Dobrý den, objednávala jsem let u Ryanairu na 2 jména, nevím jak, ale na potvrzené rezervaci mám 2x moje jméno.Stalo se to před zhruba hodinou. Dokážete poradit co dělat.Děkuji .

2 x stejné jméno na letence

Založil(a) ve fóru Letecké společnosti

Dobrý den, objednávala jsem let u Ryanairu na 2 jména, nevím jak, ale na potvrzené rezervaci mám 2x moje jméno.

Stalo se to před zhruba hodinou. Dokážete poradit co dělat.

Děkuji

0

Jednou je to jméno bez diakritiky a podruhé s diakritikou, ach jo

0 Citovat

Kontaktujte co nejdříve Ryanair na chatuhttps://www.ryanair.com/gb/en/us...at-service

0 Citovat

1.€115 / £115 - cena za změnu jména - nevím jestli za segment či celou rezervaci

2.koupit třetí letenku se správným jménem

0 Citovat

Jak vas napadlo vyplnovat jmeno s diakritikou?

0 Citovat

Já to tam nenapsala, já tam napsala jiné jméno, které jsem vybrala z nabídky......toto mi hlava nebere

A jak jim to dokážu? Já si vybrala z nabídky moje jméno a jméno kamarádky a mám tam svoje jméno bez diakritiky, jaké jsem vybrala a pak s diakritikou.....nevím, kde se to vzalo

0 Citovat

Asi doplnil Chrome

0 Citovat

A kde jsem udělala chybu? Neměla jsem si vybírat z nabídky-stejně mi to nabídlo poprvé, ale vypsat.....ne kliknout?

Pro příště.


0 Citovat

Mne sa stala podobná haluz a to som ajťák ktorý sa živí tvorbou webov. Ak máš v Chrome uloženú platobnú kartu a pri platení si zvolíš túto uloženú kartu, spolu s číslom karty ti hore mimo viditeľnej časti obrazovky zmení meno a priezvisko prvého pasažiera na držiteľa karty, majú to tam nejak divne nastavené. Skončil som tak s dvomi rovnakými menami na oboch letenkách, čo sa dalo ale okamžite napraviť v správe rezervácie - ak sedí priezvisko, dovolí to do 24 hodín bezplatne zmeniť meno.

0 Citovat

Děkuji z odpověď. Ale já vždy odpovídala, že nechci uložit kartu. A já potřebuji změnu na naprosto jiné jméno. Mám šanci? Naštěstí to nebyla drahá letenka, ale mám u ní priority.

Jak mi poradil Lukáš Horák.............dostala jsem se na správu rezervace a tam jsem se zasekla. Chci změnu na naprosto jiné jméno a nejde mi to. Mám čas ještě asi do 15 hod. Prosím ,poraďte mi.

Nebyla to drahá letenka, tak bych to oželela.

Děkuji.


0 Citovat

Ako napisal Lukas vyssie, kontaktujte Ryanair na live chate / telefonicky co najskor. 

0 Citovat

Děkuji. Letenka i s priority stála zhruba 1350 Kč, nevíte kolik stojí minuta tohoto rozhovoru, jsou dostupní od 10 hod., tak abych se připravila.

0 Citovat

Skype? Whatsapp?

0 Citovat

Live chat je zdarma!!! Upřímně se vám divím, že jste je ještě nekontaktovala. Po takovém omylu by měl člověk situaci řešit hned.

0 Citovat

Ano, udělala jsem chybu,  řešila jsem to správou rezervace......., pak už bylo pozdě,rezervaci mám potvrzenou 16,04 a měli včera do 17. Dnes od 10 hod. to budu zkoušet. Jen tak do mě. 

Tak jdu na to, mluvit bude dcera, předpokládám, že to bude v AJ.

0 Citovat

opravdu tolik humbuku kvůli 1350Kč? Vsadím se, že to skončí koupí nové letenky se správným jménem. Platit za změnu jména dle jejich sazebníku nedává ekonomického smyslu.

