Zdravím všechny cestovatele,máme již zakoupené letenky na 2. prosince z Bangkoku do Prahy a plánujeme, že bychom se dopravili do Bangkoku až tento poslední den letem z Hanoie.Oba lety by měly být s Qatar Airways. Přílet z Hanoie by měl být v 19:25 a odlet do Doha by měl následovat v 20:40.Stačí nám tento čas na přestup? Nebo je to risk?DíkyTomáš .

Přestup v Bangkoku - 1 hodina a 15 minut (Qatar)

Založil(a) ve fóru Obecně o cestování letadlem

7 reakcí

Zdravím všechny cestovatele,

máme již zakoupené letenky na 2. prosince z Bangkoku do Prahy a plánujeme, že bychom se dopravili do Bangkoku až tento poslední den letem z Hanoie.

Oba lety by měly být s Qatar Airways. Přílet z Hanoie by měl být v 19:25 a odlet do Doha by měl následovat v 20:40.

Stačí nám tento čas na přestup? Nebo je to risk?

Díky

Tomáš

0

myslím že zrovna Qatar lítá trasu Doha - Hanoi s mezipřistáním v Bangkoku jako jeden let, takže asi v pohodě, ne?

0 Citovat

No pokud správně chápu dotaz, tak by měli oba lety na rozdílných letenkách. V případě cesty bez zavazadla a odbaven online naprosto bez problému, v případě cesty se zavazadlem je otázka, jak by se k tomu QR postavili. Zda by kufry poslali přímo nebo ne.

0 Citovat

Je to tak jak říká Kryštof, jednalo by se o rozdílné letenky. A zavazadlo budeme mít.

0 Citovat

Čaute, rád bych oživil toto téma. Chystám se v létě letět do BKK s Emirates díky aktuální akci z Prahy a následně z BKK letět na Koh Samui (UST). Abych ušetřil, tak to pravděpodobně koupím jako 2 letenky - jedna z PRG do BKK s Emirates a druhá s Thai Airways z BKK do USM. Budu mít odbavené zavazadlo... Jak dlouho tam potřebuju na přestup? Stačí mi na to cca 3 a čtvrt hodiny, nebo si na to mám radši nechat víc?

0 Citovat

Určitě víc. Imigrační dokáže být neskutečná otrava a zabrat spoustu času. Zrovna u Koh Samui si nejsem jistý, jestli vůbec něco ušetříš. Letenky z Bangkoku tam bývají neskutečně drahé. Navíc mám takový špatný pocit, že online checkin u BKK není možný a budeš muset ještě k přepážce...

0 Citovat

Da se to stihnout, 3h jsou na hrane v Bkk, vypadnout rychle z letadla, rychlou chuzi na pasovku a tam muze clovek cekat aj 40 min nekdy, kdyz je naval, ale zatim sem nikdy jak 30min necekal, a to jsem v BBK byl asi 10x. Ohledne Bkk, pred mesicem se mi stalo, ze na odbavene zavazadlo na domestic letu CNX-BKK jsem v BKK cekal neskutecnych 55min,asi moje nejdelsi cekani na batozinu. Btw, obcas miva bangkok Airways akce, tak letenky jsou za rozumnou cenu, ale to je tusim na lety na Chiang Mai, krabi a phuket, na Samui to tak byt nemusi...

0 Citovat

Hlavně bych si rozmyslel letět v nejkrásnějším období v roce ve střední Evropě do ulepené jihoasijské prádelny.

A rozhodně není nutné s jedním dotazem vytapetovat deset různých vláken.

0
7 reakcí