Zdravím všechny. Chtěla jsem se zeptat jestli byste mi poradili... jak to chodí u Raynairu, kdyžbych si chtěla do příručního zavazadla vzít nějaké vitamíny a přírodní doplňky stravy na dovolenou. Díky moc za reakci.  .

Vitamíny a přírodní doplňky do příručního zavazadla

Založila ve fóru Obecně o cestování letadlem

5 reakcí

Zdravím všechny. Chtěla jsem se zeptat jestli byste mi poradili... jak to chodí u Raynairu, kdyžbych si chtěla do příručního zavazadla vzít nějaké vitamíny a přírodní doplňky stravy na dovolenou. Díky moc za reakci.

0

No a jaké vitamíny a přírodní doplňky máte na mysli a v jaké formě? Pokud je to v pevné a není jako doplněk stravy považována nějaká psychotropní látka, pak by neměl být problém :-). V kapalné pak je omezení v množství. Max. jsou 100 ml lahvičky v celkovém objemu 1 litru, přepravované v průhledném obalu splňujícím požadavky aerolinky. 

 

0 Citovat

Mylela jsem v kapslích Reishi a taky Chlorellu. Díky.

0 Citovat

Kapsle a prášky nejsou problém.

0 Citovat

@EsterV. - s tím není žádný problém. Jaké léky a potravinové doplňky si berete, je vaše věc (s výjimkami uváděnými výše niemandosem). Navíc to nemá nic společného s Ryanairem, zavazadlo vám kontroluje security na bezpečnostní kontrole. 

0 Citovat

Jasně že security. Já to psal v práci a už jsem myslel na něco jiného. Chtěl jsem napsat “požadavky letiště”.

1
5 reakcí