Témata uživatele Teressa

Témata uživatele Teressa

Téma Poslední reakce
Ahoj, dokončila jsem cestopis z našeho loňského výšlapu po Nepálu, pokud by se někomu šiklo nebo se nudil :) http://blog.antonindanek.cz/clan...dice-2019/  .
Ahoj,dala jsem dohromady cestopis z naší květnové (2018) dámské jízdy Izraelem a Palestinou, pokud to někomu pomůže v plánování nebo rozhodování... http://blog.antonindanek.cz/clan...-XtVilQbQs .
Dámská jízda Izraelem a Palestinou 2018
Ve fóru Cestopisy
10 odpovědí
Ahoj, sepsala jsem dojmy z naší lednové cesty po Srí Lance a Maledivách, tak třeba se to někomu šikne.http://blog.antonindanek.cz/clan...pKb7wJcoBs .
Ahoj, pokud by to někoho zajímalo, napsala jsem malé povídání o našem loňském treku okolo Mont Blancu. Při plánování jsem zjistila, že českých cestopisů ohledně tohoto treku moc není, tak přispívám do mlýna :) Každopádně moc doporučuju, skvělá zábava skoro za humny!http://blog.antonindanek.cz/clan...lanc-2017/ .
Cestopis Tour du Mont Blanc 2017
Ve fóru Cestopisy
7 odpovědí
Ahoj, pro případnou inspiraci či informace - můj nový cestopis z Peru z přelomu dubna a května 2017. Odkaz zde: http://blog.antonindanek.cz/clan...peru-2017/ .
cestopis Peru 2017
Ve fóru Cestopisy
4 odpovědi
Ahoj, kdyby to někomu pomohlo nebo inspirovalo, tak jsem právě sepsala svůj cestopis o 3 týdnech stanování na Havaji. Najdete zde: http://blog.antonindanek.cz/clanek/na-h ... avaj-2016/ Tereza .
Cestopis o stanování na Havaji 2016
Ve fóru Cestopisy
8 odpovědí
Ahoj, můj nejnovější cestopis z Barmy, kde jsme v březnu 2015 strávili 3 týdny je přístupný na webu: http://blog.antonindanek.cz/clanek/uzra ... army-2015/ Tak snad někomu pomůže! Tereza .
Barma 2015
Ve fóru Cestopisy
6 odpovědí
Ahoj, přispívám svou troškou do mlýna cestopisem z Bornea, třeba se to někomu šikne...: http://blog.antonindanek.cz/clanek/brou ... neem-2014/ .
Cestopis Borneo 2014
Ve fóru Cestopisy
8 odpovědí
Pokud se chystáte na Filipíny, možná vám poslouží můj cestopis z cesty z roku 2013. http://blog.antonindanek.cz/clanek/fili ... leje-2013/ .
Cestopis Filipíny 2013
Ve fóru Cestopisy
9 odpovědí