Témata uživatele Standa Rojicek

Témata uživatele Standa Rojicek

Téma Poslední reakce
Dobry den, jeste jsem se s touto situaci nesetkal a nenasel jsem potrebne info. Mam s easyjet booknuty let a dosel me email vice jak 30dnu predem ze ty lety rusi a misto nej nabizi v jinsi den. Aktualne nevim jestli me to vyhovuje. Je nejaka doba do ktere ja musim reagovat ze akceptuji nabidku nebo chci vratit penize..   Diky moc za info. odlet mel byt 14.12-19.12 a ted nabizi 12.12 - 18.12 letos. Hezky den Standa  .
Dobry den preji, chtel bych se zeptat jak se resi kdyz jedna osoba nemuze letet.. Meli jsme letet dva ale nejde to. Jedna se o jednosmernou letenku. Spolecnost easy jet. Ptam se proto, ze kdyz delam odbaveni tak to po me chce udaje o obou pasazerech ale ja nechci udelat check in pro druheho protoze pak budu narokovat storno u pojistovny na tu druhou letenku (snad ;o) dekuji za radu  .
Easy jet - letenka na dve osoby a leti jen jedna
Ve fóru Letecké společnosti
11 odpovědí
Dobry den, snazil jsem se ziskat informace o transitu / prespani v hotelu a bohuzel    Sección Atención al Pasajero División Seguridad Operacional, Calidad y Medio Ambiente clientesmad@aena.es  Aeropuerto Adolfo Suárez Madrid-Barajas            nechape muj dotaz, zda u letu nize ktery je zpatecni z tenerife na jedne letence s nocnim "pobytem" v madridu muzu jit do hotelu u letiste a prespat a je to povazovano za "transit" nebo jake jsou vlastne podminky.  Ja s manzelkou jsme plne ockovani ale deti ktere maji 12let a tri mesice k tomu ockovani nejsou a pravidla cest , testu apod se na ne vztahuji.   Muj dotaz prosim je, muzeme jit do tohoto hotelu prespat nebo ne a bude pak problem jit na ranni let do ZRH. Samozrejme u deti udelame antigenni testy to neni problem.   https://www.marriott.com/hotels/...ce-center/   Sun 03 Oct 16:55 TFN Flight UX9117(Operated by AIR EUROPA) Fri 15 Oct 17:55 Fri 15 Oct 21:40 MAD Stop-off 10h 15m Flight UX1675(Operated by AIR EUROPA) Sat 16 Oct 07:55 MAD 2h 10m Sat 16 Oct 10:05 ZRH Moc diky za ochotu.   .
Ahojte, nikde jsem nenasel a proto se zeptam. Pres web tu moznost nevidim a kdyz to dam pres jejich apku v mobilu tak moznost jidla a seat je ale kdyz na seat kliknu tak to napise, ze Error message - The seat map is not available for this flight 8703 99 .Jde o let Bangkok - Phuket a zpet.Dekuji za info pokud nekdo mate. Jde o let neco malo pres hodku a330tkou ale tak bych rad sedel s manzelkou nez nejakou thajkou ;) ;) ;) .
Ahoj priletime v sobotu na konci dubna do Doha v 5am z vidne a pak odlitame v 8pm dale.. chteli bychom jeden den v Doha videt jak se rika to TOP , neboli co nevynechat.kukal jsem sem - plaze ok urcite nejakou dame ale co mesto. okoli... nejaka zajimavost ze zkusenosti? Diky za tipurcite neni problem na letisti pucjit auto a pocitam s tim.todle jsem procetlhttps://www.fly4free.com/flight-...allery2771Diky za tipy .
Ahoj, mame rezervaci vienna - dauha - bangkok a zpet v dubnu. Mozna se nam nepodari mit hlidani pro mimco 8 mesicu a muselo by letet s nami.. A mel bych dotaz. Letenky pro me a manzelku jsou Economy (T) - ja jsem silver u one world.Jak se da pridat mimco? Pas mame..Kolik nas to bude stat?Online moznost nevidim tudiz je potreba volat na qatar linku?Diky za info.. Letime za v dubnu ale tak nejak potrebuji vedet moznosti. .
