Ahoj, za 3 tydny letime z Vidne na Taiwan, kde bychom meli zustat tyden a pak pokračovat do Mikronesie na tyden. Bohuzel z osobnich duvodu do Mikronesie nemuzem. Myslite ze se da zmenit druha cast letenky a z Taiwanu letet na druhy tyden napr. do Vietnamu, nebo to nelze a jedina možnost je 14dni zustat na Taiwanu? Letime z China Airlines. Případně  .

Zmena destinace

Založil(a) ve fóru Obecně o cestování letadlem

10 reakcí

Ahoj, za 3 tydny letime z Vidne na Taiwan, kde bychom meli zustat tyden a pak pokračovat do Mikronesie na tyden. Bohuzel z osobnich duvodu do Mikronesie nemuzem. Myslite ze se da zmenit druha cast letenky a z Taiwanu letet na druhy tyden napr. do Vietnamu, nebo to nelze a jedina možnost je 14dni zustat na Taiwanu? Letime z China Airlines. Případně 

0

... Případně mate nekdo zkušenosti jak moc drahe tyhle zmeny jsou..? Moc dekuji za postrehy  a komentáře 

0 Citovat

Je veľmi reálne že ak nepoletis do Mikronezie z Taipeiu, tak ti prepadne všetko

0 Citovat

Tak, tak... Navíc podmínky vaší fare ani nemusí umožňovat změny. Pokud by i umožňovaly, pak je otázka, jak byla letenka koupená, napřímo nebo přes OTA, tam mohou být další poplatky a zádrhele. Tedy je tu moc neznámých...

0 Citovat

Jakoze myslite ze kdyz po tydnu na Taiwanu nenastoupime na let do Mikro a zpet tak nas pak z taiwanu nebudou chtit vzit do vidne? Tak to by bylo husty.. Ja myslela ze jsou to dve na sebe nenavazujici letenky.. Dekuju

0 Citovat

presne tak, ak to je kupene vramci jednej rezervacie a klasickou aerolinkou tak to prepadava. Su vynimky ako napr. Flydubai, ale v tomto pripade to asi nepojde.

0 Citovat

vlcice napsal(a):

Jakoze myslite ze kdyz po tydnu na Taiwanu nenastoupime na let do Mikro a zpet tak nas pak z taiwanu nebudou chtit vzit do vidne? Tak to by bylo husty.. Ja myslela ze jsou to dve na sebe nenavazujici letenky.. Dekuju

Myslím, že je to prakticky jistý, pokud to máte v rámci jedné rezervace, což předpokládám máte.

 Jinak, jen tak pro zajímavost, můžu se zeptat, proč nemůžete z osobních důvodů do Mikronésie, ale do Vietnamu ano, moc tomu nerozumím, když už tam máte letenky?

0 Citovat

Letenky jsme kupovali pres airtrans, samozřejmě to proberu s prodejcem, jestli s tim nejde za nejaky poplatek neco udelat, tohle me teda docela setlo,jak to muzu do uterka sama overit? Prohledat stranky air china, nebo je u elektronivke letenky nrjaky carovny kod, dle ktereho zjistim ze je to v ramci jedne rezervace? 

Do Mikro jsme byli pozvani na návštěvu, ale znama se musi akutne vratit do ČR, a ja se obavam ze nizkonakladove tuhle destinaci uplne nedame (narozdil od treba Vietnamu, kde uz jsem byla..), ale prozatím jsou to jen úvahy. 

0 Citovat

Pokud jste letenky kupovali najednou s jedním rezervačním kódem, pak je to jedna rezervace. Pokud jste koupili nejdřív jednu zpáteční z Vídně na Tchaj-wan a v jiném kroku druhou zpáteční z Tchaj-wanu do Mikronésie, pak jsou to dvě rezervace.

0 Citovat

Koukni na fare rules k booking class ve které to máte, ale je více než pravděpodobný, že pokud jste kupovali nejlevnější letenky, tak to bude bez možnosti změny úplně. Navíc pokud jste to kupovali přes prodejce, tak všechny změny musíte přes něj a i kdyby změna byla možná, tak si to může taky nechat zaplatit. Ale je to fakt prakticky nereálný, že by jste to změnili. Další věc je, že i kdyby to náhodou šlo, tak by jste museli doplatit rozdíl v ceně.


0 Citovat

CHINA AIRLINES  je taiwanský národní dopravce. 

AIR CHINA je aerolinka z komunistické Číny. 

Navzájem nemají nic společného. 


Na elektronické letence máte šestimistný kód, kombinace čísel a písmen ( například 34XZ1A). Po zadání tohot kódu a vašeho příjmení stránce http://www.viewtrip.com nebo http://www.checkmytrip.com by se vám měl zobrazit itinerář vaší cesty. Pokud tam uvidíte i lety do Mikronésie, tak máte vše pod jednou rezervací. 

Nevím kolik vás letenky stály, ale týden v Mikronésii s nutností platit si ubytování bude asi bolet méně než odepsat ať už letenku do Mikronésie nebo celý zbytek letenky do Evropy a muset kupovat/doplácet za letenky nové nebo jejich změnu. 


0
10 reakcí