Andorra

Vyhrát závod svého života

Cestopis z roku 2013 napsal Jakub Vonšovský

Zážitky pro tebe sepsal Jakub Vonšovský
Cestopis byl naposledy aktualizován 2021-02-13T14:16:35+01:00

Jakub Vonšovský procestoval 64 zemí světa světa, nejvíce Evropu a Asii. Na Cestujlevne.com se přidal před 3 lety a napsal pro tebe 13 úžasných cestopisů.

6 komentářů

Avatar uživatele Tonda 2
Tonda 2
před 2 lety

Díky za cestopis. Hezky napsáno. Andorru jsem navštívil v létě, letěl jsem do Toulouse a pak autem, krásné treky a příroda, velmi hezká je i túra na nejvyšší horu Coma Pedrosa, kterou určitě dopuručuji.

Avatar uživatele
CESTUJI za KAČKU
před 3 lety

Takže jak jsem predeslala u svého cestopisu - Andorru jsem posnídala ve vlaku. Zážitek to musel být obrovský (kontrola kalhot pobavila), ale právě na podobné jobovky s odstupem času člověk vzpomíná nejvíc a nejradši.

Díky za inspiraci, určitě se tam ráda taky podívám...

...jak do Andorry, tak do Karviné 😁

Jakub Vonšovský
před 3 lety

Rozloha Andorry je 470 km^2. To musela být dlouhá snídaně. A taky dobrý zážitek.

Jako storka, kterou rád vyprávím, ale dnes už mi při vzpomínce stojí vlasy na hlavě. Své děti bych od podobných vylomenin odrazoval. "Není žádná Andorra. A už vůbec ne andorský horský závod."

Jinak dospělým (a vyspělým) můžu Andorru doporučit. Nádherné místo. Nádherní lidé. Ale Karviná? To už vyjde nastejno Turkmenistán. Dálný východ jako dálný východ.

Martin Vícha
před 3 lety

:-D ad., Karviná... taky si říkám, že Katce už otrnulo z toho, jak vystoupila v Ostravě na hlaváku a před ním ji čekal Bronx.. tedy Ostrava Přívoz.

Avatar uživatele
mirjur
před 3 lety

Andorra, tam chci! Dík za připomenutí.

Jakub Vonšovský
před 3 lety

Jo Andorru fakt vřele doporučuju. Ti místní jsou fakt zlata, když nedělají v elektru.