Ahojte, koupil sem letenky do Vancouveru 15-30 zari a chceme na 14ct dnu smer Aljaska, je to dobry datum? rezervace je do dnesniho vecera... Nikdy jsem tam nebyl a bude to pripadne poprve. Driv letet nemuzeme a tak premyslime zda tento termin jo ci ne. Pujcit auto a projet to. Spani v aute nebo kempech Diky za jakekoliv info .
Aljaska z Vancouveru 15-30 zari ano ci ne? poradite?
Ve fóru Co vidět a navštívit
16 odpovědí
Ahojte, planuji se podivat v breznu timto smerem, chtel bych letet s moji zenou a udelat stopku na ceste tam v helsinkach na kukandu mozna i na cestu zpet zalezi jak budou letenky casove.. kvuli cenne ubytovani ;)a chteli bychom letet do Rovaniemi a todle je otazka.. Byli jste tam uz nekdo a mel by jste ochotu a cas sdilet par info se mnou? Nasel jsem tu ve foru nejake info ale nic moc... Zajimam se o ->- na jak dlouho tam jet ( to je asi podle toho co je tam k videni)- pujcit auto? ma to smysl... ci si na miste proste nekde domluvit na nejake vylety- kde se ubytovat.. primo v Rovaniemi nebo vyrazit a bydlet ve srubech a stim spojene ceny za ubytko a na co se pripravit.dekuji pokud by nekdo rad sdilel zkusenost. .
Ahojte. Pouzivate nekdo? Mate zkusenosti se spunty... Nasi Kluci 8let leteli jen jednou a dost je usi boleli pred 2ma lety....chteli bychom s nimi letet znova.. Divam se na neco takoveho...https://www.auris-audio.cz/spunt...ine-flyfitDiky za tip rady ... .
Let s detmi - spunty na vyrovnani tlaku a proti bolesti
Ve fóru Obecně o cestování letadlem
6 odpovědí
Refundable ticket Flexi (B) emirates - dotaz na neproleteni cesty zpetAhoj, potreboval bych se zeptat. Budu kupovat Viden Thajsko letenku Flexi B tarif.Ale protoze moje manzelka zustava doma a cekame mimco tak se potrebuji zeptat.Kdyz bych nutne potreboval odletet a nesedel by mi let emirates (protoze by leteli emiraty treba pozdeji az za X hodin) a koupil bych letenku napr pres austrian nebo qatar nebo proste bych si koupil one way ticket.Dostanu neco zpet za to ze neproletim zpet Thajsko - Viden s Emiratama?Dekuji za pripadne info .
Ahojte, byl jsem na operace ramene a mam tam ted draty atd atd, v kvetnu to maji vytahnout ale v dubnu chceme do Abu Dhabi, ma nekdo zkusenost co je potreba si pripravit na skener a dalsi kontroly? Je potreba si nechat vystavit zpravu od doktora v anglictine + si vzit rentgen pred / po zakroku atd? Je mi jasny, ze asi budu pipat ale aby az jim to ukazu na rameni se nedivili ze tam mam jizvu a tim nezacal nejaky kolobeh  .
Operace ramene - dráty - je potřeba potvrzení od lékaře?
Ve fóru Obecně o cestování letadlem
5 odpovědí
Ahoj, videl jsem zde https://www.groupon.ae/browse/abu-dhabi ... cale=en_AE mohl by mi nekdo kdo uz to absolvoval doporucit? letime tam od 8 do 17cteho rijna a rad bych si uzil celodenni tour s manzelkou, klidne i s nocnim nebo radi jezdime na snowboardu tak to zkusit na pisku.. Diky za pripadny tipy .
Abu Dhabi Safari - muzete doporucit?
