Témata uživatele David _23

Témata uživatele David _23

Téma Poslední reakce
Zdravím cestovatelé,přítulka mě nakonec ukecala na LM do Albánie, na Dračskou riviéru. Mám poměrně obavy snad ohledně všeho, ale už je pozdě, protože je zaplaceno :DNerad bych se válel celou dovču na pláži - otázkou proto je, kam se dál vydat. Pokud někdo z Vás náhodou tuto zem navštívil a byl by ochoten podělit se s námi o své postřehy co se výletů, zvyků atd. týče, byl bych velmi vděčný.Díky. .
Albánie - Postřehy a tipy?
Ve fóru Co vidět a navštívit
28 odpovědí
Zdravím všechny,chtěl jsem se zeptat, zda nemátě někdo nějakou pozitivní osobní zkušenost nebo tip na půjčení auta v Barceloně. Ideálně vynechání Rentalcars a velkých hráčů, takže spíš např. výhodné nabídky nějakých místních či menších společností?Zatím jsem našel viz. obrázky, tak něco obdobného, ale levnějšího :). Máme 4 denní  trip a plánujeme jeden den razit do Montmartu + nějaký park nebo hory po okolí (tak +-100km od BCN).Díky. .
Půjčení auta - Barcelona
Ve fóru Půjčení auta
1 odpověď
Zdravím všechny,v Listopadu letíme prvně do Londýna na 4 dny, koukal jsem, jak to bude s dopravou po městě (bydlíme u metra Dollis Hill - zóna 3), narazil jsem na 2in1 Travelcard a také na London Pass. Tak se chci zeptat, zda už to někdo úspěšně použil, případně názory na to, co z toho vybrat. Travelcard na 3 dny by měla stát £38.70 za osobu Lodon Pass na 3 dny je teď v akci za £90.90 na osobu, varianta Travel dokonce za £118.90 na osobuPo finanční stránce se mi jeví jako lepší koupit Travelcard pro 2 os. a využít 2in1 akci, ale - bývají tam velké fronty? Zase by člověk nerad čekal hodinu před každou památkou.Díky. .
London Pass vs Travelcarcd 2in1
Ve fóru Co se nevešlo
11 odpovědí
Zdravíčko, letíme příští týden do Paříže a tak se snažím dát si do kupy nějaký itinerář, včetně nějaké lepší večeře na Valentýna. Má někdo z Vás zde nějakou dobrou vzpomínku na místní restauraci, která by se k takové příležitosti hodila (takže žádné čínské bistro)?Cenově ideálně tak 100 EUR (snad to není moc málo -,-).Díky moc. .
Restaurace - Paříž
Ve fóru Co vidět a navštívit
8 odpovědí