Jednotlivé italské regiony požadují vyplnit příletový formulář... Apulie (Bari, Brindisi,...) – https://www.sanita.puglia.it/web...oronavirus  .

Vstup do Itálie pro turisty – formulář, koronavirus

Založil ve fóru Obecně o cestování letadlem

Jednotlivé italské regiony požadují vyplnit příletový formulář...

Apulie (Bari, Brindisi,...) – https://www.sanita.puglia.it/web...oronavirus

0

let Praha-Bari, první dojmy

Obě letiště liduprazdná

opatření jen roušky a v Bari ruční měření teploty

"Povinný" formulář/prohlášení v italštině o covidu nikdo nechtěl

"Povinný" formulář pro Apulii o nahlášení na zdravotní středisko nikdo nechtěl

MHD  do centra - řidič neprodával jizdenky - vstup jen zadním vchodem, automat na lístky nenalezen, stánek na letišti zavřený, stránka AMTAB. It nedostupná - jeli jsme načerno


0 Citovat

Ruční měření teploty prováděli všem pasažérům?


Má někdo nějakou autualni zkušenost s Algherem?

0 Citovat

Ano, měřili všem pomocí těch laserových ručních, byli asi 4 , byla to rychlovka, zdržením bych to ani nenazval

0 Citovat

@David Eiselt - zvláštní, že QR kód se mi v appce objevil hned po registraci na Sardegna Sicura, přitom dle instrukcí měl přijít až po vyplnění zdravotního formuláře dva dny před příletem:

You will receive an email with a confirmation ID and with a link that refers to the card of possible past infection or contact with Covid-19. Filling this form is mandatory and must be made within 48 hours before your departure. At the end you will receive an email from Beni Benius in Sardinia with an attached QR code to show to the boarding staff.

https://www.regione.sardegna.it/...53&t=1




0 Citovat

prosím jen o doplnění, dva formuláře?

Myslel jsem, že je potřeba jen jeden, na který mě to všude přesměrovává: https://limesurvey.istsvc.region...41?lang=it
tak který je ten druhý? :)

0 Citovat

Zdravím, je potřeba mít vyplněný nějaký formulář při letu na Sicílii? Z té potom pokračujeme do Neapole, Salerna a Bari. Co musíme mít vyplněné? Děkuju moc

0 Citovat

@Štěpán - nečekej německý ordnung, je to Itálie. Já musel vyplňovat dva formuláře, když jsem to samé vyplňovoval přítelkyni, vše šlo najednou i se zdravotním dotaznikem. A to neberu v potaz, že oficiálně to má být umožněno až 48 hodin před priletem:)

0 Citovat

A kde ty formuláře najdu? Můžete poslat odkazy?

0 Citovat

Sardinie tady:

https://sus.regione.sardegna.it/...barco/init

Sicílii najdeš zde:

https://siciliasicura.costruires...it/welcome


0 Citovat

https://www.ryanair.com/content/..._29.06.pdf

Ryanair posílá tento "povinný formulář" před odletem ve kterém hrozím 500e pokuty pokud nebude vytisknutý a vyplnění při odletu - skutečnost viz výše. 

Upravený lze najít i na MZV ČR

https://www.mzv.cz/file/3908986/...o_2020.pdf

Jedná se o čestné prohlášení o tom, že nejste COVID pozitivní, nemáte příznaky ani karanténu ...

0 Citovat

Ahoj lidi :) Máme letět do Itálie - Bari a vyplňuji požadovaný formulář u mzv do Apulie https://www.mzv.cz/rome/cz/viza_...ii_do.html ve kterém je: "Codice Fiscale (oppure STP o ENI) [Social Security Number]" ale vůbec netuším, co zde napsat .. z googlu jsem zjistila, že to má být něco ve stylu DIČ 

0 Citovat

Řešíme ještě jeden problém. Téměř všude, i na stránkách MZV je jen tento dokument. Ale v jedné diskuzi zde na webu (https://www.cestujlevne.com/disk...ronavirus) je info ještě o jednom dokumentu. Tento dokument je i přímo na stránkách Puglie: https://www.regione.puglia.it/we...oronavirus -> vpravo Come spostarsi -> Modulo autodichiarazione spostamenti. Abych řekl pravdu, tak tomu také nerozumím.... Má někdo případně nějaké info nebo rady? Díky

0 Citovat

Co třeba rodné číslo? Nebo tam můžeš vyplnit např. 123456789. Vyzkoušeno. Formulář to bere.