Ve fóru Co vidět a navštívit
0 odpovědí
Ahojte, planujeme prodlouzeny vikend po priletu do Bergenu a pujcujeme auto a chceme se podivat zde Stavanger Kjerag Trolltunga - vim ze je to dal ale treba to nekdo z vas spojil priletime v patek vecer, odlitame v pondeli ve 4 odpo Zajima me toto - jak nejlevneji se dostat hlavne na body Stavanger a Kjerag a zkusenosti s vyslapem Dival jsem se na ceny trajektu a dalnic a docela to neni hezke ;o) nevadi mi najet 50km navic kdyz nebudu muset platit. Budeme mit asi neco ve stylu nissan micra. Nejaky jinsi bod co by jste doporucili... Spani budeme resit individualne asi v aute nekde po ceste, nebo u trajektu na parkovisti atd to neni problem. Diky za rady .
Ahoj, nebyl jste nekdo v Trondheim a kratsi delsi okoli. Mame v planu letet a pujcit auto a dat nejake vyslapy typu Trolltunga co jsme meli minuly rok. Diky za tipy a pripadne info. Spat budeme v aute klasicky na odpocivadlech nebo nekde po ceste. Ale zajima nas co se da videt a co vas zaujalo od treku, cesty, prekvapeni,zvirat apod.. Jo a jeste teda kvuli odletu rano brzo vracime auto vecer pred a noc na letisti... byl jste nekdo na letisti v noci v TRD? dik diky .
Trondheim - tipy na treky, co vidět
Ve fóru Co vidět a navštívit
3 odpovědi
Ahoj, dle rad kamarada me rekl, ze tzv. vstupenka do parku "America the Beautiful" je prenositelna na jednu osobu protoze jsou tam dve kolonky. Jedeme s manzelkou tak hledam jestli nekdo nema ten pas na prodej.. http://www.nps.gov/findapark/passes.htm Annual Pass $80 annual pass Available to everyone. Annual Pass Use Can any two people sign an Annual Pass? Yes. The two pass owners do not have to be related or married. When does an Annual Pass expire? Whether you buy the pass for yourself, or as a gift, the Annual Pass is valid for 12 months from the month of purchase, expiring the last day of that month. .
Pas/vstupenka do parku v USA/californie nekdo na prodej?
Ve fóru Slevové kupóny a vouchery
8 odpovědí
Ahojte, v dubnu poletime 11:10→19:50Niki 7086 2:30→6:00Niki 7087 chtel bych se zeptat co je v cene a co ne, jidlo/piti/alko/nealko. Preji jen 6ti hod let je delsi a bookovat budu za avios body. Dekuji za informaci treba to nekdo uz letel nebo letel s fly niki podobnym zpusobem. .
Fly Niki - servis na palubě Vídeň-Abú Dhabí
Ve fóru Letecké společnosti
14 odpovědí
Ahoj. Nedari se mi najit zadny uuuubr taxik v brne. Nemate nekdo zkusenost? Diky za info .
Uber v Brne?
Ve fóru Půjčení auta
3 odpovědi
Ahojte, sou opravdu ty ceny tak strasne a vyplati se radeji odbavit jedno zavazadlo a vzit si neco sebou od nas nez kupovat na miste... Trocha me presel smich kdyz sem videl cenu napr vody ;o) http://www.numbeo.com/cost-of-living/co ... rrency=CZK to je to tak strasne ;o) my pijeme radi kavu a i vice denne a jsme dva no to me trocha prekvapilo. dik za info .
Norsko ceny potravin, vody, kafe atd dotaz
Ve fóru Co se nevešlo
17 odpovědí
Ahojte, dotaz prosim, mam tyto lety a chtel bych zrusit posledni segment ale chci jej zrusit dopredu kvuli zavazadlum abych je pripadne dostal v Londyne a pak pokracoval jak budu chtit Letime z Osla do Londyna a pak do SFO a zpet z Los Angeles do Dallasu a pak pres Londyn bychom meli do Gothenburgu. Jenze rad bych na ceste zpet skoncil v Londyne a potrebuji abych nemel problemy se zavazadlem to oficialne ukoncit pred odletem a i za cenu poplatku ktery snad nebude vysoky. Muzete mi poradit kde co a jak? Hledal jsem na www.ba.com a nasel jsem cancell booking nebo change za 750 KC..ale jelikoz tato letenka byla "akcni" tak aby mi pak nejak neupravovali cenu.... letenky.. Diky za radu kdo vi. .
