Jaké zkušenosti máte s Rynairem? Letím s nima poprové a nejradši bych to zrušil... Lze zrušit nějak rozumně letenku od nich, když od nákupu neuplynulo ani 24h? Jak je to s "příručníma" zavazadlama? Nikde to tam nemůžu najít. Jelikož jedu na Sardinii, tak budu mít sebou krémy apod. Nevyházejí mi to? Díky .

Ryanair - obecně

Založil(a) ve fóru Letecké společnosti

Dobrý den, chci se zeptat, zda někdo máte zkušenosti se špatně napsaným jménem v letence. Kamarádi mi kupovali letenku a místo mého jména MAGDA napsali MAGDALENA. Myslíte, že je potřeba jméno změnit, nebo mi to u check-inu projde? Předem děkuji za odpověď.  

0 Citovat

vymenit kamaratov :) ale tak myslim ze 2-3 pismena idu zmenit aj zdarma cez chat, nie? tak by som vymazal napr. ENA a s MAGDAL by uz nemal nikto problem

0 Citovat

tonic napsal(a):

vymenit kamaratov :) ale tak myslim ze 2-3 pismena idu zmenit aj zdarma cez chat, nie? tak by som vymazal napr. ENA a s MAGDAL by uz nemal nikto problem

Nebude lepší nechat MAGDAA? To vypadá víc jako překlep. 😂 
0 Citovat

aj tak sa da :) vyhodit len LEN :D

0 Citovat

Mel bych dotaz na zdejsi diskuzni osazenstvo, funguje nekomu vyhledavani letu?

https://www.ryanair.com/cz/cs/cheap-flights

Hodim si napr. Katowice, kliknu si na pozadovanou destinaci a vrati me to zpet, nelze zobrazit mesicni prehled.  Testoval jsem tri web browsery a vsude stejny vysledek.  Je to další nová user friendly vlastnost  Ryanairu po rozsazovani, priority, non priority?

0 Citovat

dolphi napsal(a):

Mel bych dotaz na zdejsi diskuzni osazenstvo, funguje nekomu vyhledavani letu?

https://www.ryanair.com/cz/cs/cheap-flights

Hodim si napr. Katowice, kliknu si na pozadovanou destinaci a vrati me to zpet, nelze zobrazit mesicni prehled.  Testoval jsem tri web browsery a vsude stejny vysledek.  Je to další nová user friendly vlastnost  Ryanairu po rozsazovani, priority, non priority?

Tohle mi už nejelo ani včera. Ta firma je v rozkladu :-D

0 Citovat

Mě to normálně jede. I ty KTW. Ale měl jsem taky jednu dobu ten problém. Vyřešilo se za pár dní samo.

0 Citovat

jakob napsal(a):

Mě to normálně jede. I ty KTW. Ale měl jsem taky jednu dobu ten problém. Vyřešilo se za pár dní samo.


Uz poresene jede to.

0 Citovat

Moc to nejde ,ted jsem chtel koupit letenku,plno chyb jako vzdycky ,kdyz vymysli novou opet blbejsi webovku  Je to  nejslabsi clanekek jejich podnikani ,oni vseobecne  IT  v Irsku toho moc neumi  ,Pokud ma nekdo problemy  ,tak pres azair to najede jeste na  stare  webowe stranky  a tam to funguje  dobre  , kdyz se klikne koupit .bez ohledu na spravnost ceny  ,ta se pak ukaze primo  na Ryanairu v te stare verzi  ,mozna i jinak by slo najit starou verzi ,pokud nekdo vi  jak jeste jinak najet primo na stare stranky  tak to privitam .. Vyhledavani v nove verzi je naprosto stupidni a k nicemu, resi to uz  nekolik dnu 

Jinak nejnovejsi drb z Ryanairu  O Leary se tezce pohadal s vedenim ,pry je to nekde  na facebooku  ,nekoho ,chtel prevest  k Laudovi do Vidne a jeste tam byl dalsi spor  o letadlech  , treba i nove webowky nejak souvisi se zmenami 

Cim budu litat z Irska   ...to jsou ty jejich  5 eurove letenky ... a spatne placeni zamestnancu , IT  vyvojari  maji urcite lidi co nic neumi,  je to s temi strankami pokazde ...
0 Citovat

https://zdopravy.cz/ryanair-zacn...del-39308/


0 Citovat

Mikir zůstává ve svém nadšení osamocen- https://www.novinky.cz/cestovani...paign=null

0 Citovat

to su take prieskumy ...  :)) aj tak s nimi vacsina poleti znovu. Lowcost skore chapem, skor smutnejsie tie British

0 Citovat

British Airways jsou aerolinie roku... 

