Zdravím kolegové, Cestování a vše kolem něj mě prostě fascinuje a baví a když mám dlouhou chvíli rád bych si četl zajímavosti ze světa, nebo o letadlech, letištích, o zajimavých destinacích nebo nějaké jiné stránky o akčních letenkach ( ale jen ty, které za to stojí a zahraniční ) A proto se Vám ptám, kde chodíte čerpat informace, zdroje a kde trávíte čas na netu. Mé stránky jsou CL.com, hedvabna stezka občas a jinak nevím. Máte nějaké tipy na zajimavé stránky o cestování obecně ? .

Weby, stránky a zdroje informací o cestování

Založil ve fóru Obecně o cestování letadlem

3 reakce

Zdravím kolegové,

Cestování a vše kolem něj mě prostě fascinuje a baví a když mám dlouhou chvíli rád bych si četl zajímavosti ze světa, nebo o letadlech, letištích, o zajimavých destinacích nebo nějaké jiné stránky o akčních letenkach ( ale jen ty, které za to stojí a zahraniční )

A proto se Vám ptám, kde chodíte čerpat informace, zdroje a kde trávíte čas na netu. Mé stránky jsou CL.com, hedvabna stezka občas a jinak nevím.

Máte nějaké tipy na zajimavé stránky o cestování obecně ?

0

Pro profesionály
TTG http://www.ttg.cz/
Skift https://skift.com/

Pro letecké fajnšmejkry
Airways.cz, Planes.cz

0 Citovat

Rád sleduji www.airliners.net, obvzlášť fórum s tripreporty http://www.airliners.net/forum/viewforum.php?f=9, kde příspívá cestovatelská legenda Sam Chui smiley

0 Citovat

Lukáš mě těmi tripreporty připomněl ještě http://boardingarea.com/ smiley Takový veřejný blogovací centrum pro FF cestovatele.

0
3 reakce