Byl jste někdo v prosinci? Koukala jsem do fóra, že hodně lidí si koupilo leden/únor. Díky i za tipy co dělat (jdou pozorovat velryby v tomto období)? .

Azorské ostrovy

Založil(a) ve fóru Tipy na ubytování

19 reakcí

Byl jste někdo v prosinci? Koukala jsem do fóra, že hodně lidí si koupilo leden/únor. Díky i za tipy co dělat (jdou pozorovat velryby v tomto období)?

0

no nevím Azory přes zimu to je většinou pod mrakem(sem tam déšť) teploty max 16,17 st.
na Azory je nejlepší červenec-září a začátek října!

0 Citovat

Dík, za zprávu. Asi tedy počkám, snad něco dostupného bude. Chceme z rodinných důvodů vypadnout na Vánoce.

0 Citovat

Za me Azory v Prosinci jednoznacne ano (Vanoce 2012). Pocasi promenlive ale to tam je porad - Prosinec do 20 st. Atlantik je tam studeny porad a Azory nejsou na koupani ale na trekovani. Minimum turistu prirodni termaly bez lidi tim ze obcas sprchne tvori se neuveritelne duhy. Pokud jsi "koupak" tak tam nejezdi pokud "trekar" urcite ano a je jedno kdy. Vylety na velryby mozne byly i v Prosinci. Ubytovani pokud chytnes akci tak ja byl uprostred ostrova v http://www.qsantana.com/index_english.html fakt super ubytko.

Neco uz jsem najezdil a Azory jsou fakt nadherne.


Martin

0 Citovat

Ahoj :) 

13.4. - 22.4. 2019, budu na Azorských ostrovech, kdyby měl někdo chuť se připojit nebo jen třeba svézt z letiště do Ponta Delgada, tak dejte vědět. Budu mít pronajaté auto :) 

0 Citovat

Vidim ze jsou dve vlakna o Azorech   , o tom jet tam na vanoce ,jsem uz taky uvazoval  ,muze to tam byt  bez lidi fajn , cervenec ,srpen bude  s vetsi zarukou pocasi   ,ovsem s davy turistu ..co to zari nebo ten rijen ?

0 Citovat

Jednou jsme byli 4 dny na ostrove Terceira zacatkem zari a pocasi vyslo, prselo pouze jednou asi 3 hodiny. Jinak krasne i na vyhledy i na koupani v Bicoitos nebo u Ilheus das Cabras ...

0 Citovat

my jsme byli listopad/prosinec a bylo fakt příjemně..na mikinu :) jezdili jsme tam na kole, můžeš mrknout tady:

https://www.nebudvorvan.cz/2017/...perla.html

0 Citovat

Zeptam se ,, jde nejak ovlivnit   casove prideleni  letenky  ze Sao Miguele  na  Terceiru ,kterou dava  SATA zdarma , ale musi byt ten let do 24 hodin po priletu .. ?  Naprikad tak , ze priletime do Ponta Delgady  tak aby uz ten den  nic na Terceiru  neletelo ?, Nebo tak , ze  jim pozadavek napisu  treba jen den predem , pripadne to pujdeme vyridit do kancelare az na miste a tim by se mohlo prihodit , ze v nejblizsim  case bude letadlo obsazene ?

0 Citovat

Dobrý den, plánuji cestu na Azorské ostrovy s dětmi 7 a 12. Na stránkách jsem viděla akční ceny okolo 3000/osobu a mám už delší dobu vouchery od TapAir, které musím do konce října využít. Můžete moji, prosím, poradit, kdy je ideální letět a kde najdu akční letenky? Díky moc K.

0 Citovat

Ta cena je super. Dejte hledat nahoře Azory a najdete průvodce is informacemi o počasí.

0 Citovat

@katerina.jonova: letenky na https://www.flytap.com/en-cz/ a informace o počasí např. na https://www.geekyexplorer.com/azores-climate/, na https://www.cestujlevne.com/pruv...uel/pocasi atd.

0 Citovat

Mam taky v planu s detma, obdobi urcite mezi cervnem a zarim, ted jsme byli na Madeire a neumim si predstavit jet tam s detma, kdyz neni uplne teplo, to by nebylo pro ne uplne ono. Neni to koupacka destinace, ale koupat by se chteli samozrejme.

0 Citovat

Azory klidně i na koupačku...až mě ty pláže překvapily...


20210731-170456.jpg
20210731-170429.jpg
20210730-150913.jpg

0 Citovat

Are you looking for places to eat Indian food nearby? Here you can explore the best Indian restaurants and cuisines near your location.Order now.
    
https://www.adeenaskitchen.co.uk/menu

0 Citovat

andreko napsal(a):

Mam taky v planu s detma, obdobi urcite mezi cervnem a zarim, ted jsme byli na Madeire a neumim si predstavit jet tam s detma, kdyz neni uplne teplo, to by nebylo pro ne uplne ono. Neni to koupacka destinace, ale koupat by se chteli samozrejme.

Azory su v pohode na kupanie. Boli sme v Juli 2019 a okrem jedneho dna ked doobeda prsalo( to sme zhodou okolnosti boli na pozorovani velryb) tak sme sa kupali skoro kazdy den v mori. Teploty okolo 27-30. Aj ocean bol prijemny. A ked nie, tak v termaloch. Pokial chcete ist na Sao Miguel tak aspon na 7 dni. Stoji to za to.

0 Citovat

Bylo by fajn přidat i teplotu oceánu. Každý má jinou představu, jaká teplota je příjemná. Díky

0 Citovat

Letos v první polovině září moře okolo 23-24 °C. Koupání super i my jsme byli překvapeni množstvím písečných pláží na Sao Miguel. A byly skoro bez lidí.... Z hlediska koupání lepší než na Madeiře, ale na druhou stranu, na Azory ani na Madeiru se člověk nejezdí primárně válet u moře....

0 Citovat

Podle statistik má oceán u Ponta Delgada v červenci teplotu od 20 do 23°C (srpen a září 22-25°C): https://www.seatemperature.org/e...a-july.htm

Ty udávané teploty 27-30 se mi nezdají, když v Ponta Delgada je rekord pro červenec je 28,2°C: https://en.wikipedia.org/wiki/Po...da#Climate

Průměrné denní maximum je tam v červenci 24°C, ale možná měli mimořádné teplo a pak se i voda u břehu ohřála trochu víc. 

0 Citovat

Tak mozno nebolo 30, ale tych 28 v tieni. Fakt ale bol, ze bolo horko. Tiez som tam take teploty necakal. Ocean kde bol pri brehu hlbsi tak mal okolo tych 20-21. Ale naprikad na plykej piesocnatej  Praia do fogo mala voda cez 24. Takze kupanie bolo uplne super.

0
19 reakcí