ČSA - obecné téma
tonic napsal(a):Chcelo by to zážitkový chechkin
Myslím, že zážitkový bude hlavně nákup těch letenek. Pochybuju, že se od minulé "povedené" akce u China Western Airlines cokoli změnilo.
ATR42 jsem letěl zrovna v úterý z Varšavy do Prahy a žádný zvláštní zážitek jsem z toho neměl,při mých 198 cm jsem byl rád že jsem se vůbec nasoukal do sedačky ..
Nejlepší je stejně L-410 :) A pak Trislander, ale uznávám, že to už je jen pro těžké fajnšmekry a magory...
eremi napsal(a):Já si chci let užít a ne hrát ruskou ruletu:-)Tak jestli je něco kultovka, tak An-24 :)
Kryštof Hájek napsal(a):Nejlepší je stejně L-410 :) A pak Trislander, ale uznávám, že to už je jen pro těžké fajnšmekry a magory...
Ten trislander lita kde? :-D
L410 me tezce mrzi, ze v gruzii nevysla..
Koukám Trislander už asi jen v Portoriku a to ještě nepravidelně. Já ho ještě chytil na Guernsey, ale Aurigny už se ho zbavili...
pro mě nej zážitek let Kbely - Pardubice - Budějce s AN26, když jsem byl na vojně v roce 1998 :D
Nazdar, predpokladam ze letenky na strankach CSA se daji koupit jen do konce zimniho letoveho radu a ten Duben a Kveten 2019 co nabizi a pak nemuze najit system je jen chyba... ale ted k otazce.
Pristi rok je IIFH na Slovensku, nevi nekdo ( vim, blba otazka) zda bude pri tomto turnaji litat neco vetsiho nez ATR? Napr. Zda neco nedali vetsiho jak byl IIFH turnaj v Cesku a letalo neco vetsiho ze Slovenska.
Vim, je to brzy se ptat, ale kdyz uz je ta moznost se proletet 😂
No, to je opravdu hodně brzy, tohle zcela jistě nevědí ani v samotných ČSA. Nicméně osobně o tom hodně pochybuju, zvlášť když je MS na Slovensku, kam valná většina lidí v pohodě dojede po zemi. Pokud vím, tak ze Slovenska do ČR v době MS u nás určitě nic většího nelétalo, ani nebyly spoje nijak posíleny.
no skor ci nezvysia frekvenciu, predsa na connecting flights do BTS a KSC z PRG by sa dalo nieco vytazit.
Diky. Jo, je to brzy na reseni, ale chci do KSC na Finsko- Kanada 😃 takze z PRG se tahnout vlakem/autem se mi nechce. Snad zvysi frekvenci aspon.
Dochvilnost letu CSA 57%!Dokonce horsi nez TravelService.
Tak dnes zrušili linku do ICN https://zdopravy.cz/csa-rusi-s-o...ava-43401/
Docela by mě zajímalo, jestli mě o tom někdy informují, když mám s nimi přes Etihad za míle letenku na červen. Tipnul bych si že ne :D
Jan Paděra napsal(a):Tak dnes zrušili linku do ICN https://zdopravy.cz/csa-rusi-s-o...ava-43401/
Docela by mě zajímalo, jestli mě o tom někdy informují, když mám s nimi přes Etihad za míle letenku na červen. Tipnul bych si že ne :D
Nejspíš budou nejprve informovat ty, kteří mají letenku na tento nebo příští týden, nemyslíte? Jestli vy na konci února už víte co bude v červnu, možná byste jim měl brnknout, aby mohli lépe plánovat.
Ahoj, ČSA kolegovi z práce včera zrušili pondělní let 8.3. z Prahy do Budapešti, OK788 a nabídli buď vrácení peněz nebo přebookování na polední let. Na můj dotaz na kompenzaci odpověděli zamítavě, prej vyšší moc a koronavirus, to mi přijde jako bullshit, už jen proto, že ve stejnou hodinu normálně letí do Budapešti Ryanair. Co myslíte, je tam reálná šanci dostat kompenzaci? Minimálně bych to určitě zkusil.
Ne a je strašný propad lidi teď. Ono se to zda jako bullshit, ale celkově se to propadlo na všechny. A ty redukce budou nejspíše následovat i od ostatních.