- Fórum
- Co se nevešlo
- Kam v září na 3 týdny?
Kam v září na 3 týdny?
Ahoj,
hledám inspiraci - kam v září na 3 týdny? 2 osoby, rozpočet dohromady 150k
Hledáme něco putovní/putovně-dovolenkového
Máte nějaké nápady? :-)
je to sice len na 15 dni, ale aspon usetrite 10 000 czk (sme predsa na cestujlevne, kde rozhoduju niekedy aj haliere)
https://hotel.invia.cz/turecko/b...=132263350
ak ste skrblici, tak asi toto potom
Jo, zájezd za 70 litrů a čas odletu z Prahy je v 4:45 (a pravděpodobně s Travel Service). Luxus se hned pozná.
No... jeden zhavej tip na putovne-dovolenkovou cestu bych mel.
V zari se obvykle kona pout do Mekky ((:
když mi dáte 50K, tak vám za zbytek naplánuju itinerář, poletím s vámi a budu vás osobně provádět :):)
cali napsal(a):Pokud i přilehneš, tak se snad s kámošema na těch pade složíme.
xDDDDDD
:DDDDDDDDDD
:-DDDDDDDDDDDD
rovnou odstraň to snad, protože kdyby se někdo cukal, rád Vás založím a jedu taky :-D
Za 75 klacku bych letel nekam, kam se jen tak nedostane kazdy turista. Ja bych letel nekam do tichomori a uzival si klid a prirodu a pripadne procestoval ostruvky okolo. Jeste jsem uvazoval nad Madagaskarem, ale nevim jaka tam je situace ted :D
ale vsak Madagaskar z takeho Talianska byva sem tam za 300-400 euro, to je este lowcost :D
no ale je to pekna predstava mat 3000 euro na vylet... doteraz som minul za 210+ letov okolo 4500 euro, takze by sa dalo vymyslat :DPardon 😃 ja mam vyhlidnuty jeden ostrov v Tichomori. Skyscanner mi hodil zpatecku za 176k , predstava, ze tam chci libanky a hotel... -.-
Ne, tam to lita jednou za tyden. Nevim co by tripsta ci g2g ci kiwi mi na to rekli, ze mi zrusili let:D jeste i garanci prestupu mi to nekdo z nich nabidne :D
Jj, 176k. Jako hodilo mi to i nejakou zavratnou sumu v C, ale to mi prislo zbytecny do Noveho Zelandu. Tam se stejne leti dvema cesnama :D
cali napsal(a):Ja se taky pridam, kolik uz nas je ve skupine?Pokud i přilehneš, tak se snad s kámošema na těch pade složíme.
Roiman4 napsal(a):176litru, to je hodne drahy business.. nebo to je letenka do First? Kdyz koukam na akce,a na Tahiti v economy se da z EU letet za 20tis kc (ovsem dlouha cekacka v AKL) + naklady z CR do Skandinavie na positioning ...Utopit 176tis za letenku,to uz je umeni.... :-)Pardon 😃 ja mam vyhlidnuty jeden ostrov v Tichomori. Skyscanner mi hodil zpatecku za 176k , predstava, ze tam chci libanky a hotel... -.-
Přihlášení
Ještě nemáš účet? Zaregistruj se!