V dnešnej dobe koronovej je ťažko plánovať zahraničné výlety. Ceny leteniek síce klesli na dno, no obštrukcie rôzneho druhu (testy, meniace sa podmienky vstupu, rušenie letov) ma odradili od kúpy akejkoľvek letenky na najbližšiu dobu. Áno, do niektorých destinácií sa už dá letieť bez problémov, no netreba to siliť za každú cenu. Na druhú stranu všetko zlé je na niečo dobré a konečne sme sa rozhýbali na naplánovanie roadtripu. Balkán alebo postsovietske krajiny nepripadali do úvahy a rozhodnutie padlo na krajinu, ktorú zo spolucestujúcich ešte nikto nenavštívil – malé kniežatstvo učupené medzi Rakúskom a Švajčiarskom – Lichtenštajnsko
Pokračovanie: https://tonicove.sk/tour-de-liechtenstein/

Zážitky pro tebe sepsal tonic
23. 07. 2020, poslední aktualizace 2020-07-23T09:35:16+02:00
tonic žije na Slovensku a procestoval 59 zemí světa, nejvíce Evropu a Asii. Na Cestujlevne je už 7 let, napsal pro tebe 40 cestopisů . Má své stránky http://tonicove.sk.
Máš taky co říct? Napiš svůj cestopis na Cestujlevne.com
Krásné cestopisy bez znalosti
a nutnosti programování
Zaručená čtenost u cílové
skupiny z řad cestovatelů
Staneš se plnohodnotným
členem komunity
Poděl se o ně se svým prvním cestopisem ve světě cestovatelů na Cestujlevne.com.
Vytvoř si cestovatelský profil a staň se součástí komunity.
Další cestopisy, které napsal tonic
Jarná stretávka na plážach a výhľadoch Barcelony a Malorky. Viac na mojom blogu:https://tonicove.sk/faszination-...-fotoblog/
Zážitky a fotografie zo spanilej jazdy necelých 44 koní a dvoch starých capov na Balkán. Pokračovanie:https://tonicove.sk/tico-balkan/
Zvyčajne mám cestopis spísaný do pár dní po návrate. No tento z Rigy mi trval dva týždne ... predsa som bol mysľou u našich východných susedov a pôvodný plán nebolo Lotyšsko, ale ukrajinský Mariupoľ... Viac na mojom blogu:https://tonicove.sk/riga-vodka-dazd-a-sneh/
S príchodom OUIGO od SNCF sa Španielsko stalo krajinou zasľúbenou pre milovníkov rýchlych vlakov. Otestoval som teda aj ja 300km/h na trati medzi Barcelonou a Zaragozou.. Pokračovanie na mojom blogu:https://tonicove.sk/spanielsky-r...-fotoblog/
Baví nás, jak tě baví cestopisy.
Přidáš se k nám?
Vytváření cestopisů, reakce a další prima věci na tebe už čekají, stačí si je jen založit cestovatelský profil.
Přidej se k nám
Komentáře
Komentuj, hodnoť nebo se na cokoliv zeptej.