Dobrý den, mám zaplacený let z Vídně do Říma u společnosti EUROWINGS. Jedná se o druh letenky BASIC, čili s jedním příručním zavazadlem o váze 8 kg. Mám v plánu provést on-line odbavení, ale nevím, jak je to poté s tím zavazadlem. Nemusí se odbavovat vůbec, nebo nám ho na letišti pouze zkontrolují? Musím to zavazadlo u té společnosti nějak zvlášť přihlašovat, nebo se s ním počítá? A když provedu on-line odbavení, jak dlouho před odletem musím být na letišti? Jsou to asi banální dotazy, ale já letím prvně a na stránkách Eurowings jsem odpovědi na mé dotazy tak nějak nenašel. Máte někdo zkušenost? Díky za odpověďi.   .

Odbavení příručního zavazadla

Založil(a) ve fóru Obecně o cestování letadlem

3 reakce

Dobrý den, mám zaplacený let z Vídně do Říma u společnosti EUROWINGS. Jedná se o druh letenky BASIC, čili s jedním příručním zavazadlem o váze 8 kg. Mám v plánu provést on-line odbavení, ale nevím, jak je to poté s tím zavazadlem. Nemusí se odbavovat vůbec, nebo nám ho na letišti pouze zkontrolují? Musím to zavazadlo u té společnosti nějak zvlášť přihlašovat, nebo se s ním počítá? A když provedu on-line odbavení, jak dlouho před odletem musím být na letišti? Jsou to asi banální dotazy, ale já letím prvně a na stránkách Eurowings jsem odpovědi na mé dotazy tak nějak nenašel. Máte někdo zkušenost? Díky za odpověďi.  

0

Dobrý den, příruční zavazadlo se nikde neodbavuje ani neregistruje, od toho je zavazadlo odbavené.  S vytištěnou palubní vstupenkou projdete rovnou k bezpečností kontrole a pak přímo ke gatu. Pokud letíte poprvé, buďte na letišti tak, abyste se necítil ve stresu a měl nějakou rezervu - 1,5 až 2 hodiny určitě bude stačit.

0 Citovat

Dobrý večer,

asi hloupý dotaz, ale chci mít jistotu.  Budu cestovat s dosti objemnou zimní bundou, většími a možná i jednou nízko nákladovou společností.

Určitě ji nehodlám dát do odbaveného zavazadla, aby mi ho prakticky celý zaplnila. Zatím jsem necestoval do takových krajin, abych při odbavení potkával lidi třeba v kožichu. Často však vidím v úložném prostoru nad sedadly, že bývá plno, tak si nedovedu představit, že by ještě měla polovina cestujících podobnou bundu jako já.  Nějaká zkušenost by se hodila. Díky

0 Citovat

Bundu na palubu, nikto ťa nebude nútiť ju zbaliť. 

0
3 reakce