Tak asi tolik k takovým průzkumům a oceněním. 

https://www.novinky.cz/cestovani...s-40306608

0 Citovat

Můžu sice ohodnotit boarding nebo ceny zavazadel nebo sedaček a dopadne to tak, že v těchto parametrech bude Ryanair nejhorší, ale stejně s ním budu lítat dál, protože moje celková cena zvítězí. Resp. cena/výkon. A o tom to je. Tím chci říct, že takové ankety jsou asi tak na 2 věci...

0 Citovat

Mandarinka napsal(a):

Mikir zůstává ve svém nadšení osamocen- https://www.novinky.cz/cestovani...paign=null

Mikir rozhodně nezůstává ve svém nadšení osamocen. V poměru cena/výkon je prostě Ryan bezkonkurenční. 

0 Citovat

Tak hlavně u Ryanairu přesně platí,že člověk dostane,co si zaplatí.Za pár stovek nikdo soudný nemůže čekat zázraky a třeba stran vyplácení kompenzaci by se od nich mraky aerolinek mohlo učit.

0 Citovat

Spolecnost Which  je nic nerikajci bezvyznamna spolecnost ,kterou zna mozna par lidi ,ovsem Ryanair  zna minimalne v Evrope kazdy  ,hondotici kriteria Which  jsou  nesmyslna

Jinak moje posledni dva lety opet  na cas  a bez problemu v pohode  takze o cem je rec ?  Kdyz jich letos v podobnem duchu bylo  45 ?
0 Citovat

Taky to hodnocení nějak nechápu..ryanair to má nastavený tak, že kdo chce levně letět bez zbytečných zavazadel, sedaček atd., tak se dostane na ceny, za který by nejel ani busem či vlakem, kdo chce něco navíc si holt musí připlatit a nebo letět s někým jiným. Pro mě je podstatný, že mě v pořádku dopraví, tam kam chcu a VČAS, což se mi bohužel zatím u žádné jiné aerolinky, nestalo. A pohodlí... na ty krátký lety se to dá vždycky vydržet, manžel má 185cm a před cestou do Israele, měl taky obavy, jak to zvládne, ale byl nakonec pozitivně překvapenej, že to rozhodně nebylo nic hroznýho. Na mě možná trochu pesimisticky působí ten jejich interiér, modrý sedačky sou moc tmavý a opticky to letadlo vevnitř zmenšujou, ale rozhodně bych to nedávala jako nějaký šílený mínus, vždy bylo v ledadle čisto, posádla s dobrou náladou i do kokpitu se občas podívám po přistání, let v pohodě, snad to bude i nadále :-)


To je jak kdyby si někdo koupil Dacii a divil se, že to nemá výbavu a nejede to jak třeba bmw.
0 Citovat

Na druhou stranu,ona ta cena ne vždy je nakonec nejnižší,protože zavazadla,sedadla atd. a taky lítají často na letiste do prdeli,odkud jizdenka stojí víc než letenka tam.Takze vzdycky chce taky trochu zapremyslet.

Mikir: rozhodně to není bezvýznamná nicnerikajici společnost,ale magazin nejvýznamnější britske spotřebitelské organizace a to,že ji neznáš ty je naopak bezvýznamné a nicnerikajici. 

0 Citovat

Witch dělal výzkum v UK (takže to není hodnocení "ze světa"). A z jiného pohledu, na kterou leteckou společnost si v UK plivne více lidí než na Ryanair - jakožto na největší lowcost?

