Seychely "za pade"? Proč ne!

Každá dovolená něco stojí, ale názor, že luxusní destinace jsou jen pro boháče, bere pomalu za své.

Cestopis z roku 2020 napsala Šárka Morávková

Zážitky pro tebe sepsala Šárka Morávková
Cestopis byl naposledy aktualizován 2022-10-01T12:31:23+02:00

Šárka Morávková procestovala 52 zemí světa světa, nejvíce Evropu a Asii. Na Cestujlevne.com se přidala před 8 lety a napsala pro tebe 14 úžasných cestopisů.

10 komentářů

divan
před 3 lety

Díky za zajímavý cestopis-průvodce. Už aby se začalo lítat...

před 3 lety

Taky díky. To mi povídejte ... :-(. Zatím jen řeším zrušené letenky, a že jich mám...

Tesna
před 3 lety

Díky! Váš praktický cestopis mne konečně dokopal znova sepsat ten můj z cesty z loňského května, který bohužel v zimě v první verzi odešel na věčnost se základovou deskou mého NB.

před 3 lety

Jo, to znám. Harddisk u HP, většina fotek v háji. Teď už je to přece jen lepší, s iCloud. Díky za pochvalu a těším se na ten Váš.

Avatar uživatele Tonda 2
Tonda 2
před 3 lety

Z toho Milána se mi podařilo chytit jednou SEZ dokonce za 6,5K s Etiopany, rychlý přestup byl ADD.

Jinak díky za praktický popis a spoustu informací.

Co se týče cen ubytování, tak jsou tam místa, kde pobyt stojí opravdu extrémně hodně, viz například známý North Island

před 3 lety

Musím přiznat, že nelítám na "rozdělené" letenky, už kvůli tomu, že se cesta hrozně protáhne, člověk potřebuje fóra kdyby něco. Ale tohle celkem šlo. .. Byla jsem si prohlédnout Four Seasons, ani jedna vilka nebyla prázdná, aby mi ji mohli ukázat, a to už bylo dlouho po Novém roce. Noc bez jídla vyjde asi na 15k v té nejlevnější. Je to holt pro jinou klientelu než jsme já. Ale taky se dalo najít ubytování za 1.000,- Kč na noc, to je pravda. My měli průměr 110 eur se snídaní.

padrino11
před 3 lety

Pěkný cestopis, spousta informací a ideální délka. Seychely jsem také navštívil, 2 dny co jsem tam strávil nestačily. Třeba se jednou vrátím. Ještě k tomu jídlu doplním výborný fastfood (asi jediný v celé zemi) u autobusového nádraží ve Viktorii - Butcher´s.

před 3 lety

Děkuju za tip. Ve Viktorii jsme na autobusáku nebyli :-). Jen v centru, v Market street a v pár kostelích.

Mıchal
před 3 lety

Díky. Podle mě velmi prakticky a hezký napsané. Víc ale než cestopis se mi to přijde jako průvodce. Ale výborný.

před 3 lety

Děkuju. Já píšu cestopisy strašně dlouhý a hodně osobní :-). Proto je tohle trochu jiné...