Místo, kam dávat zajímavé nápady a vylepšení cestování letadlem. První příspěvek se týká boardingu, což je největší pain. Lidé se tlačí dopředu, mačkají se a při zandávání zavazadel zdržují nástup. Vyvolávací systém (řada 15-25) je jen malé zlepšení. Ale co kdyby vám na zem promítali uličku s číslem sedačky pasažéra, který má nastoupit? Kdo prošvihne, tak jeho místo systém zopakuje později, nebo půjde na konci. https://www.linkedin.com/posts/n...9968-P5pI/  .

Nápady a vynálezy kolem létání

Založil ve fóru Obecně o cestování letadlem

4 reakce

Místo, kam dávat zajímavé nápady a vylepšení cestování letadlem. První příspěvek se týká boardingu, což je největší pain. Lidé se tlačí dopředu, mačkají se a při zandávání zavazadel zdržují nástup. Vyvolávací systém (řada 15-25) je jen malé zlepšení. Ale co kdyby vám na zem promítali uličku s číslem sedačky pasažéra, který má nastoupit? Kdo prošvihne, tak jeho místo systém zopakuje později, nebo půjde na konci.

https://www.linkedin.com/posts/n...9968-P5pI/

0

No kdyby byli lidi disciplinovaní jako třeba při nástupu do shinkansenů ,tak dobrý nápad a fungovalo by to ,tady se trošku obávám ,že mnohde by to půlka stejně nerespektovala či nepochopila a ve finále to takový efekt mít nebude.

0 Citovat

Leoši sorry za offtopic. K tématu dodám snad jen to, že bych byl rád, kdyby to fungovalo.

@lma takže ty máš vyloženě radost, když ve vašem prasečím kolektivu nikdo disciplínu nedodržuje a tady bys chtěl, aby ostatní byli disciplinovaní? :D 

0 Citovat

Všetci by chceli mať poriadok ako v Japonsku, ale niečo pre to urobiť, to už je pomaly na ústavný súd:))

0 Citovat

To by mohlo být fajn, za chvíli by si na to lidi i zvykli. Jen by to chtělo totéž pořadí dodržet i při nástupu přímo do letadla, což při využití auto- nebo pěškobusu asi nepřipadá v úvahu...

0
4 reakce