Včera jsem v Bangkoku v Královském paláci náhodou narazil na kamarádku z Prahy. Večer jsme šli do Patpongu, protože tam ještě nikdo z nás nebyl. Máme z toho dost rozporuplné pocity. Atmosféra nočního trhu ta tam, jen dost laciná vábnička na turisty a vyždímání jejich peněz do posledního bahtu. Všude nabízejí ping pong show. Ale to je plno scamu a lží. S kamarádkou bychom na to i zašli, jsme docela zvědaví, ale když si pročteme diskuze na TripAdvisor, recenze v Mapách Google, tak nás to hned přejde. Jede náhončí za námi šel pět minut. Snažil se nás zatáhnout za 400 THB do podniků s hodnocením 1 hvězdička a v recenzích jsme se dočetli, že při odchodu by šlo o aspoň deseti násobek :-DMáte někdo s ping pong show zkušenosti? (co padrino, to je téma pro tebe ;) je vůbec nějaké místo v Bangkoku (do Pattayi to nestíháme), kam se na něco takového zajít podívat, aby člověk něco viděl, nescamují a nemusel upsat duši ďáblu při pohledu na účtenku? Díky moc.P. S. Berte to jako zábavné oživení. Cestovatelským nováčkům rozhodně nedoporučuji chodit do takových podniků s náhončím z ulice (a vlastně nikomu)! To si říkáte o malér.  .

Show v Patpongu (Thajsko)

Založil ve fóru Co se nevešlo

10 reakcí

Včera jsem v Bangkoku v Královském paláci náhodou narazil na kamarádku z Prahy. Večer jsme šli do Patpongu, protože tam ještě nikdo z nás nebyl. Máme z toho dost rozporuplné pocity. Atmosféra nočního trhu ta tam, jen dost laciná vábnička na turisty a vyždímání jejich peněz do posledního bahtu. Všude nabízejí ping pong show. Ale to je plno scamu a lží. S kamarádkou bychom na to i zašli, jsme docela zvědaví, ale když si pročteme diskuze na TripAdvisor, recenze v Mapách Google, tak nás to hned přejde. Jede náhončí za námi šel pět minut. Snažil se nás zatáhnout za 400 THB do podniků s hodnocením 1 hvězdička a v recenzích jsme se dočetli, že při odchodu by šlo o aspoň deseti násobek :-D

Máte někdo s ping pong show zkušenosti? (co padrino, to je téma pro tebe ;) je vůbec nějaké místo v Bangkoku (do Pattayi to nestíháme), kam se na něco takového zajít podívat, aby člověk něco viděl, nescamují a nemusel upsat duši ďáblu při pohledu na účtenku? Díky moc.

P. S. Berte to jako zábavné oživení. Cestovatelským nováčkům rozhodně nedoporučuji chodit do takových podniků s náhončím z ulice (a vlastně nikomu)! To si říkáte o malér.

0

Hm .kdysi dávno jsem to absolvoval - v Thajsku jsem byl s s cestovkou-návštěvu jsme udělali jako fakultativní výlet. Vstup 500 BTH+dostali jsme skleničku piva. Doba trvání 20 minut pokud chcete můžete zůstat déle -program je stále stejný./20 minut program-1/2 přestávka

S účastníky/cemi jsme se shodli na tom , že bylo zajímavé vidět co všechno se nechá po patřičném tréningu strčit do vaginy a jak se nechají natrénovat některé partie svalů.S erotikou to nemá nic společného. Jsou to artistická čísla. .Na závěr byl live show sex

Shrnuti -viděli jsme,opakovat návštěvu-nemusíme a protože hlavní hvězda programu už toho měla hodně za sebou estetický dojem stál za ...........

Ps Nikdo nelitoval peněz co za show zaplatil a věřím ,že se nechá najít místo kde to dělají na úrovni

0 Citovat

Sak nech ti kamoska spravi na izbe sukromnu pinpong sou :)

0 Citovat

Len aby tá kamoška tie loptičky nestrieľala, ale odpaľovala "raketou" :D

0 Citovat

Však když tam má tu kámošku, tak se jí mohl zeptat rovnou na ty kraviny, ala kolečka u kufru, ty rozměry atd...

Ping pong show, stačilo vidět " fakjů pane učiteli 2 " :D

0 Citovat

Jestli myslíš tu asijskou přímo odsud, tak ta je na tyto blbosti povznesená. Dnes se mě ptala, kolik v Bangkoku stojí lístek na nadzemku. A to tu žije. Za to přijela v novém Mercedesu :-D Taky o takových věcech jako ping pong se s Thajci není vhodné bavit - stydí se za to.

0 Citovat

Tohle není o zábavě jak si jí představuji.

Mně stačí jen stačí projít ulicí kolem těch podniků, nasaju atmosféru a už přesně vím kam nechci.

To samé zažiješ i v Praze - stačí se projít večer po Václaváku...

Tady bych se asi věnoval té kámošce, nebo se ubytoval v nějakém hostelu kde bude dobrá parta.

Tyhle show jsou pro hejly. Pamatuji si návštěvu jednoho baru v Angels na Filipínách - šli jsem na pivo a bordelmamá nám tam cpala obézní hostesky a hrozně se divila že nás vůbec nezajímají. Snažil jsem se jí vysvětlit, že andílci Victoria secret vypadají jinak, ale asi mi to po těch pivech moc nešlo.

0 Citovat

AHoj, u Soi Cowboy je podnik Crazy House kde jsou holky full nude, je tam sklenenej strop a Lehkej odvar podobnych show se svickama a tak. Na záchodě potom amaterskej ale schopnej chiropraktik. Definitivne doporucuji, vzdycky se rad vracim :) Bez scamu.

0 Citovat

Bez irónie, dik za tip Leonard

0 Citovat

No vida, za chvilku se tu budou rozdávat tipy kde, kdo, za kolik obdržel nejzajímavější masážní zkusenost

0 Citovat

Uh.. Tvuj prispevek mi uplne pripomnel ty nechutne mlaskave zvuky, co delali vabici. Hned z toho mam zase osypky :D

Jinak asi uplne nepotrebuju videt, jak nekdo frndou strili balonky, tohle me nikdy moc netankovalo.

0
10 reakcí