Témata uživatele superweb .

Témata uživatele superweb .

Téma Poslední reakce
https://www.norwegian.com/en/ready-steady-fly  .
PRG - Copenhagen, Stockholm od 75EUR, kveten az cervenec
Ve fóru Tipy na levné letenky
1 odpověď
Mam 7x 100USD voucher United, nutno uplatnit do konce roku 2023 . Jdou pouzit na jeden nebo vice nakupu a pokud se nevyuzije cely, da se zbytek pouzit pri dalsim nakupu letenky. Aktualne pouzitelne treba na vcelku vyhodne letenky PRG-LAX pristi rok do kvetna, ktere jsou dostupne vcetne 23kg odbaveneho zavazadla s jednim kratkym prestupem v kazdem smeru za 619USD, viz prilozeny screen. Ma predstava je 75% hodnoty, tj 525USD x kurz CNB 23,408 = 12290 CZK, tj cca 4090 Kč sleva.  2 letenky z Prahy do LA s kufrem tak vyjdou na (700USD=12290CZK v kuponech) + (538USD x 23,408) = 1238USD nebo 24 883 Kc, tedy 12 442 Kc na osobu :) Prodano  .
700USD na pouziti s United Airlines
Ve fóru Slevové kupóny a vouchery
0 odpovědí
Ahoj, uz nekolik hodin se snazim najit rozumne letenky do PRG-HKG na konkretni terminy a to Prilet do HK 10.4.  a odlet zpet do Prahy 18.4. vecer/v noci na 19.4. Prilet do HK 10.4.  a odlet zpet do Prahy 20.4. vecer/v noci na 21.4.(zpet muze byt i Shenzhen, Guangzhou) Jsou tam veletrhy, takze je to dost vysroubovane a vim ze zacinam pozde. Nedokazali byste nicmene nekdo poradit, jak se vejit s roumnym routingem(=nebyt na ceste 40+hod) cca do 20k za cloveka v economy?    .
Hong Kong duben 2023
Ve fóru Hledám letenku
5 odpovědí
V květnu 2022 jsme si pořidili v akci letenky z Berlína do Guatemaly za 12 000 Kč na druhou polovinu listopadu. Nakonec jsme díky změnám v letových plánech United letěli bez příplatku z Prahy. Půldenní stopover LA a kvůli technické poruše i den v Houstonu na účet United. Guatemalu jsme projeli prakticky celou půjčenýmy Totyotami Hilux, zachytali si plachetníky a prohlédli májské památky. Zatím můj nejdelší cestopis z nejvíc zážitky nabité cesty. https://www.zajedeme.cz/guatemal...om-vyletu/  .
Už jsem to dával do diskuze pod akci s Lingusem, ale tam to asi dost zapadlo, tak ještě pro přehled sem. Jak jsme nouzově přistávali v Dublinu a výlet byl díky tomu v podstatě zdarma, co vidět v New Yorku z mého trochu jiného pohledu.. https://www.zajedeme.cz/new-york-na-6-dni/  .
https://www.flyscoot.com/promoti...2630004653 Mohlo by nekoho zaujmout  .
Narozeninova akce Scoot, Asie z Berlina/Aten
Ve fóru Tipy na levné letenky
0 odpovědí
https://www.flyscoot.com/promoti...rsary-sale  .
Akce k 10 letum Scootu - Asie, Australie z Berlina
Ve fóru Tipy na levné letenky
11 odpovědí
Když jsme si kupovali na začátek letošního února letenky s Austrian z Prahy s rychlým přestupem v Zurrichu, opravdu jsme nečekali, že na letiště pojedeme celkem 4x, poletíme o den později s Turkish, budeme na cestě nakonec přestupovat 2x a ještě strávíme noc a den v Istanbulu se "špičkovou" péčí od "prémiových aerolinek". Dosud se mi ale problémy při cestování letadlem vyhýbali a jednou to přijít muselo (tehdy jsem ještě nevěděl že o pár měsíců později budu nouzově přistávat v Dublinu, ale o tom příště :) ) Dovolená se ale navzdory tomu vyvedla celkem dobře.. https://www.zajedeme.cz/mauricius/  .
https://www.austrian.com/at/en/b...rm=raysono Mozna muze nekoho zaujmout, pro me je Viden na Evropske lety daleko  .
Austrian jarni akce Evropa z Vidne ve 2+ lidech
Ve fóru Tipy na levné letenky
0 odpovědí
Jak je posledni dobou v mode rusit kuracke zony na letistich, tak znamy poslal vcerejsi foto z letiste ve Vancouveru..ocividne to v Kanade s tou legalizaci mysli vazne :)  .
Cannabis smoking area letiste Vancouver
Ve fóru Co se nevešlo
2 odpovědi
Ahoj,koupil jsem od Emirates do Hong Kongu letenku pro 3 lidi. Potrebuju jeste dokoupit pro kolegyni, ktera ma tam letet o par dni pozdeji, ale zpatky spolu s namiNabizi mi to ale po vyhledani na stejny den stejna cisla letu, ale jine casy priletu a delky letu radove o desitky minut. Co to je za haluz? Asi to muzu bez obav koupit a predpokladat ze pujde o stejne lety ne? .
