Zdravím, potkaly mě zdravotní problémy způsobené pádem z výšky měsíc zpátky. vykloubené a naštíplé rameno už se hojí bez ortézy, ale pád mi způsobil velkou modřinu s následnou sraženinou po kůží. Ta se vyřízla, ale stále se tam tvoří nějáká tekutina, ale už v malém množství. Mám řeznou ránu cca 3cm, kterou se evakuuje tekutina ven. Letím příští sobotu na Srí lanku a čekají mě lety PRG>VCE>a srí lanka. Ptám se zde, jestli s tím má někdo zkušenost, jestli to není pro tělo nebo tak velká zátěž. Jinak jsem zdravý, mladý člověk. Měla by se ta noha zacelovat od příští středy, takže bude rána už zavřena, ale čerstvá. Mám obavy, doktor řekl, že to bude OK, ale radši se tady zeptám, zda má někdo podobnou zkušenost. Díky .

cestování letadlem po chirurgickém zákroku

Založil ve fóru Obecně o cestování letadlem

7 reakcí

Zdravím,

potkaly mě zdravotní problémy způsobené pádem z výšky měsíc zpátky.

vykloubené a naštíplé rameno už se hojí bez ortézy, ale pád mi způsobil velkou modřinu s následnou sraženinou po kůží. Ta se vyřízla, ale stále se tam tvoří nějáká tekutina, ale už v malém množství. Mám řeznou ránu cca 3cm, kterou se evakuuje tekutina ven.

Letím příští sobotu na Srí lanku a čekají mě lety PRG>VCE>a srí lanka.

Ptám se zde, jestli s tím má někdo zkušenost, jestli to není pro tělo nebo tak velká zátěž. Jinak jsem zdravý, mladý člověk.

Měla by se ta noha zacelovat od příští středy, takže bude rána už zavřena, ale čerstvá.

Mám obavy, doktor řekl, že to bude OK, ale radši se tady zeptám, zda má někdo podobnou zkušenost.

Díky

0

To je určitě zase nějaká recese.
3cm rána... smiley
Dej si na to tampon abys nezašpinil sedačku.

0 Citovat

Víc než letu bych se bál spíš toho pobytu na Srí Lance. Přeci jen rány se ve vlhkém prostředí nehojí a mohla by tak vzniknout zbytečná infekce.

Samotné lety jsou otázkou 5-6 hodin, což je relativně ok. Problém nastává u letů 10 a více, kde se člověk ještě ani nehýbe a jen strnule sedí. Každopádně konzultaci s doktorem ber v potaz víc, než tuto diskuzi.

0 Citovat

Minuly rok som cestoval po Juznej Amerike so zlomeninou ruky v lakti. Kedze sa mi uraz stal niekolko dni pred cestou uz to nebolo mozne presunut iba zrusit. Cestu som ale konzultoval s mojim lekarom ktory sa vyjadril ze nevidi dovod aby som neletel. Nakoniec nastastie vsetko dobre dopadlo a aj cestu sme si pekne uzili smiley tak ja by som navrhol odkonzultovat to s lekarom a dat na jeho odporucanie.

0 Citovat

Jako já asi pojedu, jen jsem chtěl nějakou zkušenost nebo radu zdejších, kteří třeba zažili pár delších letů za sebou.

Jen na vysvětlení, rána má sice 3cm, ale pod ní je několikacentimetrová díra, kterou se chirurgickou lžící škrábalo a tahalo přes 200ml tekutiny a krvavé sraženiny. Infekce v ní byla 10 dní zpět, ATB mám dobrané, infekce je pryč. Pokud se rána zacelí, infekci si pohlídám převazama a betadinou s peroxidem. Přítelkyně je sestra.

Mi jen šlo o to, jak se tělo popere v podmínkách v letadle. Chirurg není moc konzultant, aby mi vše krásně vysvětlil nebo nad tím dumal.

Zas taková princezna abych se bál jet s malou rankou nejsem.

Jinak padrino nezklamal a opět hodil flame/troll spam .... já ho měl ze začátku i rád, ale už me spíš jen sere smiley

0 Citovat

Este ked si padrino precita ze pritelkyne je sestra, tak koniec smiley inak vela zdaru a na ranu si davaj pozor na Sri Lanke, v lietadle to bude jedno.

0 Citovat

Ujištění hledej třeba u jiného lékaře, to je asi nejlepší postup.

Už jsme tohle řešili a letenky za celkem 25tis ( dvě letenky do Thajska)jsem nechal raději propadnout, přítelkyni tehdy chytil slepák, operace laparoskopicky cca 2,5-3 týdny před odletem. Doktori nam to důrazně nedoporucovali, musela by si nechat napsat injekce na ředění krve....Pokud bychom leželi kratší let po Evropě, tak by to bylo OK. Takže sice minus 25 tis, ale lepší než nějaké problémy, případně pokud by ji chytil slepak v Thajsku, taky by to nebyla výhra, tak to hodnotíme pozitivně:-)

Kamarád, cca měsíc po operaci kolene, ( PRG-FRA-TLS) doktor řekl OK, ale předepsal mu navíc nějaké prášky .

Já komplikovanější ( neotevřena) zlomenina ruky, ale konzervativní léčba, celkem 3 měsíce sádra, tak s tím jsem párkrát letěl priskok po Evropě s FR i se sádrou..

Takže řešit s doktory

0 Citovat

padrino11 už zase v dvojroli s nicky... Že ho to baví...

0
7 reakcí