Ahoj, v úterý letíme  do Kutaisi, v Gruzii budeme týden a z Tbilisi letíme do Baku, kde budeme týden a přes Sofii letíme do Bratislavy a pak vlakem domů.Co stojí za to vidět v Gruzii , co v Baku co v Sofii?Dají se v Gruzii dobře sehnat turistické hole. Chci si nějaké pořídít, ale nechci chekovat zavazadlo, proto uvažuji o tom, že je koupím až v Gruzii. Máte někdo zkušenosti?Děkuji .

Gruzie a Azerbajdžan se zastávkou v Sofii

Založila ve fóru Co vidět a navštívit

9 reakcí

Ahoj, v úterý letíme  do Kutaisi, v Gruzii budeme týden a z Tbilisi letíme do Baku, kde budeme týden a přes Sofii letíme do Bratislavy a pak vlakem domů.

Co stojí za to vidět v Gruzii , co v Baku co v Sofii?

Dají se v Gruzii dobře sehnat turistické hole. Chci si nějaké pořídít, ale nechci chekovat zavazadlo, proto uvažuji o tom, že je koupím až v Gruzii. Máte někdo zkušenosti?

Děkuji


0

ja neviem ci nieco v Gruzinsku vobec nie co je, ked sa tak pytate... sorry, ale mas tu plne forum o gruzinsku a najdu sa tu aj vlakna o Sofii .

0 Citovat

Zeby dalsi P11 nick v sofistikovanejsej verzi 2.0? Na mna podozriva "logika" nakolko co v Gruzinsku, co v Sofii a Baku nic? akoze prave toto je v malicku? No a tie palice ... ziaden check in batoziny, ale prelet do Baku netrapi? Jedine, ze ich nechate v Gruzinsku? ... krajine stvrteho sveta kde este len vcera dosli kazety ... Hladanie sportovych obchodov na googli dalo "Zabrat" 10 sekund, ale asi su s tym problemy, tak davam rovno link na "paru" obchodov so sportovymi potrebami

https://www.google.com/search?sa...1,lf_ui:10

0 Citovat

Sorry, napsala jsem 2x Gruzie misto Azerbajdžanu o tom tu moc neni.  Tak chytrá jsem taky, abych si našla sport na netu, ale v Kutasi mi to nic nenašlo, V Batumi Nike, Beneton a obchod se zbraněma, proto se ptám jestli má někdo praktické zkušenosti? v Tbilisi budu poslední dva dni,  to už je nepotřebuji. Do Baku mám letenku se chekovanim zavazadlem. 

0 Citovat

jak neni, sak z azerbajdzanu tu mam aj cestopis :D

0 Citovat

A kde prosím?


0 Citovat

https://www.cestujlevne.com/disk...erbajdzane ;)

0 Citovat

To je rok staré, čo keď sa zmenilo pohorie

0 Citovat

Na tržnici v Kutaisi mají holí Fagus silvatica mraky... Dají se použít  jako turistické, případně proti toulavým psům, nebo jako násada na koště.

0 Citovat

Děkuji, věřím že pohoří se nezměnilo a bukové hole to když tak jisti:)

0
9 reakcí