Zvlastni udaje u Emirates letenky
Ve fóru Hledám letenku
4 odpovědi
Treba se bude nekomu hodit. Pri zadani kodu BLACK384 by mela byt 2000 sleva na letenky z PrahyOkoukano z reklamy na webu, zrejme remarketing cileny na lidi co navstivili jejich web :)https://www.airfrance.cz/CZ/en/l...j5rOUlyvnU .
Air France Black Friday - kod na 2000CZK
Ve fóru Tipy na levné letenky
5 odpovědí
Tak jsem se dnes konecne dockal. Po vyssich desitkach odlitanych letu na ruzne vzdalenosti nas dnes s kolegou upgradovali pri zpatecni ceste z Frankfurtu do Prahy do byznysu..v ATRku. Rika se darovanemu koni..A tak to i beru, jen s tim, ze doufam, ze jsem si tim nevybral "upgrade luck" na moc dlouho :) Ale preci jenom me to vedlo k zamysleni k cemu tenhle produkt je a jestli to opravdu nekdy nekomu realne prodali za penize?A pak take, co je k tomuto "upgrade" u nas dvou vedlo. Pokud museli nekym obsadit sedacky, ktere nam jejich system puvodne pridelil, mohli nas preci jen presunout do te zadni rady bez dalsiho servisu i vysvetlovani? Uz i ten prednostni vystup z letadla bych ocenil :)Do letadla i z letadla jsme jeli klasickym busem stejne jako ostatni cestujici. Meli jsme puvodne klasicky nahodne vybrana sedadla nekde uprostred letadla. Upgrade spocival v tom, ze nas presunuli do posledni rady a do posledni chvile - i podle vyjadreni stewarda - to vypadalo, ze budeme mit pro sebe kazdy dve klasicke ekonomicke sedacky, v tom letadle ani jine nejsou. Na posledni chvili dobehlo asi z nejakeho pripoje jeste par cestujicich a dva z nich ocividne take "upgradovani" - nasledujici servis meli stejny jako my - zaujali do te chvile nase druha premiova mista.Nutno podotknout, ze steward se opravdu snazil doprat nejaky zazitek, v ramci danych omezenych moznosti - nelze mu nic vytknout. Nabidl drink jeste pred startem a pak ejste nekolikrat behem letu. Zhruba v polovine letu prislo obcerstveni ve forme celkem slusne vypadajicicho i chutnajiciho salatu s tunakem, certveho peciva a nejaky dezert. .
ČSA a "byznys class" v ATR
Ve fóru Letecké společnosti
20 odpovědí
Ahoj,asi před 14 dny jsme s kamarády letěli z Prahy do Bangkoku (akce s FlyDubai někdy z podzimu z tohoto webu). Jeden náš spolucestující byl Ukrajinec. Předem jsme věděli, že na místě bude na rozdíl od nás muset zaplatit za Visa on arrival asi 50USD. Když ale šel odložit zavazadlo (online chekin byl proveden předem), snaživá úřednice na přepážce po něm chtěla pasovou fotku, že bez ní ho do Thajska nepustí. Běžel tedy přes celé letiště k údajně jedinému automatu na fotky a ten byl mimo provoz. Po další asi hodině diskuze s úřednicí, kde padali všcné argumenty jako:-pokud chtějí na imigračním fotku, bude tam automat na fotky-máme 9 hodin přestup v Dubaji, tam jistě také bude automat na fotkybyla stále neoblomná s tím, že prý může dostat nějakou pokutu. Ještě jsme zkusili argument, že pokud bude problém, náš spolucestující řekne, že fotku ztratil až poté, co ji dotčené úřednici ukázal.No, výsledek byl, že ho do letadla nepustila a chudák si musel koupit novou jednosměrnou letenku na další den(jejíž cena se bohužel té původní akční moc nepodobala, ale když si plánujete půl roku dopředu volno, už to pak moc neřešíte)Po příletu do BKK jsme my a následně náš kamarád viděli vedle imigračního automat na fotky. Moc nechápu, k čemu tam byl, když každá imigrační budka měla digitální kameru a každého fotí digitálně a nikdo žádnou papírovou fotku nechce.Dotazy na zkušenější:-měla ta paní na letišti vůbec co kontrolovat nějaké náležitosti, když měl online checkin a jen odkládal baggage?-vzhledem k tomu, že ta paní za přepažkoun očividně operovala se zcela nepravdivou informací o nutnosti mít fotku, na základě které mu způsobila nemalou škodu, je nějaká šance domáhat se někde odškodného? Případně na kom? Téměř jistě šlo o zaměstnance pražského letiště, ale v tu chvíli dle mého názoru vystupovala jako zástupkyně FlyDubai. .
Znemožnění využití letenky letištní úřednicí
Ve fóru Obecně o cestování letadlem
162 odpovědí
Uz se asi petkrat behem dne snazim checknout se na zitrejsi let z Prahy do Hongkongu a stale to hazi chybu "Sorry, online check-in is not available for this booking. Please proceed to the Emirates check-in counters at the airport. "Nikdy driv nebyl problem. jde o nejakou novinku Emirates na letech z Prahy, nebo nejakou vyjimku pro nas let? Vzdycky chci sedet v ulicce, rad se b behem letu prochazim..trochu se desim ze budu x hodin namacklej na prostredni sedacce :) .
Emirates - nefunguje online checkin?
Ve fóru Letecké společnosti
2 odpovědi