Eurowings

Eurowings od zimy nabídne 4 nové destinace z Prahy

8 komentářů
2022-06-14T10:15:52+02:00

Po velké expanzi v letní sezóně přicházejí aerolinie Eurowings s dalšími novými destinacemi během zimního letového plánu 2022/2023. Nově se začne létat minimálně na 4 linkách, a to do Norska, Portugalska a Egypta.

Od listopadu bude Eurowings především ve spolupráci s cestovními kancelářemi nabízet pravidelné spojení z Prahy do egyptské Hurghady a Marsa Alam. Létat se má 1 týdně. Egypt ale dlouhodobě patří k nejžádanějším destinacím a během zimy vypraví konkurenční aerolinie Smartwings až na 6 letů denně. Dá se očekávat, že rotace budou přibývat.

Další přímé spojení zamíří na portugalský ostrov Madeiru. I zde očekáváme, že linka bude sloužit spíše pro klienty cestovních kanceláří, neboť Madeira v posledních měsících zažívá boom mezi organizovanými zájezdy. Létat se bude dvakrát týdně ve středu a neděli.

Poslední linka míří do norského hlavního města Osla, kam se má létat 4-krát týdně.

Lety společně s cenami jsou již nahrané na stránkách eurowings.com. Jedná se ale o základní tarif za maximální možnou částku, tedy ceny okolo 10 tisíc v jednom směru. Jakmile budou nahrané další, levnější místa, zcela jistě vás o nich budeme informovat v rámci akčních letenek.

Avatar uživatele
naposledy aktualizováno 14. 06. 2022

8 komentářů

Žádná otázka není hloupá ani špatná. Pokud známe odpověď, rádi se o ni podělíme.