Možná to bude pro někoho zajímavé, Flixbus prodává jízdenky po Itálii pro cesty od 18.8 do 16.9. za 1 EURO. Možná pro někoho tip  .

Flixbus

Založil ve fóru Autobusová doprava

Michal napsal(a):

Horší je to naopak - použít víc voucherů na úhradu jízdenky nejde, resp. nešlo, pokud neudělali změnu.

Dá se požádat o sloučení voucherů.

0 Citovat

Nabizim voucher na temer libovolnou castku (jak vyse, vouchery lze sloucit), Vami zvolenou castku dostanete v hodnote 125% (+25%). Tyto vouchery muzete vyuzivat i na vice objednavek, az do precerpani celkove hodnoty. Platnost slev je vetsinou do 2. pulky pristiho roku, az date mi vedet kolik presne potrebujete, budu schopny Vam rict datum do kdy plati kod. Do toho zdarma pridavam 2x slevu 10% (pro platby 60 az 250 Kc resp. pod 10€ - pouze jednou) na libovolnou cestu. Takove slevy plati jen do 15.12. (vyprseni kodu), nicmene cestovat lze kdykoliv.

 

Mate nejake otazky? Nevachejte se mne kontaktovat tady nebo pres SZ.

0 Citovat

10 % sleva (platí do 15. 12. 2021)

CEK3463YF4B

0 Citovat

Využíváte někdo aktuálně Flixbus? Nějaké zkušenosti v době😷Rušení spojů, zpoždění apod.

0 Citovat

Jeli jsme teď Praha - Vídeň a zpátky. Žádný problém nebyl. Roušky jsme měli, cestou zpátky je někdo sundal.

0 Citovat

Teď o víkendu Praha - Liberec a zpět. Žádný problém vše klapalo jak mělo navrch obě cesty bez problému bez hadru na hubě respektive to bojkotoval i sám pan řidič ..

0 Citovat

jj, něco už jsem o tom četla. Potřebuji nutně CZ - Janov. Takže s přestupem. Funguje momentálně přihlášení na jejich web? Jaxi mám obavu kupovat jízdenky bez registrace, skrz možného akutuálniho problému s 😷😱

Diky všem za odpovedi. Do ✈️ se mi vůbec nechce👎

 

lma napsal(a):

Teď o víkendu Praha - Liberec a zpět. Žádný problém vše klapalo jak mělo navrch obě cesty bez problému bez hadru na hubě respektive to bojkotoval i sám pan řidič ..

0 Citovat

Přihlášení nefunguje dlouhodobě,ale jízdenka jde spravovat normálně na jejich webu přes číslo rezervace jen je třeba mít na paměti ,že v případě storna nevrací peníze ale poukázku s roční platností.

Já osobně busem kvůli pohodlí jezdím na delší vzdálenosti minimálně ,ale z Flixem mám čtyři jízdy přes hranice - nejdelší Č.Budějovice - Lublaň a nikdy nebyl problém ,ale je pravda ,že vše to byli přímé linky nikdy přestup navrch vše před covidem. 

0 Citovat

Dík za info s tím přihlášením. Ty poukázky bych snad přežvýkala hlavně aby se dalo stornovat v mobilu aktualne dle situace. Ještě ty jejich akce na jizdenky - je třeba nějak sledovat, nebo posílají nějaké upomínky?

Bylo by fajn, kdyby se mi podařilo něco využít. Zatím jsem v směru mezinárodní indivindi přepravy v plenkách🤣 Je třeba s tím začít, bo 😷tu snad věčně nebude⚓️

0 Citovat

Jel jsem v prosinci do a z Berlína a teď taky a v listopadu z Vídně. Spojů je míň, ale rušení nebo zpoždění jsem nezaznamenal. Rušit se to dá z mobilu krátce před odjezdem.

0 Citovat

Nevim jak Vam ale u mne to na nove verze ("v2") ne jde, po prihlaseni cislem rezervace stranka prestava fungovat, drivejsi verze na ktere jeste v lednu vsechno fungovalo skvele ted uz neni pristupni nebo proste nevim jak ji zvolit.

Kdyz si vzpomenu na posledni zazitek s ridicem z Talianska v zari, tak mne ne poustil na palubu proto ze ne mluvil anglicky a ne rozumel co je napsane na mem covid testu. Pozdejsi flixbus a francouzsky rididc uz ne mel zaden problem s stejnym testem.

