Zdravím, mám dotaz ohledně letecké společnosti eurowings. Sháním letenku na léto do Thajska a nejlépe mi vychází letenka právě od nich z Kolína nad Rýnem. Háček je ale v tom, že pokud jsem to správně pochopila tak v rámci letenky je pouze zavazadlo o váze 8kg. Pokud bych chtěla odbavit kufr o váze 23kg připlácí se dalších 60 euro. Z jejich stránek jsem ale přesně nepochopila, jestli je v ceně zavazadlo o váze 8kg a ještě jedna příruční taška, nebo pouze to 8kg zavazadlo. Předem díky za pomoc  .

Eurowings

Založil(a) ve fóru Letecké společnosti

Letěl jsem EW do Mombasy. Nový letadlo, za alkohol a deky se platí, ale jinak v pohodě. 

0 Citovat

Nevím, jestli to není nějaká chybka, ale EW má tarif smart jen o 34 korun dražší :D

https://www.eurowings.com/cz/rez...etu/select

 


prg-arn-eurowings.png

0 Citovat

Ahoj, netušíte někdo, jak na změnu letu s EW? Nový let je volný, operovaný taky EW ale v samoobsluze je jako nedostupný.... resp. teď už se možnost změny neukazuje vůbec a háže mě to rovnou na check-in... Nemáte s tím někdo zkušenost? Musím nejdřív udělat check-in a pak až měnit rezervaci? Díky za pomoc

0 Citovat

Zavazadlo do 32 kg jen za 76 Kč

Ahojte, díval jsem se po letenkách do Alicante a u Eurowings mi rezervační systém nabízí odbavené zavazadlo do 32 kg jen za 76 kč. Je to možné, nebo je v tom nějaký háček?

Viz screenshot v příloze.


eurowings.png

0 Citovat

Uvidíš v závěrečném kroku, jestli se cena probere a místo eur naskočí přepočet do czk :)

 

 

4 nové destinace: https://www.cestujlevne.com/blog...ce-z-prahy

1 Citovat

Dělal jsem PRG/ ALC, rozdíl mezi BASIC a SMART 140,- Kč. SMART měl plus palubní zavazadlo do 8kg, výběr sedadel v druhé polovině letadla, kufr 23Kg, priority nástup.

0 Citovat

Kupoval jsem v neděli PRG - FAO a přikoupeno zavazadlo za 76 Kč/směr a normálně to prošlo. Konečná cena se nezměnila a v rezervaci to velký zavazadlo je. Takže všechno cajk. 

Michael Ševčík napsal(a):

Zavazadlo do 32 kg jen za 76 Kč

Ahojte, díval jsem se po letenkách do Alicante a u Eurowings mi rezervační systém nabízí odbavené zavazadlo do 32 kg jen za 76 kč. Je to možné, nebo je v tom nějaký háček?

Viz screenshot v příloze.

0 Citovat

puketapu napsal(a):

Letěl jsem EW do Mombasy. Nový letadlo, za alkohol a deky se platí, ale jinak v pohodě. 

Nevíš, jestli je možné využít získané míle za lety s Eurowings u dalšího aliančního partnera nebo jen v Miles&More klubu Lufthansy nebo Boomerang klubu Eurowings?

0 Citovat

To bohužel nevím. 

0 Citovat

  • Jakub Langer - Bumerang club končí 30.06.

0 Citovat

Vůbec nevadí, v Boomerangu a v Miles&More mi těch pár mil připadalo jako v pasti čekající na expiraci. Od LH jdou míle převádět k aliančním (zejména k veleoblíbeným TK), ovšem od EW maximálně k LH, nemýlím-li se. 

0 Citovat

https://www.idnes.cz/zpravy/doma...omaci_vapo

0 Citovat

Eurowings Germany dnes (17/10) zahajuji třídenní stávku https://www.eurowings.com/en/inf...ation.html

0 Citovat

Ahoj, 

Má někdo zkušenosti s koupí letenek u EW, kde má zahrnuto i dítě 0-2 roky ? Při rezervaci v tarifu Basic mi to zobrazuje u dítěte 1ks odbaveného zavazadla do 23 kg v ceně.  Nicméně v podmínkách o cestování s dítětem nemají zmínku o tom, že by takové zavazadlo bylo zahrnuto. Poouze zmiňují, že si na palubu můžeme vzít golfky, sedačku, postýlku atp. Znamená to, že to zavazadlo v rezervaci je nebo že tím zavazadlem nahrazují to, že si na palubu můžeme vzít golfky ?

Díky

0 Citovat

Ahoj, letěli jsme s nimi loni v lednu a měli jsme pro infanta odbavené zavazadlo. Já si toho při nákupu ani nevšimla, resp. mě to ani nenapadlo, že by to tak mohlo být, takže jsem zavazadlo kupovala a nakonec jsme tedy mohli mít 2...

0 Citovat

Letěl někdo long haul s Eurowings? Potřebuji na služebku do US a v porovnání s KLM jsou snad o 15k levnejší. Nečekám zázraky, jen jestli je to ok. Jídlo je v ceně?

0 Citovat

Letos jsem s nimi letěl PTY-VIE s loni VIE-BOG-VIE. Sice žádné zázraky, ale jídlo v ceně je. Takže se s nimi dá.

1 Citovat

Dík no asi to vezmu jen směrem tam a zpátky asi United. Časově i cenově je to stejný, akorát jeden přestup navíc. 

0 Citovat

Tbilisi, fajn nova destinace z Prahy

https://zdopravy.cz/praha-ziska-...si-159171/

1 Citovat

Koukam po letenkach Praha-Malaga 21-26/09. Cena je ted kolem 6000 Kc..asi nejvic co bych kdy historicky dal za vnitroevrospkou letenku :) Bohuzel potrebuji tento termin(max navrat o den drive).

Asi je velmi nepravdepodobne, ze by cena klesla s blizicim se datem odletu co? Sazet ze bude nejaka akcni nabidkauz je zase realtivne pozde

0 Citovat

Neříkám, že cena klesne, ale jestli má u nějakého žádáného spoje klesnout tak je to tento v těchto datech.

0 Citovat

pokles je rozhodně možný, bude záležet na obsazenosti letu..

0 Citovat

Jsi vázaný na přímý let, nebo to může být i LH group s přestupem? Ti obvykle tak měsíc předem zlevní. A jelikož odlet o den dřív je nyní za 47xx, tak myslím, že pod 4500 Kč tu svou kombinaci s přestupem seženeš. 

0 Citovat

Na to, abych usetril 1500 za prestup navic uz jsem asi starej :)

Jak dlouho pred odletem podle vasich zkusenosti u EW pripadne cena muze klesnat pri nizke obsazenosti?

0 Citovat

Ty levné letenky s přestupem u LH ale velmi často znamenají dlouhé čekání nebo dokonce noc na letišti. Teď jsem řešil podobné dilema: na zpátečce bych ušetřil 4500 Kč vůči přímému letu, ale minimálně jednu noc bych musel trávit buď na letišti nebo v hotelu u něj. Což je proti tří hodinám přímého letu dost rozdíl.

0