0 Citovat

Tak jedna osoba na chatu požadovala za změnu 10E, musela jsem poslat fotku pasu a další info, pak to převzala jiná osoba, že to řešit nebude a poslala  mně kontakt na stížnosti, kam jsem si tedy stěžovala, že je to chyby jejich systému atd. Teď mi poslali přidělené číslo stížnosti a mám vyčkat. 

Poplatek za změnu jména nebudu platit, nová letenka vyjde levněji. Ale vyplatí se mi počkat, jak to dopadne.

Myslela jsem si, že budu telefonovat. S tímto nemám zkušenost, nejsem zdatná s počítačem

0 Citovat

Jak se takovému problému vyhnout příště. ?

Dávám si pozor při vyplňování jména, jedu dál a vyplňuji údaje o kartě a zaplatím. Když jsem u karty, tak se na jméno už nevracím a tam se stala chyba? Nevím, jestli už tam bylo chybné jméno nebo se to stalo později při procesu placení.

Co si o tom myslíte?

0 Citovat

Chyba se stala nekde pri kliknuti z nabidkoveho seznamu v prohlizeci, ktery cerpa z historicky zadanych dat, tj. kdyz zadas jmeno a rovnou ti to nabidne dovyplnit i dalsi udaje (obecne na webu). Muze se to stat i uplne na konci, kde chteji vyplnit adresu. Tj. misto toho, abys to vypisovala rucne vsechno, odkliknes nabidku na dovyplneni, ale tim se muzou zmenit jiz drive zadana data, tj. i treba jmena u letenky. Je potreba to vsechno na konci jeste zkontrolovat. Dostava me, ze to nekdo nedela (kdekoliv na webu pri objednavce). Kvuli par usetrenym sekundam pak nemusi resit takoveto veci ;-)

0 Citovat

Mám problem se jmeni.Dcera obědnavala letenky pro sveho syna a jeho dva kamaradi na 21.12.2018 z Lisabonu do Prahy.  U jednoho jmena napsal misto Daniel David a u druheho misto Jagr  Jagrr.  Jedna se studenty ,

kteří studuji v Liabonu. Objednavku provedla přes GOTOGATE u TAP air Portugal. Ojednavku provedla 23.9.2018. Chyby jsme zjistili eletronickych letenkach . Co máme dělat 

 Jan

0 Citovat

Tak v první řadě bych doporučil zopakovat si češtinu. 

0 Citovat

Kontaktovat Gotogate, zaplatit poplatek za to, že jste je kontaktovali a následně se dozvědět, že aerolinka provede změnu jména za částku v řádu cca 200 €, zaplatit další poplatek Gotogate za to, že změnu zprostředkovali a je hotovo. 

Další možností je požádat Gotogate o vložení poznámky do rezervace o chybě ve jméně, zaplatit poplatek za to, že požadavku vyhoví a doufat, že mu skutečně vyhoví.

Třetí možností je nedělat nic a doufat, že to na letišti projde. U příjmení Jagrr je to dost pravděpodobné, u jména Daniel/David už ale méně.

0 Citovat

ad Jan

Dobře, máš pravdu...............já to kontolovala asi 3x, vše bylo v pořádku, u platby nevím o žádném problému, zaplatila jsem to jako x krát předtím, kdy vše proběhlo ok.

Chtěla bych, aby to bylo, jak příše Jan...............že jsem opomněla se na jména ještě jednou podívat. Jinak budu mít strach si další letenky koupit.

Děkuji za připomínky.

0 Citovat

Žádné obavy  opravdu nejsou na místě. Znova opakuji, že se to může stát tak, že se Vám jména změní, až když např. vyplňujete adresu na konci (nevím, v jaké fázi jste to údajně 3x kontrolovala, na konci asi ne). Jednoduše stačí zkontrolovat všechna pole až na konci po úplném vyplnění a teprve pak kliknout na "Zaplatit". Taky se mi to už párkrát stalo, co píšete, ale stačí to vždy jen na konci zkontrolovat. Jak ale píši výše, mělo by to platit automaticky na všechny platby na netu :)

0 Citovat

Ano, děkuji

0