Ahoj. Zaplatil jsem si ubytování pro mojí cestu na střední východ, ale bohužel z pracovních důvodů nebudu moci odcestoval. Pokud bych udělal storno vrátí mi pouze nějakých 40% což mi přijde škoda. Proto nabízím následující. Je možné přenechat samostatně každý hotel, nebo komplet (sleva možná domluvou). 1. Grand Hyatt Dubai 5* 24.4.-1.5.2020 - 7 nocí, polopenze s nápoji k večeři, pokoj Club pro 2 osoby s neomezeným vstupem do Lounge - cena za pokoj 1.300,- € (cena na bookingu 50tis) 2. Rotana Salalah Resort 5* 1.5.-8.5.2020 - 7 nocí, all inclusive, pokoj Classic pro 2 osoby - cena 1.100,- € (cena na ofiko stránkách se snídaní 30tis) 3. Anantara Al Baleed 5* 8.5.-15.5.2020 - 7 nocí, plná penze, jednoložnicová villa s vlastním bazénem pro 2 osoby (ložnice, obývací pokoj, koupelna, zahrada s terasou a bazénem ca 170m2) - cena 2.800,-€ (cena na bookingu pres 150tis a na ofiko strankach pres 7tis USD) V případě zájmu podám bližší info.   .

Prodám luxusní ubytování Dubaj a Omán duben/květen 2020

Založil ve fóru Tipy na ubytování

DIDAS napsal(a):

Možná shoda jmen.

https://www.novinky.cz/ekonomika...eny-350074


Pokud to je on, ať shnije v pekle a bangladéšský údržbář  v hotelu ho 3x zneužije:-)  V akciích NWR jsem přišel o slušný prachy.

0 Citovat

cali napsal(a):


Pokud to je on, ať shnije v pekle a bangladéšský údržbář  v hotelu ho 3x zneužije:-)  V akciích NWR jsem přišel o slušný prachy.


Taky proto tam už letos nechce :)

0 Citovat

Jakub napsal(a):


Diskuze na CL ve stylu diskuze na novinkách a na sputniku. Tleskám.


Diskuse žádná nebyla.

0 Citovat

cali napsal(a):


Pokud to je on, ať shnije v pekle a bangladéšský údržbář  v hotelu ho 3x zneužije:-)  V akciích NWR jsem přišel o slušný prachy.

Tak to já taky. :-)

0 Citovat

Ten Ramadán je voser, byl jsem Le Meridien, pivo pouze pod střechou.  V obchoďácích byli i automaty na pití vypojené.


ramadan.png

0 Citovat

tak to už máme OP prokádrovaného, onálepkovaného, druhá stránka diskuze která vedla v ničemu. Našli jsme si nabídky konkrétních hotelů, pokud jsme pochopili že některé jsou AI a některé FB tak jsme došli k tomu, že tato nabídka je atraktivní  sleva top notch hotelů v Zálivu.  Ramadán je pruda, fixní termíny jsou pruda, OP otevřen k diskuzi, ale moc nevím proč by šel pod 40% pořizovačky kterou může získat zpět. Přeji hodně zdaru, zároveň ale tipuji že to skončí tím stornem. Možná ještě zkusit kontaktovat CK jestli by to nenabídli jako LM s třeba 50% slevou, ale to vařím z vody, osobně s CK mám zkušeností jako šafránu.

0 Citovat

Teda musím říct, že místní chytrolini tady opet slušně nablili. Tak hosi, zavisti a kádrování zdar!!!

0 Citovat

Hele, tys tu snad nikdy nic neporadil, jen umíš kritizovat. Navíc se dost pleteš s tou závistí a kádrováním. Kdo to tu podle tebe jako prováděl? Já mu teda nezávidím, že ho baví trávit čas v 5* resortech místo, aby poznával krásný Omán. Já bych v nich netrávil svou předloňskou cestu po Ománu, ani kdyby byly zadarmo. V Salále a okolí jsme byli 3 dny, na ubytko byl čas jen na noc a úplně nám stačil pěkný 3-lůžkový apartmán v centru (aktuální cena za 650 Kč na noc, tehdy asi 500 Kč).  Na pláž (v Salále nebo jinde) jsme si raději zajeli autem až na písek, kde okolo byl jen bílý písek bez lidí a palmy a hlavně bez nějakého nabubřelého resortu. Na Dubaj mi úplně stačila jedna noc. Víc jsem si na tyto 2 lokality v rámci mé 9-měsíční cesty nevyhradil a raději jsem si prohlédl celý Omán a pak už rychle do Nepálu na treky, do Indie a dál do východní a JV Asie, abych tam procestoval, co jsem nestihnul během 12-měsíční cesty rok před tím.

