Ahoj všem, chci se optat, jestli někdo nemáte zkušenost s bookováním jízdenek na Megabus. Objednávám poprvé a chtějí vyplnit pole Contact number (include area code) s podmínkou, že musí mít 10 číslic. Doufám, že správně chápu, že se ptají na telefon, ale nemám ho jak vyplnit, protože mám jenom české číslo :( Jde to nějak obejít nebo jak jste to udělali vy? Předem díky! .

Megabus rezervace - Contact number (include area code)

Založil(a) ve fóru Autobusová doprava

5 reakcí

Ahoj všem, chci se optat, jestli někdo nemáte zkušenost s bookováním jízdenek na Megabus. Objednávám poprvé a chtějí vyplnit pole Contact number (include area code) s podmínkou, že musí mít 10 číslic. Doufám, že správně chápu, že se ptají na telefon, ale nemám ho jak vyplnit, protože mám jenom české číslo :( Jde to nějak obejít nebo jak jste to udělali vy?
Předem díky!

0

neco si vymysli

0 Citovat

Nebude z toho průser?

0 Citovat

urcite, vodic prezvana telefonne cisla pri nastupe do autobusu 

0 Citovat

napsali jsme tam 10 číslic z českýho čísla (takže k ničemu) a zakšrtli, že chceme, aby nás v případě potřeby kontaktovali emailem...

0 Citovat

ahoj, mám problém že s koupí jízdenky :/ jednu jízdenku jsem koupil v pohodě a když chci koupit druhou tak mi to pokaždé napíše že platba selhala. Nemá někdo podobné zkušenosti prosím? 

0
5 reakcí