Opozdeni? I kdyz bude, tak Vas stranka flixbusu bude klamat ze linka je uz temer u zastavky a zpozdeni se muze menit kazdou chvili. V listopadu takhle na jednou z 20 minut se stalo 8 hodin a po nekolika hodinech se opet menilo na... 1 hodinu. Sitznost dodnes nebyla pres flixbus spracovana.

0 Citovat

Ahoj.

Má někdo zkušenost Flixbus - Ostrava - Vídeň?

Stačí příjezd na letiště 2 hodiny před odletem?

Jaká by mohla být optimální cena v květnu - koupit dnes za 350,-Kč jednosměrku, nebo čekat?

Dík za info.

 

 

0 Citovat

Zkušenost jen obecná - 2 hodiny před odletem stačí a levnější než za 350 to na 99% nebude, takže bych to koupil. Už mám na květen taky 1 Flix koupen :-)

0 Citovat

Jaká je pravděpodobnost, že Flixbus zlevní jízdenky na 2.4. z Prahy do Norimberka? Stane se, že vypraví druhý bus, když je plně vybookováno nebo máte někdo vypozorovanou cenovou strategii? 🤔 Zaváhala jsem a za poslední 3 dny zdražili z 30 na 60 euro. 😒 To už se snad vyplatí jet autem...

0 Citovat

Většinou flixák nezlevňuje a s přibývajícím časem pořád zdražuje, za 60 euro se vyplatí určitě jet autem, dříve jezdili i busy DB, ale teďka na trase nemá konkurenci a nemusí zlevňovat (noční spoj RJ neberu jako konkurenci)

0 Citovat

....sleduju, sice jiný směr ale sleduju už cca druhý měsíc. Nezlevňuje.

0 Citovat

Na slevomatu je za 9 Kč voucher na slevu 10%

0 Citovat

Ahojte, žiaľ bol som nútený stornovať hromadnejšiu rezerváciu a flixbus mi vystavil poukážku v sume 44,27€ (16487 HUF), nemal by niekto záujem? Aj keď má patnosť 1 rok, tak skoro, nevyužijeme.

Ako bonus príhodim ešte 2 x 10% zľavu čo mi rovnako ostala.

V prípade záujmu, mi dajte vedieť cez správu. Ďakujem.

 

Edit: posunuté 

 

0 Citovat

to Joll Burr
Vlak s prestupem v Chebu za 353 CZK, doba  jizdy 4:44 - to nebude o moc vic  nez ten bus - jezdi  co dve hodiny 

0 Citovat

Při použití slevového voucheru se jízdenka nedá stornovat. Tudíž jsem Flixbusu poslala 9 korun ale raději nepoužiju. Pokud bych musela stornovat, tak by to bylo nepříjemné. Příště už budu vědět...

0 Citovat

Tak to je novinka. Nebývalo. Dík za upozornění.

0 Citovat

Nejel jste teď někdy někdo s Flixbusem do Vídně na letiště ? Zajímá mě, zda jezdí načas, dlouho jsem s nimi nejela a přemýšlím, jestli si troufnout příjezd dvě hodiny před odletem. Bohužel jiné spoje nebo dopravci přijíždějí např. o 6 hodin dřív :-( Jedná se o pátek mezi 13,30 - 15,40 -  díky za info

0 Citovat

Podle mě v pohodě, ale víš, jak to je... záruku, že se zrovna na tomto (nebo jakémkoliv jiném) spoji nic nestane, ti nikdo nedá...

0 Citovat

No právě .. chtěla jsem využít voucher, takže bus mám zadax, jinak už je jen schůdná varianta Gepard express za 430,- .. což asi lepší zvážit, než si nechat frnknout letadlo :-) Nevím v kolik hodin bývá v pátek přes Vídeň špička ..

0 Citovat

Nakonec to bude jen na tvém rozhodnutí. Například mně jel Flixbus třeba 50x načas, ale jednou pro úsek VIE - Brno měl zpoždění téměř 3 hodiny. Ovšem byl to návrat z cest, takže to kvůli čekání odnesla jen únava v nočních/ranních hodinách. Naštěstí čas celkem utekl během konverzace se slovenským a mexickým cestovatelem. (jednalo se o dlouhou linku Pula - Krakov a už ve Slovinsku nastal technický problém a autobus musel být vyměněn a došlo ke zpoždění).

Flixbus bohužel nenabízí žádnou kompenzaci za několikahodinové zpoždění, pokud cestující onen zpožděný spoj přece jen využije. Pak mi ovšem na mail došla aspoň omluva s -25% slevovým kódem.

0