Ahoj, dle http://www.autopass.no/en/autopass vidim bod na ceste a to znamena,ze v tom miste je mytna brana, nebo cela ta silnice je zpoplatnena od zacatku do konce a je jedno kde najedete? napriklad E134 Åkrafjorden - http://www.autopass.no/en/toll-roads?bo ... leggsid=31 nebo Rv 7 Steinsdalen http://www.autopass.no/en/toll-roads?bo ... leggsid=37 Jedna se mi o oblast Bergenu a smer dolu na Preikestolen Mapa v priloze je co mam na mysli... Nebo jeli jste nekdo Bergen - trolltunga - Preikestolen - Bergen? .
Ahojte, hledam levny zpusob ubytovani 13-14 rijna. Budete mit auto a hledam kde prespat. Parkoviste nebo nekde... Pripadne mame stan. Nekde o luxus ale o levne prespani. Airbnb jsme v soukromi nesehnali pod 75$ a camp pod 55$. Nemate nekdo nejaky tip? Primetime ve 3pm a dalsi den chceme Alcatraz tak nekde prespali. Diky za rady .
San Francisco - levne ubytovani-stan-parkoviste poradite?
Ve fóru Tipy na ubytování
7 odpovědí
Ahoj, chtel bych Vas pozadat o info k teto ceste. Mame v planu jet todle http://www.americatours.cz/zajezdy/1633 ... cky-okruh/ opacnym smerem z SFO.. Muj hlavni dotaz – pujcujeme auto na celou dobu, jsem dva (ja a moje manzelka) a chtel bych co nejlevneji prespavat. Hledam kempy po ceste kde by se dalo. Nejde ani tak o komfort ale o cenu a prespani a nespat v prirode a rizikove.. Dekuji .
SFO - LA zapadni okruh, spani ve stanu-poradite kempy?
Ve fóru Tipy na ubytování
8 odpovědí
AHoj, moc bych potreboval poradit, mam let 23:05 28 Oct 13:05 29 Oct Dallas Ft Worth (TX) (Dallas) Heathrow (London) BA1521 American Airlines Economy 15:45 29 Oct 18:45 29 Oct Heathrow (London) Gothenburg BA0792 British Airways Euro Traveller Jenze bych chtel jen s prirucnim zavazadlem vystoupit v Londyne a lete zase s British do Prahy 19:20 29 Oct LHR 22:20 29 OctPRG British Airways BA0858 Povoli my to system si koupit takto dve letenky? Nebo mi vyhodi hlasku u check in, ze neni mozne letet protoze uz letim jinam? Chtel jsem vystoupit v Londyne ale nechtel sem prejizdet za 50 liber / 2 osoby na Stanstead a pak ryanair za 700 Kc do Brna... Sice prilet letadla do GOT je uz pred odletem toho do Prahy...ale.... Diky za radu, nerad bych pak zustal viset v Londyne  .
Nenastoupeni s BA LON-GOT ale s BA LON-PRG stejny den?
Ve fóru Hledám letenku
7 odpovědí
https://jizdenky.studentagency.cz/web/a ... vou.html?0 Akce platí pro zpáteční jízdenky a pro odjezdy od 1. 5. do 31. 5. 2015. S nákupem neotálejte, počet jízdenek v akci je omezen. .
