Témata uživatele Eda Novak

Témata uživatele Eda Novak

Téma Poslední reakce
Ahoj, mate nekdo zkusenost s pujcenim auta na Aljasce bez pojisteni? U budget.com jsem si nasel auto za 400usd/14 dni bez pojisteni. Lze i s za dvojnasobnou cenu. Ma smysl resit externi pojisteni? Respektive nevyfaknou me s tim v pujcovne po priletu, ze neuznavaj externi pojisteni sjednane non-US pojistovnou? Diky  .
Aljaska - pujceni auta - pojisteni
Ve fóru Půjčení auta
14 odpovědí
Rad bych podekoval Lordu Pidimrdkovy, ktery me inspiroval k zalozeni tohoto tematu. Jak uz to tak byva, tak ne vzdy se pri cestovani povede... at uz si za to clovek muze sam a nebo take ne... zde jedna z veci co se bohuzel nepovedla.. treba to bude inspirovat ostatni s pridanim dalsich pribehu.-) Dva nebo tri roky zpatky... behem covidu... jsem zakoupil letenky do PERU. Vanocni termin se zdal skvelou volbou a  vystup a prohlidka Machu Picchu (MP) jako skvela volba. Nicmene tyden pred odletem uleham s covidem. Letenky se nastesti dali zdarma zmenit najiny terminy, stejne tak vystornovat hotely zdarma... nicmene pokusit se vystornovat jiz zaplacene vstupneky na MP bylo vetsi vyzvou nez jsem cekal. Upozornuji, ze v te dobe storno/zmena terminu byla dle podminek mozna zdarma. Pisu tedy na email, ktery jsem nasel na netu kde slusne popisu svoji situaci...komunikace viz nize jiz jen zkracene a neodpovida slovo od slova... protoze bych tady psal slohove cviceni JA : mam covid, nemuzu priletet,chci zpatky penize NAZPATEK : to je nam lito, vraceni penez neni mozne JA : ok, rad bych zmenil termin NAZPATEK : neni problem, na kdy JA : cervenec dalsiho roku NAZPATEK: zmena neni mozna, zmena je mozna jen do konce roku JA : ted jsem vam psal, ze mam covid a do konce roku nemohu nikam vycestovat NAZPATEK : to nas mrzi, v pripade, ze byste si to rozmyslel, tak se dostavte se svym pasem do nasi kancelare sidlici pod MP kde vam radi zmenu provedeme... taktez muzete poslat sveho zastupce s podepsnou plnou moci a kopii vaseho pasu JA : ale v podminkach nic takoveho nemate NAZPATEK : bohuzel, nas system nic jineho neumoznuje JA: ok, kdyz k vam poslu do kancelare poslu sveho zastupce se vsemi dokumenty zmenite mi termin na cervenec dalsiho roku? NAZPATEK : ano, to neni problem Posilam tedy potrebne dokumenty svemu zastupci... o tyden pozdeji od nej dostavam zpravu, ze kancelar je zavrena a dokonce roku uz nebude otevreno. Nekde bych mozna dohledal i fotku cedule ze dveri co mi poslal.-) Timto děkuji za vyhozeni... a ted uz nevim 3-5.000CZK... a zasilam srdecne pozdravy do Peru.-)))  .
Absurdity pri cestovani aneb co se nepovedlo
Ve fóru Obecně o cestování letadlem
3 odpovědi
Ahoj, ceka me 2x90 noci v USA v pristim roce, tak proveruji zda-li se vyplati retezec Hilton, IHG nebo Best Western co se tyce bodu do vernostniho programu. Zatim to vidim jako velkou tragu u vsech trech. Nemate nekdo doporuceni nebo tip co se vyplati? V podstate me zajima pomer bodu / noc zdarma. Samozrejme to zatim vyhrava Hilton pokud neuvazuju vernostni program.-) Diky    .
Hotelove retezce - vernostni program
Ve fóru Tipy na ubytování
0 odpovědí
Kdyby nekdo planoval cestu kolem sveta na zimu/jaro 2021, tak celkem levny segment z Tahiti (PPT-SFO) nabizi United. Pri koupi do 30/6 je mozno letenku v budoucnu zdarma prebookovat nebo zrusit s 100% refund.  .
PPT - SFO (OW - 4965CZK)
Ve fóru Tipy na levné letenky
0 odpovědí
Ahoj,nemate nekdo zkusenost s vernostnimi programy za hotely?Dejme tomu, ze potrebuji objednat hotel za 20tis a nechci to jen tak vzit pres booking.com.Ryanair/Wizzair dava zpatky 5% z celkove platby na budouci nakup letenek. Standartni aerolinky za kazdy 1/2/3 euro zase mile.Je tu neco co se z toho vyplati asi nejvic?Je mi jedno jestli to dostanu formou kreditu na budouci koupi letenky (napr. wizzair), kredit na budouci rezervaci hotelu (orbitz.com) nebo ve forme leteckych mil.Jde mi o to abych aby to bylo trochu smysluplne.Vse co jsem nasel je pekna slabota tzn. vsichni to maji dobre nastavene pro sebe, ale nikoli jiz pro zakazniky.-)Diky .
Ubytovani - vernostni program / reward
Ve fóru Vyhledávače hotelů
3 odpovědi