Všem z místního lokálu děkuji, že trávíte čas psaním komentářů a zakládání nových témat. Bez vás by to tu nežilo :)Díky a ať se daří v novém roce! .

Poděkování vám, cestovatelům a diskutérům

Založil ve fóru Cestujlevne.com

12 reakcí

Všem z místního lokálu děkuji, že trávíte čas psaním komentářů a zakládání nových témat. Bez vás by to tu nežilo :)

Díky a ať se daří v novém roce!

0

Přeji všechno nej všem v redakci a cestovatelům spoustu akcí, o kterých se s námi podělíte. Díky za vaši práci.

0 Citovat

hlavne sa treba podakovat aj nasim zamestnavatelom, frajerkam, manzelkam, partnerom a pod., ktori umoznuju aj taketo "mimoskolske" aktivity :)

0 Citovat

Také děkuji jak adminům, tak všem uživatelům za cenné informace. Speciální díky tonicovi, jelikož jeho cestopisy mě donutili letět letos do Makedonie a příští rok do Gruzie :-)

0 Citovat

oo dakujem :)) tak buduci dufam, ze inspirujem do Armenska napr. :)

0 Citovat

Také všem štěstí v novém roce a díky za tento server, který mi našel nového koníčka. A i přes ty nervy na letištních kontrolách, protože moje partnerka, s kterou cestuji je všude podezřelá :o), tak cestování miluju.

0 Citovat

Všechno nejlepší do nového roku a zpětně díky za spoustu tipů na letenky a "podpultových" informací, díky kterým bude náš příští rok narvaný cestováním. Díky!

0 Citovat

Rovněž se připojuji s přáním všeho nej do nového roku a at nám to lítá. :)

0 Citovat

My dekujeme za skvele tipy na letenky a v novem roce jen vse dobre!

0 Citovat

Díky moc všem za užitečné tipy, rady a inspiraci a v příštím roce nechť máte dostatek času, peněz, zdraví a touhy na uskutečňování svých dalších cestovatelských snů!

0 Citovat

Také děkuji všem, kdo tvoří obsah tohoto webu a jen tak dál

0 Citovat

Podobne všetkým veľa úspešne navštívených krajín a hromadu zážitkov v novom roku! A taktiež ďakujem za veľa inšpirácie a rád, ktoré tu môžem načerpať :)

0 Citovat

Také vám všem přeji hezký rok 2018, spoustu nacestovaných kilometrů, krásných zážitků a co nejméně trablů na cestách :) i když, trocha dobrodružství k cestování samozřejmě patří ;)

0
12 reakcí