Ahojte, budeme cestovat do Portorika (USA) a az v dany den napriklad okolo poledne se chceme rozhodnout pro ubytovani a rezervovat pres Airbnb. Nevim jak to funguje a zda to je takto realne abych v den kdy ubytko chci lokalniho casu okolo obeda si zarezervoval na odpoledne misto na jednu/dve noci dle podminek daneho cloveka... Mate nekdo takto zkusenosti? Dekuji .
Ahoj, kdo z vas byl prosim v Portoriku? Chtel bych se zeptat na par veci / ubytovani / strava / doprava atd atd.. Muzete mi napsat sem a ja se ozvu nebo soukromou zpravu? Diky .
Ahoj, chtel bych se zeptat u letenky ktera je "lowest" je definovane First checked bag3 FREE (3) Free bag subject to weight and size limits and exceptions for itineraries including flights marketed or operated by other airlines. Add'l fees for oversized/overweight/extra baggage apply. s tim, ze ale v general popisu u dane letenky je Departing flight: San Juan, PR (SJU) to Fort Lauderdale, FL (FLL) *Prices displayed are oneway per person including taxes and fees. Additional baggage fees may apply. a kdyz na to kliknu na baggage fees tak je tam info First checked bag free On JetBlue your first checked bag flies for free. Each checked bag must not exceed 62" (157.5cm) in overall dimensions (ie. length + width + height) and must not exceed 50 pounds (22.73 kilos). Note that boxes will not be accepted as checked baggage on international flights. A muj dotaz je tento --->>> "Note that boxes will not be accepted as checked baggage on international flights." Co to znamena prosim? Znamena to,ze budu/nebudu platit za velke zavazadlo na 1os/1letenka nebo ano? Dekuji za info .
JetBlue - odbavene zavazadlo zdarma ?
Ve fóru Obecně o cestování letadlem
2 odpovědi
Ahoj, chtel bych se zeptat zda nekdo neprodavate nebo nemate tip ktereho pruvodce zakoupit. Nevadi v anglictine Diky za info .
Pruvodce Portoriko, nemate nekdo na prodej ci tip kde koupit
Ve fóru Co vidět a navštívit
0 odpovědí
Ahojte, moc bych ocenil radu, nekde je zakopany pes a ja nevim kde... Jdete prosim na alamo.com v modu kdy se vam neuklada nic do cache atd.. Muj dotaz je tento.. San juan - puerto rico - nedele 29.03 v 10am - sobota 4.4. v 3am vraceni mam tri dotazy - auto 7 Passenger Minivan - z duvodu spani v aute ;o) 1 - mate nekdo zkusenosti s pujcenim auta? 2 - nasel jsem si primo na alamo.com toto kdyz nejsem u nich tzv registrovany tak je cena tato Rental Rate 1 Rental @ $287.37 $287.37 Protection Roadside Assistance Protection ( $4.99 /Day(s)) $29.94 Cdw-allocated Inclusive Included Ep-extended Protection Included Edit Mileage Unlimited mileage Included Included Fees Ivu State (6.0%) $15.82 Ivu Municipal (1.0%) $2.64 Estimated Total$335.77 3 - kdyz jsem se zaregistroval a jsem tzv alamo insider ;o) tak je cena nasledujici pri pay now Rental Rate 1 Week(s) @ $633.38 $633.38 Protection Collision Damage Waiver ( $21.95 /Day(s)) $131.70 Roadside Assistance Protection ( $4.99 /Day(s)) $29.94 Extended Protection ( $10.95 /Day(s)) $65.70 Edit Mileage Unlimited mileage Included Fees Addl Customer Facility Chg $.35/day $2.10 Customer Facility Charge $1.70/day $10.20 Airport Concession 11.11 Pct (11.11%) $92.83 Vehicle License Fee .80 Per Day $4.80 Ivu State (6.0%) $54.30 Ivu Municipal (1.0%) $9.05 Estimated Total$1034.00 Prosim o radu proc jako registrovany to mam levnejsi a neregistrovany drazsi pritom vidim Cdw-allocated Inclusive Included Ep-extended Protection Included Moc diky za radu, nerad bych se divil na letisti potom ;o( co vsechno mi strhnou... .
