Booking 10% cash back
Ahoj, pokud by vám někomu přebýval cashback kupón, který nevyužijete, tak během pár dní budu kupovat ubytování a budu za něj fakt ráda. Oplátkou nabízím, že se ozvu s mým, jakmile nám na účtech něco vyskočí :)
Prosím kdyžtak do zprávy, tady mi to zatím vždycky uteklo :(
Vyjímečně nemám kód na rozdání, ale naopak 1 kód bych potřeboval. Pro ubytování v Basileji.
Kdyby někdo měl, prosím do SZ. Děkuji
Dobrý den, prosím o kód na 10% cash back , chystám se udělat rezervaci která mne omracila cenou, ze jsem začal pátrat i po slevovem kupónu. Velice dekuji😀
Kód: MWRTNTYB65
Podmínky nabídky
- Pro získání této odměny je nutné vytvořit jednu rezervaci v hodnotě minimálně € 50
- Maximální výše odměny je € 100
- Tento kód lze uplatnit jen jednou
- Kód je třeba uplatnit před dokončením rezervace a nelze ho uplatnit na existující rezervace zpětně
- Odměna bude vyplacena do Booking.com Peněženky v podobě kreditů na cestování
- Kredity na cestování obdržíte do své Peněženky přibližně dva týdny po odjezdu z ubytování
- Platnost kreditů na cestování bude 1 rok ode dne, kdy je obdržíte do své Peněženky
- Tato nabídka končí 26. října 2023
Zdravím vospolok. Ak je niekto ochotný poslať kód do SZ, budem rád. Prípadnému darcovi vopred ďakujem.
Kdyby ještě někdo měl, bud vděčná (nejlíp do zprávy).. Cestujeme často, ale zatím nám nikdy žádný kod nepřišel... :(
hugonovak napsal(a):Zdravím vospolok. Ak je niekto ochotný poslať kód do SZ, budem rád. Prípadnému darcovi vopred ďakujem.
ještě potřebuješ?