0 Citovat

do toho prvního jsem vyplňoval rodné číslo, ale ten formulář stejně nikdo nechtěl 

koukal jsem teď na MZV a ten druhý formulář tam už není (AUTODICHIARAZIONE) -  je dost možné, že již není povinný - vyplňoval jsem do něj v první části údaje z občanky, v druhé nic a v třetí zaškrnul, že nemám příznaky covidu, ale taktéž jej nikdo nechtěl



0 Citovat

sardinie alghero... jsme tady třetí den.  odlet z Vídně. využít sky lounge.  menší fronta, salonek plný, později se to úplně vyprazdnilo..2 druhy sendviče 2 dezerty... alko nealko v pohodě...roušky když jsem šel k bufetu..letadlo plné tak max z 60 %, alghero žádná kontrola qr kódu, pouze kamera na teplotu, město pláž  většina Italů,  Češi,  poláci..  městská pláž je celkem široká, ale lidí celkem dost ale není to extrém..písek,  krásně čistá voda, jsme moc spokojeni...

0 Citovat

Alghero dnes, žádná kontrola formuláře, žádné měření teploty. Wizz z Vídně obsazeno z max. 40 procent.

0 Citovat

Ahoj, příští týden letím do Říma. Je zapotřebí vyplnit nějaký formulář? Budu rád ideálně za vlastní nedávnou zkušenost. Oficiální web Ryanairu mi přijde v tomto velice zmatečný a přiznám se, že se v tom moc nevyznám. Díky moc! :-) 

0 Citovat

Ahoj, z Říma jsem se vrátil s Ryanem včera večer, letěl jsem tam v neděli. Na stránkách českého MZV ani nikde jinde nebylo žádné info o formuláři, QR kódu apod (jako třeba do Španělska), takže na letišti nás trochu vystrašila slečna na přepážce Ryanu, která mluvila o nutnosti formuláře i do Říma, který je potřeba mít vytištěný a odevzdává se na místě. Tak jsme rychle googlili a na  stránkách italského ministerstva formulář skutečně byl. Rychle jsme to tedy vyplňovali alespoň online v telefonech a čekali, co se bude po přistání na Ciampinu dít. Ve finále jsme samozřejmě nikde nic neodevzdávali ani nevyplňovali a terminálem defakto jen prošli. Takže je otázka, jestli to na českém webu MZV není uvedeno právě proto, že fakticky nic takového povinné není nebo nevím...

Jinak pobyt celkově super, roušky jen v dopravě a vnitřních prostorách + v Koloseu, u vstupů všude desinfekce a měření teploty, ale obecně zlomek lidí, co obvykle, celkově jsem se cítil naprosto bezpečně, před 14 dny jsem se vrátil z Barcelony a tam jsme to stihli tak tak, Řím ale teď považuji za bezpečný :-) Užij si výlet.

0 Citovat

Ahoj, moc děkuji za info! :-) Mohl bys mi, prosím, poslat odkaz na ten formulář? Radši si ho pro sichr vytisknu, mám v tomhle vždy docela kliku :-) 

0 Citovat

Formulář pro cesty do Apúlie - posílali jste to na zdravotní středisko nebo někam, jak píšou ve formuláři? 

0 Citovat

Ahoj Všem, chystáme se za dva dny na sever Itálie a dala jsem se do vyplňování formuláře před cestou. Můžete mi prosím někdo poradit jak chápat bod č.8 v tom jejich formuláři, který jsem si stáhla z MZV? 

8. which will carry out the 14-day period of health surveillance and fiduciary isolation at the following address:

square/street

Municipality ( ) ZIP CODE

no. inside _ at:

   

Nemyslím si, ze moje angličtina je nějak hrozná, ale na první dobrou bych z toho měla pocit, ze karantenu musím skutečně absolvovat? I když pro nás povinna není.


Můžete mi prosím poradit někdo, kdo jste v Itálii byli, jak je na tohle nahlíženo? 


Moc děkuji 

0 Citovat

Ahoj, bod 8 není třeba vyplňovat, týká se jen toho, kdo zakroužkuje 5F a 6Q. Toho, kdo přijíždí z Česka, se to netýká, ten končí u 5D. 

0 Citovat

Moc děkuji, byla jsem z toho jejich skákání dle bodu zmatená 😊 díky za osvětlení 😊

0 Citovat

3.9. z Katowic do Catanie nikdo žádný formulář nechtěl. 

0