Jaké zkušenosti máte s Rynairem? Letím s nima poprové a nejradši bych to zrušil... Lze zrušit nějak rozumně letenku od nich, když od nákupu neuplynulo ani 24h? Jak je to s "příručníma" zavazadlama? Nikde to tam nemůžu najít. Jelikož jedu na Sardinii, tak budu mít sebou krémy apod. Nevyházejí mi to? Díky .

Ryanair - obecně

Založil(a) ve fóru Letecké společnosti

Vo väčšine prípadov to riešiť nebudu ale záleží na koho pri kontrole natrafis. 

0 Citovat

Zavazadlo se většinou strká do kovového koše z trubek - pokud ho tam dostaneš a nebude přečnívat přes horní hranu, mělo by to být OK. Rukojeť se mezi ty trubky pravděpodobně vmáčkne.

Kdysi jsem taky pečlivě měřil kufr, zdálo se mi to na hraně, pak jsem ho zkušebně strčil do toho koše na letišti a vlezl tam úplně volně.

0 Citovat

@rsaf nove merici kose co pouziva nyni Ryanair jsou horsi nez ty puvodni , zavazadlo se tam jiz necpe zvrchu, ale vlozi se bokem do pevne krabice , ktera ma jednu otevrenou stranu a v tom je prave problem , protoze zavazadlo miva vic nez 20 cm (55x40 x20 ), trubky ho pomohly zmacknout ,ale , takto se stava , ze precniva o 1-3 cm ,coz ne vzdy musi projit , stejny problem muze nastat s malym druhym , kdy krabice na malem je nahore nad tou velkou , cimz vlastne taky omezuje i vrchni rozmer a prave pak muzou byt dohady o kolecka nebo rukojet ,ale vzdy zalezi na pristupu kontroly , pri zakoupeni priority nebyva tak striktni kontrola rozmeru , navic kdyz ted odebiraji zavazadlo tem , co nemaji priority , takze maji mene casu

0 Citovat

Opet problem webovych stranek Ryanairu - jejich nejvetsi slabina ((

0 Citovat

Cestování s Ryanairem - červenec 2018

Prosím Vás, ráda bych koupila letenky Berlín Tegel - Kos, které vyjdou na hezké peníze. Ale jelikož pojedeme 2 dospělí a 1 dítě, chci minimálně 1 zavazadlo do 20 kg. Zbytek odhaduji vejdeme do těch 10 kg příručního a pak do kabelky. Chápu-li to správně, tak kalkulace takového letu bude:


- cena letenek + cena za 1x 20 kg zavazadlo navíc + odbavení??? (online 25 EUR, na místě 40 EUR - každý????? Tam i zpět????)


Prosím o radu, případně návod pro blbé, co vše si musím zaplatit, o kolik se tedy zvýší cena letu pro jednu osobu?


Díky a omlouvám se, tyhle kompletní a polopatické informace jsem prostě na jednom místě nenašla.

0 Citovat

@evagennertová: https://www.cestujlevne.com/lete...st/ryanair

Platíte jen letenky + odbavené zavazadlo (to do 20 kg). Online odbavení je zdarma. Další případné poplatky (výběr sedadla, přednostní nástup a jánevímcoještě) jsou nepovinné a záleží na Vás, co si přikoupíte.

0 Citovat

Dodam jeste . ze pri cestovani s ditetem je povinnost zakoupit jedno sedadlo pro dospeleho a dite pak dostane vedle sedadlo zdarma , pokud chcete mit zaruku . ze budete vsichni sedet spolu , tak zakoupite obe dospele sedadla ( 0d 2-3 euro /os ) , prednostni nastup je za 5 euro /os jedna cesta a vyhoda krom prednostniho nastupu je v tom , ze nemusite prirucni zavazadlo odevzdavat dolu On line odbaveni si udelate sami , vyberem sedadla mate pak moznost si udelat obe cesty doma ( 30 dnu pred odjezdem nejdrive ) Osobne myslim , ze odbavene zavazadlo je zbytecne , protoze mate vlastne 3 zavazadla po 10 kg a k tomu dalsi 3 male zavazadla ktere musi splnit rozmer, ale nevazi se

0 Citovat

Dobrý den, asi tu odpověď někde bude, ale na 31 stránkách jsem jí v tom množství textu nenašel, přehlédl. Můj dotaz se týká toho, zda je třeba jít k přepážce s příručním zavazadlem (tím větším) když provedu online odbavení (označuje je ryan nějak?), nebo může jít rovnou na bezpečnostní kontrolu? Děkuji

0 Citovat

Rovno na bezpecnostnu kontrolu :) 

0 Citovat

Dobrý den, jelikož je to má první cesta , prosím zkušenější o radu. Koupil jsem sobě a manželce zpát. letenky Brno - Londýn se spol. ryanair. Snad jsem pochopil dobře že check-in zdarma je v rozmezí 4dny až 2h před odletem, kdy si musím vytisknout letenku, jak toto provedu v zahraničí, (pokud třeba nemám data v mobilu), a pokud data mám, jak letenku vytisknu, když zpáteční cesta bude až za 6dní po odletu? Pokud udělám ve výše zmíněném období check-in asi nebudu mít předem vybrané sedadlo, sednu kde bude místo? Dále se mi nedaří přihlásit na stránky ryanair.com co sem si pročítal je to bežné, co když se mi nepodaří přihlásit v období check-in, jak se to řeší?

