si ju nebudes musiet vytiahnut a potom znovu checknut. Az taky dementny dotaz to nie je, do tohto vlakna patria skor otazky typu odporucte hotel v Thajsku :D
tonic napsal(a):tak je to na jednej, takze ak nestihnes pripoj s dovodu napr. meskania tvojho letu, alebo pocasia, tak poslu na dalsi. Bagaz az na Okinawu by mala ist, ale to by mal skor potvrdit niekto kto absolvoval tranzit v Japonsku, kedze v takom USA by to tak nebolo. Ale skor pozeram ze cestou mas naspat dlhy prestup v Mnichove...tam neviem ci si ju nebudes musiet vytiahnut a potom znovu checknut. Az taky dementny dotaz to nie je, do tohto vlakna patria skor otazky typu odporucte hotel v Thajsku :D
v Japonsku jsem musel vyzvednout a znovu odbavit na domestic, jako v US, nebo Mexiku
Díky a jak se to s těma zavazadlama dá zjistit, nemyslím že by to slečna v Brně věděla, nebo jo ?