Ahoj, potreboval bych se dostat z letiste v FLL na Miami plaz.. http://goo.gl/maps/ZKTVg nevite kolik me to bude stat one way? maji tam odkazy na http://www.broward.org/bct/Pages/default.aspx a http://www.miamidade.gov/transit/ ale nejsem z toho moc chytry, navic ty vyhledavace na broward a miamidade stejne odkazuji na google mapy.. Na broward jsem nasel http://www.broward.org/BCT/Fares/Pages/FaresPasses.aspx zde jsou ceny One-Way Cash Fare $1.75 no jo ale odkud a kam ;o) ? Dik za radu .
FLL letiste -> Miami plaz - MHD? dik za radu
Ve fóru Autobusová doprava
2 odpovědi
Ahoj, mel bych prosim dotaz, kdyz bookuji plavbu pres oficialni carnival www tak mi tam prihodi ke kabine tzv. Taxes, Fees and Port Expenses (200 $ kabina) Kdyz bookuji pres expedia.com tak sem skoro v poslednim kroku a porad mi to tam to "TAxes, Fees and Port Expenses" neprihodilo 1 - Muzu se zeptat v cem je ten problem.... To mi to expedia nebo carnival douctuje pozdeji pri nastupu na plavbu? 2 - Druhy dotaz. protoze ty plavby uz sami o sobe na me sou docela drahe ;o) "drahe" je pro kazdeho jinsi pojem rad bych si tam tzv "pronesl" nejaky alkohol z lickerstoru ;o) Kdo jste byli na plavbe, nesli jste si tam nejake alko ci nealko (coca cola k bacardi je potreba ;o) nebo vam kontrolovali detailne velky kufr? Jedeme plavbu 7 dnu do San juan jednosmerna cesta z Canaveral Portu 3 - jedeme poprve tak se chci zeptat jak to funguje. Viz obrazek v priloze.. .lod zastavi nekde a doprav se sam kam chces nebo lod zastavuje v pristavu nebo nekde pobliz a vezou vas na plaz lodkama? 4 - posledni dotaz - na plaz z lodi si muzu vzit svoje piti / vodu ? Dekuji za odpovedi .
Ahoj,mel bych dotaz 21.03 dojedeme s sa.cz do Berlina ZOB tak ve 4am rano a potrebuji na letiste, mate nekdo nejaky kod pro prvni registaci pro Berlin? A druha vec, sezenu takto rano v Berline taxi na uber? Zpatky to bude 08 04 v cca 6pm tak to nebude asi problem z letiste na ZOB.. Dekuji za odpoved. .
Uber kod na berlin ? + zkusenosti? diky
Ve fóru Co se nevešlo
2 odpovědi
Ahoj, chtel bych Vas pozadat o radu/zkusenost s nakupem pres Expedii nebo Ebookers.. 1 - Neni jinsi moznost nez koupit pres tyto dve... kayak mi nasel cestu kde pridanim ocasku se dostanu na peknou cenu. Pres jakykoliv cesky pelikan, letuska atd kdyz jsem to zkousel tak mi to tu cenu nenaslo. Nevim proc. Pokud by jste mel nekdo tip budu rad... 2 - Jak je to se zakoupenim. Ktere z techto dvou mate lepsi zkusenost 3 - jak to po nakupu u nich to postupuje. Dojde mi letenka jako napr. u pelikana a ja tam mam rezervacni cislo a pak na napr. ba.com si kontroluji rezervaci a udelam check in, vytisknu letenku atd? Dekuji za informace. .
Expedia.de a Ebookers.de rada pro nakup letenky a check in
Ve fóru Vyhledávače letenek
2 odpovědi
last minute Stone House **** Řecko / Řecko - ostrovy / ostrovy Lesbos a Limnos 01. 08. 2014 12. 08. 2014 pá út 12 Bez stravy 7 990 Kč http://hotel.dovolena.cz/zajezdy/recko- ... complete=1 .