Ahoj v létě plánuji letět do Malagy a hledám nějaký spoj z Malagy do Gibraltaru na 1.7. ? předem díky za všechny rady a typy .

Z Malagy do Gibraltaru

Založil ve fóru Autobusová doprava

Autobus z Malagy - http://tonzes.com/buscz.htm  Nejvíce rozpočet a docela pohodlná volba.

0 Citovat

A čím to jedeš? Taxíkem? Na dnešek vidím za 13e busem. https://booking.avanzabus.com/web/step1.php

0 Citovat

Ahoj kolegové,  plánuji cestu busem z Malaga do Gibraltar.  Rád bych poprosil o nějaké aktuální informace o cestě autobusem (rezervace mist, zda zakoupený lístek je i rezervace a jistota,  ze mě vezmou) a případně i pohybu na Gibraltaru  - místní Bus... 

Předem děkuji  Pavel

0 Citovat

Jel jsem tu trasu asi pred mesicem. (Malaga-La Linea) Listky na bus jsem koupil na autobusaku. Na nekterych se okynko otevira az tesne pred odjezdem. Z La Linea uz pesky do Gibraltaru, je to kousek. A jezdit busem po Gibraltaru busem je taky zbytecne. Pokud se pujdete podivat na opice na skalu, vrele doporucuji vykaslat se na extremne predrazenou lanovku a vstup do rezervace. Lepsi je vyjit si to po schodech.

0 Citovat

Já tam byl těsně před kašlíčkovitým šílenctvím - březen 2020.

Lístky na autobus jsem koupil dopředu (společnost Avanza) jel jsem z Malágy z letiště do La Línei a ten bus byl tedy plný ,ale pokud to máte koupený online předem je 100% jistota ,že jedete (ta jízdenka platí pouze na ten konkrétní spoj co byla zakoupena).

Jinak souhlas s předchozím příspěvkem z La Línei přes hranice pěšky a bus je po Gibraltaru zbytečný. Lanovka už záleží na vás já jí jeden den využil druhý jsem šel pěšky a platil jen vstup do rezervace.

0 Citovat

Děkuji za důležité informace.  Jedu až v červenci,  ale sbírám informace.  Online nákup je jistota 🙂.  Plánují ještě navštívit Granadu a CAMINITO DEL REY - EL CHORRO Královska stezka. Vlakem (FIP)  z Malagy.  Pokud máte někdo zkušenost,  budu rád za každou zkušenost.  

0 Citovat

Vlaky z Malagy do El Choro jezdí jen asi 4x denně, ale lze to krásně naplánovat na celodenní výlet. Doporučuji hlavně v předstihu koupit vstupenky na Caminito. A pro šotouše je možné vyfotit i vlaky ve skále přímo z Caminita, když znáte JŘ 😉

0