Zdravím, chci si koupit letenku VIE-SFO. Z Vídně se letí s BA do Helsinek odkud se dále pokračuje s Iberiou. Musím se starat o zavazadla nebo o něco, když jsou dvě společnosti na jedné letence? Spoj mi normálně vyjel na Momondo. Díky moc všem za info! .

Dvě letecké společnosti na letence – zavazadla při přestupu?

Založil(a) ve fóru Obecně o cestování letadlem

7 reakcí

Zdravím, chci si koupit letenku VIE-SFO. Z Vídně se letí s BA do Helsinek odkud se dále pokračuje s Iberiou. Musím se starat o zavazadla nebo o něco, když jsou dvě společnosti na jedné letence? Spoj mi normálně vyjel na Momondo. Díky moc všem za info!

0

pracovnik Momonda sa postara o prelozenie batoziny v Helsinkach

*irony off, o nic sa nestaraj, vsetko prelozia

a urcite nebudes letiet ani Iberiou, alebo BA - predpokladam ze to vsetko bude Finnair, len je to codeshare.


0 Citovat

momondo ponecham bez komentare. Starat se o nic nemusite, jeden check in ve Vidni, kde odlozite zavazadlo, se kterym s velkou pravdepodobnosti setkate v San Franciscu. Zda se mi malo pravdepodobne, ze by Iberia operovala prime lety z Helsinek do SFO, takze bud z Helsinek poletite jinou spolecnosti naprimo, nebo s prestupem v Madridu. Ale clovek tvor omylny, ze. 

0 Citovat

predsvadobny stres, uz som to editoval :D

0 Citovat

tonic napsal(a):

predsvadobny stres, uz som to editoval :D

v klidu, psali jsem prispevek v naprosto stejny cas, nereagoval jsem na tebe. Tak hodne zdaru v manzelstvi, podvazat nohavice a vse dle predstav.

0 Citovat

Díky všem za info. Píšou, že číslo letu je IB7411.

0 Citovat

radka.ryznerova napsal(a):

Díky všem za info. Píšou, že číslo letu je IB7411.


Ano, klasický code-share. Reálně ale poletíte letadly Finnairu ;) Jak z Vídně do Helsinek, tak z Helsinek do San Francisca.

0 Citovat

Ano, BA rozhodne z VIE do HEL neleta svym metalem, a ani IB z HEL do SFO. Jak uz psali kolegove, poletis s Finnairem vsechny lety.

0
7 reakcí