Revelin

Nové přímé linky z Prahy na Zakynthos a do Dubrovníku

0 komentářů
2023-02-15T09:21:03+01:00

S blížícím se létem se začínají poodhalovat plány nových spojení, která spojí pražské letiště s žádanými přímořskými letovisky. V tomto týdnu dostali podobu hned dvě novinky.

Zakynthos s Eurowings

V systému aerolinií Eurowings byly dnes nahrány letenky na trase Praha - Zakynthos. Na tento řecký ostrov se bude létat jednou týdně vždy v neděli od 4. června do 15. října.

Ceny letenek směrem tam jsou prozatím v módu neprodejného tarifu za 9,5 tisíce. Let zpět se ale pohybuje mezi 4 a 6 tisíci korunami. Výsledná částka za zpáteční letenky se tak bude pohybovat v monopolistickém režimu Smartwings, tedy v rozmezí 8 - 10 tisíc korun.

Po slibném startu Eurowings v Praze, kdy se daly dlouhodobě pořídit např. levné Kanáry pod 3 tisíce korun, to vypadá, že je s levnými a zajímavými letenkami konec.

Dubrovník s Croatia Airlines

Poněkud optimističtější zprávy přicházejí od chorvatských aerolinií. Ty mezi 18. květnem a 12. říjnem budou vypravovat přímé lety z Prahy na jih chorvatského pobřeží do Dubrovníku. Létat se bude také jednou týdně vždy v sobotu.

Letenky se dají prozatím pořídit pouze jednosměrně, a to za 3 084 Kč. Výsledná zpáteční cena letenek by se proto měla pohybovat mezi 4 a 5 tisíci korunami, což v letních měsících bude bezkonkurenční nabídka.

Avatar uživatele
naposledy aktualizováno 15. 02. 2023

0 komentářů

Žádná otázka není hloupá ani špatná. Pokud známe odpověď, rádi se o ni podělíme.