Ahoj. Máte prosím zkušenost s cestou Flixbusem z Brna na letiště ve Vídni? Idealně nedávnou... Vždy jsem tuto trasu jela s Regiojetem (bez problémů), tentokrát jsem zakoupila lístek u Flixbusu, a jelikož mi z karty stáhli peníze 2x, začala jsem řešit reklamaci a vrácení peněz, zjistila jsem, že domluva s nimi je šílená a zabrousila jsem tak na recenze na google a mapy.cz a jsem zhrozená. Lidé mají šílené zkušenosti, flixbus zruší spoj klidně den předem, peníze nevrátí, nebo je šílene zpoždění (způsobené tím, že řidič zastavuje na cigaro, ne kvůli dopravni situaci)... a já teď začínám mít strach, jestli tam vůbec dojedeme a stihneme let, a nevím zda nemám raději koupit jizdenky jinde (i když pak budu na letišti zbytečně brzo a peníze mi Flixbus nevrátí).  .

Flixbus Brno - Vídeň

Založila ve fóru Autobusová doprava

6 reakcí

Ahoj. Máte prosím zkušenost s cestou Flixbusem z Brna na letiště ve Vídni? Idealně nedávnou...

Vždy jsem tuto trasu jela s Regiojetem (bez problémů), tentokrát jsem zakoupila lístek u Flixbusu, a jelikož mi z karty stáhli peníze 2x, začala jsem řešit reklamaci a vrácení peněz, zjistila jsem, že domluva s nimi je šílená a zabrousila jsem tak na recenze na google a mapy.cz a jsem zhrozená. Lidé mají šílené zkušenosti, flixbus zruší spoj klidně den předem, peníze nevrátí, nebo je šílene zpoždění (způsobené tím, že řidič zastavuje na cigaro, ne kvůli dopravni situaci)... a já teď začínám mít strach, jestli tam vůbec dojedeme a stihneme let, a nevím zda nemám raději koupit jizdenky jinde (i když pak budu na letišti zbytečně brzo a peníze mi Flixbus nevrátí).

0

Tohle, co píšeš, příliš nesouvisí s danou trasou ani s nedávnou dobou. Já občas s Flixbusem jezdím z Prahy do Berlína nebo Vídně a nemůžu si na nic stěžovat. Ani jsem víc takovýchto stížnosti nezaznamenal na internetu. Předpokládám, že to je podobné jako s recenzemi půjčoven aut. Na jednom místě se zkoncentrují negativní zkušenosti, které jsou asi u všeho, a ti spokojení, kterých je drtivá většina a kteří nemají důvod popisovat své kladné zkušenosti, je nikam nepíšou.

2 Citovat

Nevzpomínám si, že bych měl někdy s Flixbusem problém...

2 Citovat

Flixbus střídám víceméně už jen s GE, trasa Brno Vídeň letiště nebo zpět  , za posledních cca 10 cest jsem měla " štěstí " jen na jedno zpoždění ( 1,5 hod ) , platba i rezervace vždy bez potíží, při ( včasném ) zrušení z mé strany, obratem obdržen slevový kód na stejnou částku ..  zpoždění cca 10-15 minut neřeším, na ranní lince přes centrum Vídně ve špičce je to snesitelné, časová rezerva je pro sichr nutná vždy, za mě dobrý .

0 Citovat

Tento rok stejná trasa asi 8x, vždycky jsme +- dojeli včas. Jednou ale měli zamčené záchody a to byl po flaše Pálavy mordor vydržet :D

0 Citovat

No já nemilovník busů jsem Flixbus využil 2x (před covidem ještě) :

Č. Budějovice - Lublaň bez problémů ,ale horší byl Kraków - Ostrava - ten bus vůbec nebyl na nádraží vyznačen na infu nikdo nic nevěděl ,tak jsem vyměkl a koupil za raketu lístek na vlak ..

0 Citovat

Já s Flixbusem nemám taky žádnej problém, využívám občas na cestu Brno - Vídeň a pak hodně po Švédsku. Sem tam nějaký zpoždění, ale nic dramatickýho. Při zrušení vždy přišel voucher, který lze do roka bez problémů uplatnit.

0
6 reakcí