Cestujeme dementne aneb dotazy z FB

Založil před 9 lety tonic ve fóru Co se nevešlo

Podle komentářů to pán myslí zcela seriózně! :D 

vystrizek.jpg

0 Citovat

Tak píše to tak upřímně:-)

0 Citovat

Tak vždy lepšie ako heker, ktorý si myslel, že z bankomatu v Chorvátsku vylezú české koruny, keďže veď ma českú kartu

0 Citovat

Sarah napsal(a):

Podle komentářů to pán myslí zcela seriózně! :D 

No nevím jestli mu těch 20 ecek s azbukou bude stačit

0 Citovat

Niekdy mi je adminov ľúto

img-20180220-063454.png

0 Citovat

Už druhý den sleduji toto drama. Takový detail, synovi je 35:-)

screen-shot-02-22-18-at-09.jpg

0 Citovat

April je za mesic az ne? ;D 

0 Citovat

preco ma vyhodili z grupy :((

0 Citovat

tonic napsal(a):

Občas si tam hraju na tebe:-) Gintonic

0 Citovat

tonic napsal(a):

že jsi odpovídal ve stylu rádia Jerevan? např. "Není problém. Naopak si užijete klidnou dětmi nerušenou dovolenou."
0 Citovat

ale coby, ja som len prezentoval krasy Slovenska ako Cierna nad Tisou, plaz, Velke Kapusany a pod :)

0 Citovat

Ve který skupině na FB toto konkrétně sledujete? 

0 Citovat

@mraziq - Cestovani, spolucestovani...nejak tak:)

inak toto nie je ani tak dementna otazka, ako uz opakujuca sa donekonecna

iu5wfi8-1.png

0 Citovat

Každý týden mi někdo neznámý píše na Facebook a ptá se na situaci v Izraeli.

0 Citovat

V 70. výročie generálneho štrajku pracujúceho ľudu sem dávam len takú pripomienku, ako sa ľahko zvyká súčasnú výdobytky cestovania. Ešte nedávno by bola otázka skôr kam nepotrebujeme víza. A samozrejme v čase internetu a Googlu sa treba pýtať na takéto otázky, lebo veď osobná skúsenosť :D

ient7nw-1.png

0 Citovat

Stále stejné:-)

screen-shot-02-24-18-at-09.jpg

0 Citovat

uz by sa patril Cezchxit a Slovexit konecne a zatvorit hranice, nech uz konecne ten pas vyuziju tieto vysoke skoly zivota :)

0 Citovat

ako uz TYPY/TIPY su obohrana klasika Vysokej skoly zivota na cestach, ale s tou anglictinou to ma vacsi smrnc :D

sdjhmcr-1.png

0 Citovat

Ahoj měl bych dementni dotaz. Pokud si koupim letenku z Brna na  Okinawu  bude se jednat o lety  na jedné letence, nebo pri nestihnuti letu bude problem. A kufry pri odbaveni v Brne budu vyzvedavat az v Okinawe pripadne na zpět v Brně?  Díky moc Rrr

oki.png

0 Citovat

tak je to na jednej, takze ak nestihnes pripoj s dovodu napr. meskania tvojho letu, alebo pocasia, tak poslu na dalsi. Bagaz az na Okinawu by mala ist, ale to by mal skor potvrdit niekto kto absolvoval tranzit v Japonsku, kedze v takom USA by to tak nebolo. Ale skor pozeram ze cestou mas naspat dlhy prestup v Mnichove...tam neviem ci si ju nebudes musiet vytiahnut a potom znovu checknut. Az taky dementny dotaz to nie je, do tohto vlakna patria skor otazky typu odporucte hotel v Thajsku :D

kifjqkc-1.png

0 Citovat

Bombarder je božan. Pro mě to je jasný ukazatel, že se máme dobře...

0 Citovat

tonic napsal(a):

tak je to na jednej, takze ak nestihnes pripoj s dovodu napr. meskania tvojho letu, alebo pocasia, tak poslu na dalsi. Bagaz az na Okinawu by mala ist, ale to by mal skor potvrdit niekto kto absolvoval tranzit v Japonsku, kedze v takom USA by to tak nebolo. Ale skor pozeram ze cestou mas naspat dlhy prestup v Mnichove...tam neviem ci si ju nebudes musiet vytiahnut a potom znovu checknut. Az taky dementny dotaz to nie je, do tohto vlakna patria skor otazky typu odporucte hotel v Thajsku :D

v Japonsku jsem musel vyzvednout a znovu odbavit na domestic, jako v US, nebo Mexiku

0 Citovat

Já ne.

0 Citovat

Díky a jak se to s těma zavazadlama dá zjistit, nemyslím že by to slečna v Brně věděla, nebo jo ?

0 Citovat

Slečna v Brně to vědět bude určitě :) 

0