Zdravím, poprvé letím s Wizzair. Koupila jsem akční letenky Vídeň -> Malaga a zpět pro 3 osoby. Pro kamarádky to bylo překvapení, jedna z nich mi teď oznámila, že pravděpodobně nebude moc letět. Chtěla bych se tedy zeptat, jaká je nejlepší možnost? Změna jejího jména na letence nebo zrušit její letenku/celou rezervaci? Případně jestli je nějaká další (výhodnější) možnost? A jak to cenově vychází? Letenky jsem kupovala pro 3 osoby za 54€ a tarif Basic. Díky moc:)  .

Wizzair - změna/zrušení

Založila ve fóru Cestujlevne.com

4 reakce

Zdravím, poprvé letím s Wizzair. Koupila jsem akční letenky Vídeň -> Malaga a zpět pro 3 osoby. Pro kamarádky to bylo překvapení, jedna z nich mi teď oznámila, že pravděpodobně nebude moc letět. Chtěla bych se tedy zeptat, jaká je nejlepší možnost? Změna jejího jména na letence nebo zrušit její letenku/celou rezervaci? Případně jestli je nějaká další (výhodnější) možnost? A jak to cenově vychází? Letenky jsem kupovala pro 3 osoby za 54€ a tarif Basic. Díky moc:)

0

Nedělej nic, holt letenka propadne, jiná možnost není.

0 Citovat

Najít si novou kamarádku se stejným jménem...

0 Citovat

Ještě je ve hře varianta, že dojde ke změně/zrušení letu ze strany Wizzairu a budete mít možnost změnit termín, příp. si nechat vrátit peníze. Já bych nic neřešil a zvolil vyčkávací taktiku, max. poletíte jen dvě.

0 Citovat

Nechaj letenku prepadnut.  Ak mas niekoho ineho kto chce letiet, tak kup novu. Ceny su na tejto trase stale velmi nizke co tak pozeram.  Letime tiez za 3 tyzdne.

0
4 reakce