Ryanair - obecně
toMas _2 napsal(a):Tak FR zase Tel Aviv posunul. Škoda, že jsem nezariskoval na investiční letenky. Nicméně, nemá někdo uložený odkaz na ten jejich fare finder, který celé roky fungoval a dalo se na něj jít skrz tu jejich mapu destinací? (jak tam šlo zadat místo odletu a pak dát třeba kamkoliv a v jakékoliv datum atd). Teď tu mapu předělali a já nemůžu za žádnou cenu najít cestu na tu stránku...díky
Na webu otevři normálně fare finder, napiš si odkud a vyhaze ti to destinace a ceny ve vybraných měsících/dnech
Pokud chceš tabulku a cenami pro srovnání, musíš zadat i kam a pak se to zobrazí níže.
Je to více klikání ale dá se zvyknout. I když ze začátku jsem taky trpěl
157 stránek komentářů je pro mne dostatečným NO GO pro kupování čehokoliv u této obskurní společnosti.
Sue Ellen Ewing napsal(a):Ten Ryan to jsou kokoti,
protizákaznicky aktualizovali web a hledání nízkých tarifů tak teď trvá mnohem déle.
Už to mám zpět v původním stavu
Nová linka
Pardubice-Malaga
26.10.2025-25.03.2026
středa
AGP(6:00)-PED(9:35)
PED(10:00)-AGP(13:30)
neděle
AGP(7:05)-PED(10:40)
PED(11:05)-AGP(14:35)
Letenky již v prodeji, jen se k nim dá zatím dostat pouze přes úpravu url odkazu.
Za více pokut větší výplata. Ryanair plánuje odměny přísným zaměstnancům
Možná jsem si dříve nevšiml ale to nějaká novinka, že se automaticky připočítává příplatek pro místo za dospělého když letí s děckem (2-11)?
Pamatuju, že 1 dospělého k dítěti dávali zdarma ale tohle je pro mě novnka.
Zdarma je to dítě (až 4 děti tuším), rodič platí. Jak to bylo kdysi nevím, ale úplná novinka to není. Plus teda je to jen v zadní půlce letadla, vepředu platí všichni normální cenu.
Ano, zmenili to nedavno - este v Januari som za dospeleho vedla dietata neplatil, teraz uz sa neplati len za dieta. Vtedy sa este dalo v pripade rodiny s 2 detmi spravit 2 rezervacie (1 dospely + 1 dieta) a mat vsetky 4 miesta bezplatne.
„Pořád mě udivuje, kolik lidí s batohy si myslí, že projdou tou zatracenou branou, a my si batohu nevšimneme. Všimneme si ho. A vy za něj budete platit. Když to nebude sedět, tak se tam nedostanete,“ nebral si před novináři servítky O'Leary.
Kdo si koupil investiční letenky do Tel Avivu, může teď jásat. O'Really planě nevyhrožoval...
Jdu se podívat, kam to letí z okolí nejdál. 😆
ještě k těm dva dny zpožděným letům ze Skiathosu jak jsme tu nedávno řešili, ÚCL vydal docela jasné stanovisko
no, to stanovisko je ale celkem nic nerikajici a je vse, jen ne jasne.
jen potvrzuje, ze cestujici mohou zadat o proplaceni vedlejsich nakladu, jako ubytko apod., coz je ale ocekavate a tady ho nikdo nerozporoval. mimojine i proto, ze na ne se pocasi nevztahuje.
celkem jasne ale take konstatuje, ze neresi kompenzace a nekonstatuje nic o tom, ze by mely byt cestujicim priznany (navic explicitne zduraznuje, ze pocasi je faktorem, ktere kompenzace rusi).
Po delší době jsem si koupil letenku (Praha - Budapešť) a vůbec jsem nezachytil to ,že Ryanair přešel jen na odbavení v aplikaci tj. pro můj tlačítkový telefon neřešitelný problém.
Sice tam obecně píšou ,že v tomto případě vystaví palubku zdarma na letišti - má s tím někdo zkušenost nebo přesnější info ? Předpokládám ,že jedině u odbavení zavazadel (jedu jen s příručákem) tj. abych přijel raději dříve což mi moc nezapadá do plánů ..
Pokial viem, tak ked si doma urobis OLCI, tak letenku ti zdarma vytlacia na letisku pokial nemas adekvatny telefon. Ale ten OLCI je podmienka.