Ahoj,měli byste prosím pro mě radu, jak do se dostat do Mexica(Cancúnu) za rozumnou cenu. Chtěli by jsme letět na cca 14 -16 dnů, mezi 18.4 - 12.52019. Odlety Praha, Vídeň, případně Budapešť...Ideálně ne dlouhé přestupy.Děkuji Marek .

Letenka Cancun Duben/květen

Založil(a) ve fóru Hledám letenku

9 reakcí

Ahoj,

měli byste prosím pro mě radu, jak do se dostat do Mexica(Cancúnu) za rozumnou cenu. Chtěli by jsme letět na cca 14 -16 dnů, mezi 18.4 - 12.52019. 

Odlety Praha, Vídeň, případně Budapešť...

Ideálně ne dlouhé přestupy.


Děkuji Marek

0

Zkusil bych zadat vaše údaje do vyhledávače letenek?

https://www.cestujlevne.com/letenky

Co je pro vás rozumná cena víte nejlépe vy sám. 

0 Citovat

Tak to jsem samozřejmě udělal a hledám letenky cca 14 dnů. Kdybych něco rozumného našel, tak bych sem ani nepsal. Našel jsem letenky kolem 18 tisíc.  Chci dát cca do 15. Akce na Cancun jsem snad za posledni rok a s cenou někde pod 15 tisíc nikde neviděl.

0 Citovat

Dá se sehnat kolem 7-mi jako LM.

0 Citovat

Markus napsal(a):

 Akce na Cancun jsem snad za posledni rok a s cenou někde pod 15 tisíc nikde neviděl.


tady byla akce před měsícem a půl třeba .. :)

https://www.cestujlevne.com/akcn...zavazadlem

0 Citovat

Jj akci si propasl pred Vanocema - byl timhle smerem super vyprodej, dalo se letet s kuframa i o neco levnejc nez bylo tady na CL + premium economy z Vidne za 18..


Ted uz maximalne nejaky LM jak pise padrino nebo zazrak.. 18k za monky class je slusna cena, muze byt i hur..
0 Citovat

o.k.Jde mi konkrétně o tento termín a to jsem neviděl ani před těmi Vánoci ale nevěnoval jsem tomu tolik pozornosti jako teď. 

Jsem z Moravy, takže jsem našel za 18 z Katowic a nevypadá to úplně špatně ani s přestupy. Jen jsem chtěl vědět, jestli není 18 úplně mimo.

Díky všem

0 Citovat

Ahoj,  je to sice komplikovanější, ale během celého dubna nabízí Air France pod 10 tis. Barcelona -Cancun s 2 krátkýni přestupy v  Paříži a Mexiko City. A do Barcelony v pohodě  z Vídně, Prahy, nebo Katowic...

0 Citovat

Ja se obavam ze s AF do bude bez kufru, takze si myslim ze s priskokem te to vyjde vcetne zavazadel na nejakych 15k - jestli to ma Markus nejak rozumne s dopravou do Katowic, tak bych mozna radsi za 18k vyrazil odtud..


Kazdopadne na duben budou nejaky LM 100%.. Ale urcite ne z Katowic..

0 Citovat

Chceš letieť s využitím sviatkov (Veľkonočný pondelok, 1. a 8. máj sú sviatky v takmer celej Európe) a ešte k tomu pravdepodobne od soboty do soboty, tak 18.000 je dobrá cena. Navyše ak Ti vyhovuje odletové letisko a trasovanie letov. Čo preplatíš na letenke, ušetríš na ubytovaní a príp. na nejakých iných službách (autopožičovňa, akčné cestovné na autobusoch a pod.)


Do Cancunu sa najlacnejšie lieta z Nemecka (Mnichov, Frankfurt...) S trochou šťastia budú LM okolo 300€. (+asi 100€ doprava do/z Nemecka)



0
9 reakcí