Ahoj, dá se nějak vysledovat, jaké všechny lety konkrétní letadlo absolvuje, aby člověk mohl dopředu odhadnout případné zpoždění? Dám příklad: Dnes letí Wizzair trasu Praha -> Varna. Pokud chci odhadnout zpoždění, podívám se na opačnou cestu Varna -> Praha, jestli už z Varny neletí opožděné. Ten let z Varny je ale až odpoledne. Pro dnešek tam žádný další spoj na téhle trase není, ale nepředpokládám, že by letadlo letělo během dneška jen ty 2 cesty (cca 2x 2hodiny). Co bych chtěl zjistit, jestli to letadlo ještě třeba ráno neletí odněkud do Varny a tam už není zpožděné. Obecně bych chtěl vidět, že letadlo konkrétní den letí trasu z A do B, následně z B do A a pak třeba ještě letí na konci dne z A do C. Díky  .

Kompletní cesta konkrétního letadla

Založil ve fóru Obecně o cestování letadlem

7 reakcí

Ahoj,

dá se nějak vysledovat, jaké všechny lety konkrétní letadlo absolvuje, aby člověk mohl dopředu odhadnout případné zpoždění?

Dám příklad:

Dnes letí Wizzair trasu Praha -> Varna. Pokud chci odhadnout zpoždění, podívám se na opačnou cestu Varna -> Praha, jestli už z Varny neletí opožděné. Ten let z Varny je ale až odpoledne. Pro dnešek tam žádný další spoj na téhle trase není, ale nepředpokládám, že by letadlo letělo během dneška jen ty 2 cesty (cca 2x 2hodiny).

Co bych chtěl zjistit, jestli to letadlo ještě třeba ráno neletí odněkud do Varny a tam už není zpožděné. Obecně bych chtěl vidět, že letadlo konkrétní den letí trasu z A do B, následně z B do A a pak třeba ještě letí na konci dne z A do C.

Díky

0

Na flightradar pozrieť históriu letov podľa registrácie lietadla, niekedy to ukáže aký stroj bude letieť v ten váš let. Alebo teda len skúsiť odhadnúť z arrivals/departures. Ak má mašina meškanie na prílete tak bude pravdepodobne meškať na odlete do ďalšej destinácie.

0 Citovat

Pozerám dnešný let Praha - Varna o 16.25. Malo by sa letieť lietadlom Varna-Praha, ktoré odlieta z Varny 14.40. Keď pozriem prílety Wizzair do Varny, malo by to byť lietadlo, ktoré doletí o 14.00 z Lutonu.

Ja si lety pozerám týmto spôsobom, ak je viacero príletov a odletov jednej spoločnosti, je to hádanka.

 

0 Citovat

Aha, tak se koukam, ze ty detaily lze najit v Aircraft info


52870486-1a65-4604-8fd3-e60501727396.jpeg
daaedb46-bc1d-4b44-b177-b59b3a76545d.png

0 Citovat

Len aby ti to aj odletelo, v pondelok 3hod pred startom bol tento let zruseny.

S wizzom momentalne neodhadnes proste nic, je to ako sportka :)

0 Citovat

Momentalne tusim skor vyhras v sportke ako odletis bez komplikacii s Wizzom.

0 Citovat

Ja neletim, ja jen vyzvedavam :) je mi to jasne, na ceste tam 4 hod zpozdeni. Tak snad z toho kapne aspon 250 EUR i kdyz s malym ditetem extra 4 hodiny na letisti byt nechces. 

btw nevite jestli se kompenzace vztahuji i na infanta?

0 Citovat

Pokud je zpoždění kvůli řízení letového provozu, nárok na kompenzaci není. Za to nemůže aerolinka. Tak jen abys neměl přehnané naděje, že do toho sporu někdo půjde, nebo snad že to dostaneš přímo od aerolinek. 

0
7 reakcí