Konec epidemie osamění na dosah! Nová platforma spojuje lidi skrze vaření.

Díky tomuto projektu můžete být po celou dobu svých cest ve společnosti skvělých lidí a užívat si kulinářské zážitky, které byste si jinak nikdy nemohli dovolit. A to zcela zdarma.

Cestopis z roku 2023 napsal MiroslavSemecký

Zážitky pro tebe sepsal MiroslavSemecký
Cestopis byl naposledy aktualizován 2023-05-03T01:57:39+02:00

MiroslavSemecký procestoval 19 zemí světa světa, nejvíce Evropu a Asii. Na Cestujlevne.com se přidal před 5 měsíci a napsal pro tebe 6 úžasných cestopisů.

33 komentářů

AlejandraS
před 28 dny

ja se zblaznim

před 26 dny

Pročpak?

Sue Ellen Ewing
před měs

Tohle je buď recese, nebo to musí být MLM.

před měs

Já myslím, že si z nás děla pan Sochař prostě pr...el. A přitom se baví.

před měs

Podle mě to myslí vážně, dokonce do toho zainvestoval svých posledních 30 éček jako příspěvky od prvních dárců, kteří "věří tomuto projektu" a doufá, že se na to někdo nachytá.

před 30 dny

Tu nepřejícnost jste zdědila geneticky, nebo jen špatnou výchovou?

před 30 dny

A Vy jste na tom jak? Taky jste to všechno zdědil nebo je to výchovou?

před 25 dny

Co máte na mysli?

Vojtěch Horský
před měs

Teda, to muselo dát příšernou práci.Přitom taková blbost, co?

před měs

Několik let dumání, jak se zadarmo najíst u někoho doma, a tohle je výsledek!

před 30 dny

Pro cestování skvělý způsob, jak ušetřit a poznat místní lidi.

Avatar uživatele Karel
Karel
před měs

Miroslave, ty jsi rebel! Metro taguješ! Po světě lítáš! V Kuvajtu rýžuješ peníze lopatou (nebo lopatkou?)! Izraelské úředníky trolíš, když ti zakážou fotit!
A teď v sekci cestopisy na cestovatelském fóru lákáš lidi na frikulín pyramidu!
Jseš rebel!

před 28 dny

Ta pyramida je od tebe fuj, protože se o pyramidu nejedná.

Avatar uživatele superweb .
superweb .
před měs

V zasade asi zajimavy napad. Jen mi prijde divna ta monetizace. Podle me by si mel kuchar zalozit zazitek, pridat popis, cenu atd a zadat cenu za dany zazitek. Pripadny konzument by zaplatil danou cenu a z toho by sla nejaka provize provozovateli portalu (v podstate takove "airbnb" na obedy a vecere)

Takym mi nejak unika na co je potreba do zacatku 50k EUR. Staci si najit jako spolecnika nejakeho schopnejsiho programatora a pustit se do toho.

Avatar uživatele floodland
floodland
před měs

Takhle bych si to taky uměl představit. Ale pustit si domů někoho jen tak z ulice, kdo zaplatil 20 korun za registraci, mi přijde pro spoustu lidí moc velké riziko.

A platba samozřejmě předem, bez možnosti storna.

před 24 dny

A jak prosím funguje takový Couchsurfing? Tam si dokonce pouštíte osoby do domu na noc. U COME2EAT se s nimi po obědě či večeři rozloučíte.

A recenze dávají nahlédnout do povahy člověka. Podle nich se budou lidé řídit.

S COME2EAT nebudou lidé za jídlo platit přímo kuchaři. Nikdy!

Avatar uživatele floodland
floodland
před měs

A fungovat to bude tedy jak? Kuchař, který to vše bude financovat, se rozhodne, že v pátek uvaří. OK. Takže vystaví nabídku, předpokládám s jídelním lístkem a počtem volných míst. A co bude dál? Každý uvidí jeho hodnocení, takže zájemci jsou v pohodě, zajíc v pytli by se neměl konat. Ale jak se popasuje kuchař se zájemci? To mohou být úplní nováčci, co si zaplatili jedno éčko a kde má teď jistotu, že jsou v pohodě a že taky dorazí. A kdo mu proplatí náklady, když nikdo nepřijde?

A zjišťoval vůbec někdo, jaká je po vaření pro příchozí poptávka? Ano, spousta lidí ráda vaří a nemají pro koho, ale tenhle koncept by byl spíš udržitelný s regulérním placením. Fajn, zajdu si na oběd k místním, ale asi by bylo fér za to taky zaplatit. S tím by podle mě neměli zájemci problém. Jenže pak zase nedává smysl, aby k tomu platili ještě poplatek za využívání platformy.

Přijde mi to strašně nedotažený, ale třeba jenom o tom nemáme dost informací.

před měs

Pozveš si domu Miroslava Semeckýho, dáš mu najíst, on ti za to vypoví celej svůj životní příběh a ty bys ještě chtěl, aby ti zaplatil náklady za to jídlo?

Avatar uživatele J0x
J0x
před měs

To je spíš na zaplacení terapeuta. 😆

před měs

Copak sochy z písku už nevynáší?

před měs

Sochy z písku vynáší fantasticky, jinak bych nemohl cestovat tak, jak cestuji, díky za optání. Tento projekt mám v hlavě už několik let. Jenže ruku na srdce, ušetřit padesát tisíc euro dá trochu zabrat.

A nejenom v hlavě. Mám vše rozepsané do nejmenšího detailu. Každou drobnost.

Prostě všechno.

před měs

"projekt, který vám umožní zvát úplně cizí lidi na domácí jídlo, a to úplně zdarma"

"už nikdy nebudete muset pozvat na oběd nebo večeři někoho, koho vůbec neznáte"

To jsem snad nemusela nikdy a nemusím ani teď ne?

mirjur
před měs

Ale nemohlas je zvát zadarmo! A to je ten převratný benefit. :-)

(mmch, trošku si ty formulace odporují, že?)

před měs

No právě, já si chci zadarmo zvát k sobě domů bezďáky a vařit pro ně a nejde to a musím čekat na spuštění zázračný apky za 50kEUR.

před měs

Aha, takže s tvou logikou bezďáci zvou ženy na Tinderu na rande. Aha.

Avatar uživatele tbu
tbu
před měs

Co to má společného s cestopisem? Navíc, kdybych měl přispět, bude to někomu, komu věřím. Ne tomuhle člověku :-)

před měs

Společného to má hodně, protože lidé kteří cestují, budou moci tuto službu využívat.

mirjur
před měs

Jasně, nejlíp když budu na cestách, tak se pozvu k někomu na oběd... případně v Asii navařím pro fellow travellers... to zní dobře!

před měs

Jakože se mám vtírat cizím lidem domu aby mi dali zadarmo najíst?

před měs

První čtyři lidé věří tomuto projektu. 🙂❤️🙂

před měs

Rád bych, aby se Cestujlevne.com stal oficiálním partnerem tohoto projektu.

Avatar uživatele J0x
J0x