Velikonoční Granada, Gibraltar a Malaga s kachničkou Jarynem 🐥💛

Jedny Velikonoce, dvě různé země, tři odlišná města, čtyři uchozené nohy, pět dní prázdnin a spousta zážitků (Budget 15 000 CZK)

Cestopis z roku 2023 napsal Jaryn

Zážitky pro tebe sepsal Jaryn
Cestopis byl naposledy aktualizován 2023-04-22T00:02:33+02:00

Jaryn procestoval 35 zemí světa světa, nejvíce Evropu a Asii. Na Cestujlevne.com se přidal před 1 rokem a napsal pro tebe 13 úžasných cestopisů.

Avatar uživatele Brouk
Brouk
před měs

Pěkně napsané, díky. Připomnělo mi to naši cestu v březnu před lety, kdy jsme měli v podstatě stejný okruh. Díky půjčenému autu jsme zvládli ještě Rondu a nedaleké zimoviště plameňáků. Na Gibraltaru v té době ještě placený vstup do rezervace nebyl...

Avatar uživatele Alena Svobodová
Alena Svobodová
před měs

No jo, místo českých Velikonoc teď lidi využívají dnů volna. Nejsem teda výjimka, ale začínám z toho být dost rozčarovaná, jelikož ceny a davy jsou stejné jako v hlavní sezóně a hromadná doprava jezdí jenom v omezeném módu. No ale popojedem - díky kachničce jako vždycky. V Malaze jsem byla, když tam ještě lítal Ryanair, ale naše plány tehdy byly jiné - Ronda a Sevilla. Těším se na cestopis ze Sevilly a Cordoby, protože jeden z mých plánů na podzim je přesně ten samý (plus Gibraltar, pokud bude čas).

Avatar uživatele 182603
182603
před měs

Super cestopis a krásné fotky :) Mám stejný plán. Letenky mám na příští jaro na skoro stejný termín s Wizzem, tak ráda vidím, že to tam v tuto dobu už kvete a že jsem s termínem neprohloupila :) Velikonoce tedy raději kvůli množství lidí vynechávám. A Sevillu s Cordobou plánuju taky :D

Avatar uživatele Libor_S
Libor_S
před měs

V Andalusii jsem měl dost květů i ve 2. půlce března: https://eu.zonerama.com/liborste...um/5874694

A např. mandloně tam kvetou už od ledna.

Avatar uživatele 182603
182603
před měs

Tak to je ještě lepší, a ty pomeranče. Paráda, moc díky za odkaz na fotky. Díky změně dopravce na Wizz Malta mám termín trochu flexibilní, tak informaci rozhodně využiju :)

Avatar uživatele Libor_S
Libor_S
před měs

To jsou mandarinky. Je jich tam v některých ulicích a parcích dost, ale jsou kyselé. Nějaké jsem i přesto snědl.

Avatar uživatele Dan _S
Dan _S

Paráda, jako vždy ;-)

Avatar uživatele Ema3JA
Ema3JA
před měs

My jsme byli v Andaluzii loni zač.března, jeli jsme okruh Malaga- Mijas-Gibraltar-Tavira-Cadíz-Ronda-Malaga půjčeným autem. Bylo to super, jenom v Rondě nás chytil déšť s pískem ze Sahary, takže naše původně černé auto bylo oranžové. Letos jsme koncem března letěli Wizzairem do Malagy, odtud opět přes Rondu a přes "bílé vesnice" ( vřele doporučuju!!) Setinel de las Bodegas a Olvera do Sevilly, pak Cordoba, Granada, Nerja, Malaga, Mijas, Torremolinos. Počasí úžasné, všechno kvetoucí, vonící pomeračovníky ( ty okrasné se fakt nedají jíst), koupání v moři....

Avatar uživatele torpy68
torpy68
před měs

Pekny cestopis.  Boli sme pred 2 rokmi na Jesen, a kedze sme mali pozicane auto tak sme k vyssie uvedenemu este pridali Rondu. Na buduci rok mame tiez flexi letenky s Wizz opat do Malagy, tak uz pomaly pozeram po inspiracii ako to naplanovat.