Ryanair byl v tom lowcostu průkopník, byl průkopník ve "sraní lidem na hlavu" na hlavu, to vše podpořeno velkohubými žvásty zmrda O'Learyho. Od těch dob se Ryan trošku zlepšil, Michaela už nebere vážně ani bulvár a srát cestujícím na hlavu se naučili i ostatní. Toho rozmazaného hnědého se ale Ryanair už nikdy nezbaví.

Budiž to v přímém kontrastu např. s AirAsia. Fakticky ta služba má velmi podobné parametry i velmi podobné ceny, ale podařilo se jim to dát do pěkného kabátku a spousta lidí tento lowcost v podstatě miluje. 


0 Citovat

eremi, je to spolecnost v UK a uz to hodnoceni Ryanairu meli pred rokem  stejne , jsou to fakt idioti ,navic  proste Anglicani jsou na Ryanair vysazeni a nemaji ho radi ,v soucasne dobe at se radeji staraji nebo delaji anketu jak jim plno spolecnosti zdrhne do EU a treba casem ztrati Severni Irsko i Skotsko  ,ale kdo nechce at s Ryanairem proste nelita  ,,vetsina nespokojencu  jen hloupe zavidi 

A je to naprosto jasne ,kazdy vi  dopredu co kupuje ,s kym leti  a jake ma sluzby 

rsaf, zapoinase ze Air Asia operuje v jine  oblasti  nez Ryanaira to se neda vubec srovnavat a  O Leary za par let udelal z  male rodinne letecke spolecnosto obemove nejvetsi leteckou spolecnost  Evropy .. ano ,ma svuj  kontroverzni styl , uz se hada i z vlastnimi lidmi ale to neznizuje jeho  vyznam ve spolecnosti  a bez nej by byl Ryanair  kdovi na jake urovni  a neberte me jako  nejakeho  obhajce  Ryanairu ,taky mam kriticke pripominky ,treba ted k jejch webu  ale ostatni jsou nesmysly  
0 Citovat

Nevím, proč by na to region měl mít zásadní vliv - podobná flotila, podobné (krátké) lety, podobná klientela (individuální lowcost cestovatelé). Ale jméno výrazně lepší. 

V žádném případě bych si nedovolil snižovat Michaelův podíl, to právě naopak. 

A za mě, klidně by jim do toho mohla sáhnou EU regulace (byť tomu jinak nefandím) a zavést nějaký "minimální nabízený standard" (min. rozměry příručního zavazadla, seating...), klidně s možností opt-out (nechceš tak velké zavazadlo = letenku ti zlevníme). Vypadávaly by tak z vyhledávačů/srovnávačů reálnější výsledky.

Naopak klidně bych byl např. pro zastropování výše kompenzace např. trojnásobkem pořizovací ceny letenky - každý by si potom pro tyto případ mohl zajistit individuální pojištění.

0 Citovat

Samozrejme je mozne psat o "srani" nebo sproste nadavat sefovi Ryanairu. Fakta jsou fakta. Jsou nejvetsi nizkonakladovkou, na rozdil od mnoha jinych jsou v zisku a cestujici dopredu presne vi, co kupuje. Takze ankety jsou sice zajimave, ale nakonec cestujici hlasuji svymi penezi. Suma sumarum, uspesna spolecnost. Zajimavym a objektivnim meritkem urovne spolecnosti mohou byt lety "na cas". V listopadu odbavil Ryanair vcas 87% letu (https://www.planes.cz/cs/vyhleda...OAG). ; Mimochodem to je lepsi nez napr. AF, LH nebo BA. BA a LH jsou nekde okolo 82%. CSA 63%.

Jednoducha rada, pokud se vam management Ryanairu hnusi a firma "sere lidem na hlavu", pak kupujte letenky od konkurence. Hodne stesti! 

0 Citovat

a tak vieme preco ma Ryanair dobru odbavenost letov - maju dobru vatu a hlavne nemusia cakat na ziadne zmeskane pripoje :)

0 Citovat

Tak ono taky letiště ze kterých Ryanair nejčastěji létá, mají trochu jiné vytížení než CDG, FRA nebo LHR. To pak na přesnosti příletů a odletů udělá hodně, když nemusí půl hodiny kroužit a nebo čekat na slot.

0