Jsem na Bali a nic nelítá, QA nas nekontaktoval s tím že let je zrušený. Volali jsme na infolinku a tam rekli ze mame cekat na informace. Rozhodli jsme se nejet na letiste (stejne nic nelita), neni to chyba? Aby nam pak letenku nezrusili.. Myslite ze nas QA pak kontaktuje s tím že nám zmenili let a mužem buď letět s nimi (pochybuji, čeka tu už stovky lidí) a nebo nas přebookuji do volných letadel u jiných společnosti? Nikdy jsem neměl zrušený let při výbuchu sopky tak nevim  .

Bali - výbuch sopky a omezení provozu

Založil ve fóru Obecně o cestování letadlem

Myslím, že na tohle se skutečně žádné pojištění nevztahuje, ale možná se pletu (a v tom případě sem s ním smiley). Vím ale, že některá pojišťovna připojišťovala třeba na teroristické útoky, což pravda v praxi nemá takové využití (naštěstí).

0 Citovat

Dobrý den, v pátek letíme na Bali přes HongKong a máme s Hongkongu letět v 19:20, ale díky sopce tento let každý den posouvají na 10hod ráno, chci se zeptat zda máme nárok na ubytování přes noc letíme tam s Hongkong airlines.

Děkuji za odpověď

0 Citovat

Dobrý den,
měl bych dotaz,týkající se podobné situace.Letos jsem absolvoval diky vašemu webu svoji první individualní dovolenou na Bali. Zpáteční letenky od BA,PRG - DPS -PRG,koupeny přes vás,tedy SA. Zpáteční let DPS - SIN,Garuda,SIN - LHR,BA,LHR - PRG,BA. Vše proběhlo v pořádku,ale v případě podobných potíží nevím a ani jsem se nikde nedopátral koho kontaktovat nebo kde pátrat po informacích,jestli SA,BA nebo Garudu jako operatora prvního letu.Děkuji za rady.

0 Citovat

A co presne myslis "potize" ? smiley Jestli potrebujes neco ohledne rezervace tak je potreba kontaktovat SA, jestli reklamace nebo claim tak zacni urcite pres BA, tam te pripadne presmeruji.. smiley

0 Citovat

Myslim tím odložené nebo zrušené lety díky výbuchu sopky nebo jiným neočekávaným okolnostem smiley

0 Citovat

Ahoj, v utery odjizdim na Bali, takze je pro me toto tema opet aktualni. Letime s TA pres Istanbul a KL. V momente, kdy se ta situace do utery nezklidni, mame pravo na prebookovani letu nebo se let zkratka uplne zrusi a nam propadnou letenky? V tomto pripade nemate nekdo zkusenost, ze by sel vyuzit jen segment PRG - IST - KL, tak bysme se mohly dostat alespon jinam po Asii a letenka by nepropadla ..... 


Dik :)

0