- Fórum
- Letecké společnosti
- Nové destinace - Wizzair
Nové destinace - Wizzair
Predbehl jsi me 😃 jak moc to vypada pro BTS? Docela na teoreticke urovni by se dalo polemizovat, ze to muzou prestehovat i tam. Pak staci udelat i salonek jak v Buda a Katowicich, hodit peknou cenu za parking a nazdar 😂
David Eiselt napsal(a):Dalších 9 nových linek z VIE... Do března 2019 přidá Wizz dva Airbusy A321 a z Vídně se stává druhá Budapešť.
Ten Charkov mě jako budejcaka zajímá...
Do Vídně vlakem až na letiště pod 400 za 4 hodiny...
takze uz aj do Lvova z Bratislavy.. hip hip hura
Jak sleduju CYBER WEEK u FR tak bych byl raději aby oni zkopírovali destinace z Krakova do Katovic :)
Proc by nemelo . pro cestujiciho , ktery nejede na letiste do Katowic autem, to zase tak velky rozdil neni a Krakow je mnohem prijemnejsi letiste ,nez Katowice a taky z nadrazi blize
Spise tam, ale vlastne zadne extra destinace nevidim , mozna to Turku , pripadne jeste Larnaca , ale je mi jasne ze Wizz se orientuje vic na vychodni destinace , priadne ten sever a zapad a jih jsou pro ne celkem marnym bojem a prilis velka konkurenceosobne linka roku - od konca oktobra/rujena :) Kisinev z Viedne. s WDC sa uz da kupit nieco aj za dvacku
To už vidím pěkné kombo VIE-KIV/ODS-KTW, sice jsem se zařekl, že už nebudu volit odlety mimo Prahu, ale tady asi udělám výjimku :)
:)) a kedy ides? lebo destinacie dobre, ale teda v zime by sa mi tam moc nechcelo ist, najma keby som tam siel po prvy krat
Wizz coskoro predstavi linku Budapest-Minsk ... https://belarusfeed.com/breaking...hts-minsk/
Přihlášení
Ještě nemáš účet? Zaregistruj se!