Zdravím, zítra odletám večer do Japonska NRT s TA. Bohužel, dneska při tisku e-ticketu jsem zjistil, že mi na Expedii změnili letenky ze 40 000Y na 191 000Y. Vysvětlení: The airline could not confirm the original price due to pricing or availability changes that occurred after we posted the latest prices on our site. Continue booking or look for a different flight. Díval jsem se na stránky TA a po zadání kódu, mi to hlásí potvrzené letenky, e-ticket vydán. Docela mě to znepokojilo a chtěl bych se zeptat jestli máte někdo podobnou zkušenost, popřípadě jak se zachovávat. Na TA se mi moc volat nechce z důvodu protivné telefonistky. .

Změna ceny na Expedia.co.jp

Založil(a) ve fóru Obecně o cestování letadlem

15 reakcí

Zdravím,
zítra odletám večer do Japonska NRT s TA. Bohužel, dneska při tisku e-ticketu jsem zjistil, že mi na Expedii změnili letenky ze 40 000Y na 191 000Y.
Vysvětlení: The airline could not confirm the original price due to pricing or availability changes that occurred after we posted the latest prices on our site. Continue booking or look for a different flight.

Díval jsem se na stránky TA a po zadání kódu, mi to hlásí potvrzené letenky, e-ticket vydán.
Docela mě to znepokojilo a chtěl bych se zeptat jestli máte někdo podobnou zkušenost, popřípadě jak se zachovávat.
Na TA se mi moc volat nechce z důvodu protivné telefonistky.

0

No a v cem vidíš problem?

Je to jen nejake číslo na papíře nebo po tobě chtějí něco doplatit?

0 Citovat

Uklidnilo mě, že na stránkách TA je vše potvrzené. Ale měl jsem trochu obavy, aby třeba ty letenky nebyly stornované. A zjistit to na letišti by se mi už moc nechtělo.
Aspoň jsem klidnější.

0 Citovat

uz mas predsa menej ako 14 dni do odletu, museli by ta dopravit tam aj naspät tak ci tak

0 Citovat

Otázkou je, kdy to změnili.. Ale pokud máš finance stržené z účtu, tak bude spíše nějaký error u Expedie, nežli s tvou letenkou.

0 Citovat

naco tiskneš e-ticket, k přepážce stačí s pasem. To lepší je udělat check on line a to jde 24 h před odletem, vybereš sedadla a víš na čem jsi, a na přepážku pak už jen s kufrem

0 Citovat

To je jasný. Ten delam, ale mam eticket jako část rozvrhu a nějakou jistotu v ruce.
Šlo po mi jen o to, že zvysili cenu tak aby někdo někde neměl kecy.

Děkuji

0 Citovat

Jedná se o ten chybový tarif na japonské Expedii? Napiš potom prosím, jak jsi dopadl.

0 Citovat

Stejná změna u tarifů na Palau... Nikdo vás z Expedie nekontaktoval, info se objevilo až nyní ne ihned po koupi?

0 Citovat

letim o 9 dni, ziadna zmena, ani na fakture.

0 Citovat

Letím ve čtvrtek a zatím taky žádná změna. Rovněž error akce přes JP Expedii.

0 Citovat

Rovnaky problem mam aj ja. Ked sa prihlasim do expedie a v My Scratchpad najdem rezervaciu vidim v nej nasledujucu hlasku (bez hociakeho predchadzajuceho upozornenia alebo emailu):

Price Change
Your ticket price changed from ¥62,640 to ¥210,420. The airline could not confirm the original price due to pricing or availability changes that occurred after we posted the latest prices on our site. Continue booking or look for a different flight.


Ale v Manage my flight je ale vsetko v poriadku, let je CONFIRMED a v price summary je iba povodna "error" cena. Na webe TA je taktiez vsetko OK.

0 Citovat

Ahá.. tak tady to vidím i já smiley nenapadlo mě prolézat komplet jejich web, budu se řídit tím, co vidím v My Itinerary - nic tu není.

0 Citovat

62k jenov .. to je Japonsko v C?

My Scratchpad mam prazdny a napisane toto: "Things you view while shopping are saved here."
Odhadol by som to na nedokonceny pokus o rezervaciu, pri ktorom sa cena po oprave erroru samozrejme zmenila.

0 Citovat

tak som si to vysvetloval aj ja, ale jeden z tych "searchov" je oznaceny ako booked a pri nom je prave to navysenie ceny. Ale taktiez to beriem tak ze je podstatne co je v My Itinerary smiley

ta cena 62K je za dvoch

0 Citovat

Mě stává pokaždě změna ceny na Expedia.co.jp když chci rezervovat letenku. Po vyplnění údajů o kartě a odeslání (vyzkoušeno na 3 různých kartách), tak se platba neuskuteční a vyskočí hláška, že je nejaká chyba a mám to zkusit za chvíli (opět nejde), tak mám dát nové hledání, kde už ale vyskočí cena o něco vyšší. Když jsem to zkoušel na následující den, tak se mi stalo opět to samé...cena byla původní nižžší, platba kartou zamítnuta a nové hledání opět s vyšší cenou...
Neví někdo jak z toho ven?

EDIT: i po tom, co byla napsána hláška s chybou mi najednou po 10 minutách došel email, že rezervace je zaplacena, avšak mi byla stržena jiná částka, než byla uvedena v rezervaci smiley

0
15 reakcí