Když někdo udělá takovýto kolosální fail, nemůže se divit, že to zaujme pozornost. Nejde o kádrování, ale o údiv nad lehkomyslným vztahem k penězům, když rezervuje dlouho dopředu ubytování na 3 týdny za 5200 EUR na úplnou mimosezónu (i bez Ramadánu je to mimosezóna a během něj teprve) s tak velkým stornopoplatkem. Byl jsem zvědavý, jaké měl poslední příspěvky na fóru, a s tím bizarním zjištěním jsem se musel podělit pro pobavení. Ať si každý dělá co chce, ale větší kontrast se v cestování jen tak nenajde, než evidentně velká starost o cestu na Kanáry s nízkonákladovkou co nejlevněji (když se se svým zjištěním musí podělit na webu, kam jinak téměř nepíše) a necelý rok potom nákup extrémně drahé dovolené.

Pokud si ty peníze vydělal poctivě, přeju mu, ať si je užije podle svého přání. Pokud si je vydělal na úkor akcionářů NWR a státu a podílel se na tunelování NWR (a odkaz nezpochybnil, klidně mohl napsat, že to není on), není se co divit, že se okradení akcionáři ozvali a nic dobrého mu nepřejí. Umístění odkazu nebylo podle mě kádrování nebo závist, ale mohlo by posloužit k vysvětlení toho lehkomyslného vztahu k penězům.

0 Citovat

Libor +1

0 Citovat

Tak ono všeobecně není moc chytré vystupovat v podobných diskusích a na internetu vůbec  pod svým jménem.

Pokud tedy nejsi nějaký influencer, nebo nemáš ambice být celebrita.
0 Citovat

+1

0 Citovat

Tak je jasny, ze tenhle trip si OP sam nekupoval. Zaplatit dopredu 135k za ubytko bez rozumne moznosti storna? A kupovat ubytko v teto cenove hladine bez letenek? Takže dalších 2x55 tisic za letenky extra? Motivace po tydnu v resortu se presunout na dalsi tyden o 2 ulice dal? Spis mi prijde, ze to nekde koupil za voucher, benefity nebo neco podobnyho a ted se to snazi zpenezit. 

0 Citovat

Muzu jen rict ze jste tady vsichni totalni hovada a uz sem zase dlouho prispivat nebudu!!! Nic jsem nevytuneloval a nechapu co resite ze jsem letel “nizkonakladovkou” - SN rozhodne nizkonakladovka neni na Kanary. Ubytovani si takto kupuji jiz nekolik let a letenky az nasledne. Fakt idioti tady co resi! Nechces koupit? Tak nekomentuj. Jen totalni zavist tady!

0 Citovat

Tak pardon, není to nízkonákladovka, za kterou jsem ji s ohledem na ceny považoval (v Evropě moc nelítám, ale co vím, rozdíly mezi nízkonákladovkami a běžnými společnostmi se na letech v rámci Evropy postupně stírají).  Na zdejším webu se píše:

Brussels  Airlines patří v Evropě spíše mezi levnější společnosti, do početných destinací v západní a jižní Evropě se s nimi dá doletět obvykle za nižší cenu než s konkurencí.

...výhodně lze často letět i do destinací na Pyrenejském poloostrově či Kanárských ostrovech (kolem 3.500 Kč, většinou však mimo sezónu).

https://www.cestujlevne.com/lete...s-airlines

Důvod k údivu je ale stále stejný, když jako jeden z několika málo svých příspěvků založíš nové vlákno, že je to 500 Kč či další stovku levnější. A nedlouho potom si koupíš ubytko na dovolenou za 5200 EUR.

"Nic jsem neukradl" říkají všichni. Spíš bys měl napsat, že jsi nikdy nepracoval jako finanční ředitel NWR. A závist tu opravdu nikdo nevyjádřil.

0 Citovat

Když jsem tu včera napsal komentář, myslel jsem si, že bylo dosazeno diskusního dna. Mýlil jsem se, teď je to dno.

0 Citovat

Me vzdycky zaujme tema ,kde stoji nazor proti nazoru ,nebo se nekdo pusti do minority ,ale zpet tedy k  te nabidce ,ktera je urcena evidente  pro jinou financni  skupinu , jen me ale tak napadlo , ze kdyz jsme byli v Dubaji  ,mel jsem pred cestou do Omanu rezervovany jeden hotel  a pri ceste zpet  z Omanu jiny, pozdeji me napadlo  ze by mozna bylo lepsi spat ve stejnem hotelu tam i zpet ,ale uz byl za jinou cenu nez jsem mel  rezervovano

Tak jsem se obratil primo na hotel a prisla mi  tzv  tajna nabidka , kde me hotel upozornuje ,ze  to je urceno jen pro mne a ze to nesmim sirit ,nakonec jsem zustal  u rezervace  tech hotelu co jsem mel  pres booking

Mozna dotycny disponuje  s takovou nabidkou a chce to vyuzit  a  takto  vykomenzovat ztratu ,moc se mi nezda i ta nemoznost se nejak s hotely domluvit

Jinak o koho jde   me je srdecne  jedno  a kdy to koupil a proc,  taky neresim , za 5200 euro  jde treba za 1000 euro koupit RTW  a verim ze tech zbyvajicich 4200 by mi vystacilo na  ty mista i noclehy   a na Kanarech bych za to mel pronajem apartmanu  na pul roku  pro dva bez problemu

0