Témata uživatele EvaS

Témata uživatele EvaS

Téma Poslední reakce
Ahoj výletníci, chtěla bych vzít rodiče na Vánoce na Kanáry (jedno jaký ostrov). Potřebuji jen přímý let. Zatím jsem našla za 6k z Vídně na Gran Canaria. Myslíte, že je to blbost kupovat teď, nebo že se objeví něco levnějšího?Připadá pro nás v úvahu jen letiště Vídeň a Praha. Vím, že se dá na kanáry jet normálně za 2k, ale máme fixní datum 25.-31.12. Moc díky  .
Kanárky na Vánoce
Ve fóru Hledám letenku
18 odpovědí
Ahoj cestovatelé, kdybyste si mohli vybrat jednu destinaci na světě a věděli, že je to jedna z vašich posledních cest na hodně dlouhou dobu,  kam byste jeli, aby jste si to fakt užili a měli vzpomínky ještě na pár let? Tak na  max. 2-3 týdny, limit cca 40-50tis./os. s letenkou, kombinace přírody, hezkých pláží, výletů, žádnej luxus, ale ani ne hostel. .
Top dovolená pro vás?
Ve fóru Co se nevešlo
57 odpovědí
Dobrý den,mám takový dotaz. Dorazila nám pokuta za překročenou rychlost v Austrálii (btw. překročili jsme jen o 11km/h) a není to úplně malá částka. Nevíte co se může stát, pokud pokutu prostě nezaplatíme? Díky .
Pokuta za rychlost v Austrálii
Ve fóru Půjčení auta
62 odpovědí
Máte někdo zkušenosti s procestováním východního pobřeží Austrálie ( Sydney- Cairns) během přelomu říjen/listopad? Zajímá mě, jestli je tato doba vhodná hlavně kvůli počasí. Díky :) .
https://www.pelikan.cz/cs/letenk...12_2,LOAD/za 12 941,- plus cesta do Londýna s kufrem zpáteční cca 4500,- .. To je celkem slušná cena, ne? Nebo myslíte, že mám s nákupem ještě počkat na něco lepšího?  .
Listopad: Londyn-Brisbane-Sydney-Londyn za 12 941,-
Ve fóru Tipy na levné letenky
10 odpovědí
Dobrý den, je tu někde možné dohledat historii akčních letenek do Sydney? Jsou vidět jenom poslední 3 akce.. Díky :) .
Letenky do Sydney
Ve fóru Tipy na levné letenky
1 odpověď