Děkuji Vám a omlouvám se za stupidní otázky :-)

0 Citovat

Check-in zdarma je jak uvadi Ryanair 4 dny az 2 hodiny pred odletem. Pri zpatecni letence se dela rovnou checkin i na let zpet. Misto v letadle se priradi automaticky pri checkinu. A stranky snad 4 dny nefunkcni nebudou ;-)

0 Citovat

Jan.Hlavka: Stáhněte si do mobilu aplikaci Ryanairu, ta funguje bez problémů. Můžete pak udělat check-in v mobilu a letenku (boarding pass) budete mít v mobilu a můžete ji ukazovat z mobilu, anebo pokud uděláte check-in přes NB, můžete si následně i tak letenku do mobilu stáhnout. Není pravda, že se zároveň dělá i check-in zpět. To jen v případě, že by se let zpět uskutečnil do 4 dnů (od pokusu o check-in) anebo pokud byste měl připlacen dřívější check-in. Jinak samozřejmě v zahraničí můžete check-in provést mobilem nebo přes počítač stejně jako doma tam, kde budete mít internetové připojení, letenka opět stačí v mobilu. Nebo lze požádat o vytištění na recepci hotelu. Pokud nemáte zaplacen výběr sedadla, přidělí se Vám při check-inu automaticky, na 99% nebudete vedle sebe.

0 Citovat

....nelze mi vůbec načíst stránka www.ryanair.com, vyzkoušel jsem různé prohlížeče, smazal historii a cookies, internet šlape normálně, jiné stránky fungují, nevíte kde by mohl být problém? díky

0 Citovat

https://www.ryanair.com/cz/cs/

0 Citovat

jan.hlavka.ml napsal(a):

....nelze mi vůbec načíst stránka http://www.ryanair.com, vyzkoušel jsem různé prohlížeče, smazal historii a cookies, internet šlape normálně, jiné stránky fungují, nevíte kde by mohl být problém? díky


jasne, ze ti to nikde nepojde ked v odkaze za .com mas este ciarku
0 Citovat

neskutečné

0 Citovat

Dobrý den,

o víkendu jsem si registroval let přes agency (společnost Ryanair) z letiště v Wrocław do Glasgow (cena 700 kč). Bohužel jsem při zadávání o 2 dny spletl datum narození, za fixaci si účtují 500Kč. Rád bych se zeptal na Vaše názory, zda je lepší poplatek zaplatit a mít vše v pořádku, a nebo tato drobnost nebude mít vliv.

Děkuji.

0 Citovat

info bez záruky, pokud ti sedí jméno, datum narození (blbé) projde naprosto bez povšimnutí. Já třeba opakovaně zadal blbé číslo pasu (mám za to že si jej pamatuji a vždy něco prohodím) a bez problémů.

0 Citovat

Udělej si online check-in, nevezmi si žádné zavadlo k odbavení (stejně je to za příplatek) a vezmi s sebou boarding pass. Na něm žádné datum narození není. Většinou se ještě jednou vyplňují údaje o dokladu, myslím včetně data narození. Teď se dívám na jeden ryanarí boarding pass a nic jako datum narození tam není.

0 Citovat

Predáva Ryanair  letenky spoločnosti AirEuropa dlhšie alebo to je nejaká novinka? 

0 Citovat

Katka napsal(a):

Predáva Ryanair  letenky spoločnosti AirEuropa dlhšie alebo to je nejaká novinka? 

Prodává už snad přes rok, na vybraných dálkových trasách. Koupě nicméně nikdy není výhodná, přirážka za "garanci přestupu" je dost vysoká...

0 Citovat

Sranda, nikdy doteraz som si to nevšimla :) Áno, vidím že ceny sú dosť premrštené a pri ich customer service by som si cez nich nič mimo Európu ani nekupovala.

0 Citovat

Dobry den kontroluje u Ryanair nekdo u prirucniho zavazadla vahu 10kg? Dekuji 

0 Citovat

Nezažil jsem ani jednou za více než 15 letů

0 Citovat

Já jsem vážení zažila. Odpovědi na tvůj dotaz jsou irelevantní.  Ano, v naprosté většině případů to můžeš risknout a nic se nestane, ale 100 % jistotu mít nemůžeš, takže buďto mít vahu  v pořádku, nebo být připraven si něco na sebe navléct, či zaplatit.

0