Ahoj, rádi bychom letěli na madeiru, ideální termín je 3.3.-11.3. Z Prahy jsou hrozně dlouhé stopy v Amstru, nemáte tip na nějakou rychlejší trasu, případně na výhodnější startovní letiště, než je Praha? Díky :-) .

Madeira PRG - FNC

Založil ve fóru Tipy na levné letenky

8 reakcí

Ahoj, rádi bychom letěli na madeiru, ideální termín je 3.3.-11.3. Z Prahy jsou hrozně dlouhé stopy v Amstru, nemáte tip na nějakou rychlejší trasu, případně na výhodnější startovní letiště, než je Praha? Díky :-)

0

Koukam ze nikdo neodepsal , tak zkusim poradit Londyn , nekolikrat jsem videl dobre ceny i s Lisabonu ,ale chce to pak pojmout jako vylet Lisabon + Madeira , nevim co je spatneho na delsim stopu v Amstru ? a kdyz uz by mi nesedel Amstr tak zvolim Eindhoven a presunu se tam busem

Ale jiak proc zrovna Amstr ? Nemuzu sice v soucasne dobe doporucit vyhledavac Azair .( zacina byt cim dal vic nespolehlivy s chybama a bez aktualizace cen ) ovsem EasyJet ma stranky funkcni, primy let je treba taky s Eurowingsem z Berlina

0 Citovat

mikir napsal(a):

nevim co je spatneho na delsim stopu v Amstru ? a kdyz uz by mi nesedel Amstr tak zvolim Eindhoven a presunu se tam busem

Ty layovery jsou u těch nejlevnějších letenek fakt dlouhé a hlavně přes noc. Myslím, že jakýkoli nocleh nebo cestování po Holandsku cestu na Madeiru pěkně prodraží. A z toho, co píše Vítek, mám pocit, že o pobyt v Holandsku moc netouží.

Insipiruj se tady https://www.cestujlevne.com/akcn...ou-v-portu

Myslím, že jednodenní zastávka v Portu není na škodu, ubytko je za hubičku, na zpáteční cestě to pak pěkně navazuje ;-)

Tady máš skládačku za 66+51 euro

https://www.ryanair.com/cz/cs/bo...18-03-10/1

https://www.easyjet.com/deeplink...-10&apax=1

0 Citovat

Ahoj,

přidám pro inspiraci naší cestu (letíme za 14 dní s easyjetem z Mnichova přes Ženevu, cestou tam sice musíme přečkat noc na letišti v Ženevě, nicméně cena je bezkonkurenční - celkem cca. 2600Kč pro dva tam a zpět, zpateční let navazuje lépe - jen cca. 4 hod čekání na přestup, což by mělo být dostačující i v případě spoždění prvního letu.

Mnichov (Terminal 1) do Ženeva

EZS1212 flight

Odlet: út 16 1 20:35

Přílet: út 16 1 22:00

Ženeva do Madeira (Funchal)

EZS1313 flight

Odlet: st 17 1 07:00

Přílet: st 17 1 09:45

Madeira (Funchal) do Ženeva

EZS1314 flight

Odlet: st 24 1 10:25

Přílet: st 24 1 15:05

Ženeva do Mnichov (Terminal 1)

EZS1211 flight

Odlet: st 24 1 18:45

Přílet: st 24 1 20:05

Původně jsme plánovali přímý let s Eurowings z Vídně, ale Eurowings tento spoj nakonec zrušili.

Také jsem našel přímé lety z Norimberku se společností Germania.

0 Citovat

Když už jste u té Madeiry. Máte v plánu si půjčovat auto, nebo budete spoléhat na hromadnou dopravu? Plánujeme na květen, myslíte že půjčení auta na celý pobyt je zbytečné?

0 Citovat

Jen pro info: letiště v Ženevě se na noc zavírá, resp. snad by mělo být možné zůstat uvnitř terminálu, ale nevycházejte ven, protože pak se už nedostanete dovnitř (kolem 0:30 se dveře zavřou). Info z počátku roku 2017.

0 Citovat

evinkamalinka napsal(a):

Když už jste u té Madeiry. Máte v plánu si půjčovat auto, nebo budete spoléhat na hromadnou dopravu? Plánujeme na květen, myslíte že půjčení auta na celý pobyt je zbytečné?

Pokud chcete cestovat po ostrově (a co taky jiného na Madeiře, že), tak auto je velmi žádoucí. Ani si to bez něj moc nedovedu představit.

0 Citovat

mirjur napsal(a):

Pokud chcete cestovat po ostrově (a co taky jiného na Madeiře, že), tak auto je velmi žádoucí. Ani si to bez něj moc nedovedu představit.

A nemáte někdo prosím typ na ověřenou autopůjčovnu ve Funchalu?

0 Citovat

cestovatel89 napsal(a):

Rozhodně Madpoint.pt - cena 30E/den zahrnuje komplet všechno pojištění s nulovou spoluúčastí, což je super - osobně jsme byly poté hodně rádi, že to tak bylo. Nakonec jsme se rozhodli, že auto chceme mít o den dýl, tak nám jen řekli ať ho necháme druhej den stát na letišti odemčený s klíčema a penězma v kastlíku. Jinak bez problému na nás po příletu počkali na letišti, měli sebou terminál, takže se dalo platit kartou a maximální spokojenost.

Super, moc děkuji :)

0
8 reakcí