Témata uživatele tka222

Témata uživatele tka222

Téma Poslední reakce
Ahoj všem,  vzhledem k nedávno proběhlé akci pegasus a mnou zakoupenými letenkami do Bishkeku, by mě zajímaly zkušenosti s půjčením vozu. Na co si dávat pozor apod. Zatím mi padla do oka půjčovna Iron Horse Nomads. Auto chci půjčit na 4 dny a vydat se okolo jezera Issyk. Samozřejmě jsem se díval i na pár "cestovek", ale ani jedna mi moc nevyhovovala, protože každý den byl návrat do bishkeku, což se mi moc nezamlouvá. Pokud by měl někdo tip na nějakou cestovku/guida, který by se mnou a dalšími lidmi vyrazil kolem jezera Issyk tak bych byl také rád. :)   .
půjčení auta Kyrgyzstan - Bishkek
Ve fóru Půjčení auta
1 odpověď
Ahoj, nemate nekdo zkusenosti, jak se dostat z Baku k "Ekranoplan Lun" ? Lezi kousek od derbentu v dagestanu, pokud je vlastne vubec mozne do dagestanu s cr pasem v tuto dobu vstoupit :)))  https://goo.gl/maps/6PdQrsMg4GL69vZx8           .
Ekranoplan Lun (caspian sea monster)
Ve fóru Co vidět a navštívit
4 odpovědi
Ahoj, nema nekdo zkusenost s pujcenim auta v DR? Chtel bych si pujcit auto na 10 dní v santa domingu, uvítám tipy na pujcovny ! diky :)  .
pujceni auta - dominikanska republika
Ve fóru Půjčení auta
0 odpovědí
Ahoj, letos mi žádná větší dovolená neklapla, tak jsem se rozhodl, že se pojedu podívat do Maroka... hodně mě lákal Irán, ale tam už byly letenky o trošku dražší. Do Marrákéše jsem sehnal za 3900,-. Rád bych se poptal, těch, kteří již maroko navšítvili kam se podívat ? čemu se naopak vyhnout. cca 5/6 nocí. Cestování nejspíš bus/vlak, mám v plánu jet sám. Díky !!! .
Maroko kam kouknout ? Co vynechat ?
Ve fóru Co vidět a navštívit
29 odpovědí
ahoj vsem,s kamarádem vyrazime na Parizskou AirShow, ktera se kona 23.6 - 25.6 a na tento termín taky shanime nejake ubytování, je nám celkem jedno kde. Priletime v patek neco kolem 15:00,chceme trochu projít Pariz, dat nejaky jidlo pivko, v sobo rano vyrazit na letiste "Paris Le Bourget Exhibition Centre" a cely den stravit tam, vecer nejaka mensi prochazka + v nedeli rano taky. Nemate tedy nekdo tip na nejaky lowcost ubytovani ? Bereme to tak, ze tam fakt jen 2 noci prespime.diky moc .
Low cost ubytovani v Parizi
Ve fóru Tipy na ubytování
4 odpovědi
v březnu jsem se se třemi kamarády vydal do Vietnamu, kde jsme navštívili, Ho Chi Minh City, Cu Chi Tunnels, Mekong Delta and morning floating market, Hanoi, Mai Chau, Ha Long Bay. Video níže: https://www.youtube.com/watch?v=xq7L_W-eoXwcestopis mám rozpracovaný, až bude hotovej tak ho sem postnu :) třeba to bude někoho zajímat :) .
Vietnam 2017
Ve fóru Cestopisy
1 odpověď
Ahoj, trochu mimo téma... v neděli 23.4 se chystám autem do Vídně na koncert, vzhledem k tomu, že je to neděle, rád bych to spojil s ranní + odpolední prohlídkou vídně. Poradíte nějaký tip kde ve Vídni (pokudmožno levně zaparkovat od cca 9:00-23:00) ? Nejléepe někde v okolí Leopoldstadt. Díky .
Parkování ve Vídni
Ve fóru Co se nevešlo
2 odpovědi
Ahoj, za necelých 20 dní odlítáme na 12 dní do thajska. Přiletíme do BKK ale poté se chceme přemístit do jižní části. Nějak vůbec nevíme kam se mrknout, můj první plán byl - letecky na phuket > phi phi >krabi > koh samui > a poté letecky z surat thani do bkk. Poté jsem zjistil, že tohle by bylo celkem hodně náročné. Nebo ne ? V každé destinaci chceme být minimálně 2 dny. Nebo je lepší plán: bkk letecky do > krabi > phi phi > phuket > krabi > koh samui > a letecky do bkk. Diky za pripadne tipy z vasich cest .
Kam se podívat v jiznim thajsku
Ve fóru Co vidět a navštívit
30 odpovědí
Ahoj, cca v polovině října plánujeme dovolenou na Bali. Co jsem koukal tak letenky z PRG na Bali vychází cca kolem 22k a to s Emirates, to je celkem dost. Napadlo mě, letět do PRG > DXB > KUL a odtamtud třeba s AirAsia nebo Malindo Air. Při cestě zpět z DPS > KUL zůstat na jeden den v KUL a kouknout se po městě... Nebo to udělat na opak ? Jinak zpáteční KUL>DPS je za nějakých 2.2k pro jednoho...  .
Na Bali přes KUL
Ve fóru Hledám letenku
6 odpovědí
Ahoj, na přelom listopadu - prosince se chystáme do Thajska, celkem 12 dní. Rádi bychom si na natáčení vzali GoPro, mám sice zrcadlovku ale tu chci mit na foceni. Ovšem problém je, že se nám nechce zrovna investovat nějakých 12k do nového gopro, které využijeme 1x za rok. Nevíte o nějaké půjčovně s fér cenou ? N Nejlépe Brno, nebo někdo kdo by byl ochoten půjčit? samozřemosti je zaloha. Diky .
GoPro do thajska
Ve fóru Co se nevešlo
13 odpovědí
Ahoj, pomalu zacinam planovat dovolenou do Thajska - Bangkok > Phuket > Krabi > Bankok . Potreboval bych sehnat co nejlevnejsi letenky na začátek listopadu 2015 - konec října 2015 je mi celkem jedno kdy a odkud - CZ, Rakousko, Polsko. Cenove bych se chtěl vejit cca do 12/14k... myslite, ze je to mozne ? Diky .
Letenky Thajsko - Listopad 2015
Ve fóru Hledám letenku
0 odpovědí