SIM karta Gruzie
Daruji gruzínskou SIM kartu operátora Beeline s cca 1,5 GB, pokud někdo využije. Aktivní by měla být až do 19.7. Předání v Praze.
Plus k tomu můžu poskytnout zatím neupřesněný obnos gruzínských lari v mincích (mám je doma a večer je musím spočítat). Vyměním spolu se SIM za pozvání na kofolu / pivo a vyměnění historek.
Tak kolik těch lari máš? Mají hodnotu aspoň toho pivka? :-)
Škoda u té simky, potřebovali bychom ji až v srpnu ...
monca.cz napsal(a):Vidíš, včera jsem je zapomněl spočítat. Píšu do kalendáře :DTak kolik těch lari máš? Mají hodnotu aspoň toho pivka? :-)
Vždyť píšu, že SIMku přenechám za 0,- Mě stála asi 55 Kč, po vašem cca 2€. Jen je škoda na ni nechat propadnout ta data, pokud je někdo zvládne využít ;)
Nemá Beeline taky appku, přes kterou by se to dalo dobít a tudíž prodloužit platnost? U Magti žádný problém.
monca.cz napsal(a):4,1 lariTak kolik těch lari máš? Mají hodnotu aspoň toho pivka? :-)
Nech si jako suvenýr. Trávit čas tím, že budu sledovat každou chvíli, zda se někdo neozval na SIMku za 0 Kč a lari za 40. Já třeba jsem rád, když mi zbydou nějaké drobáky z cest, však už mám pěkně těžkou sbírku :D
Mám už odečteny ty do sbírky :-D Jinak to je plán B a SIMka do šuplíku propadlých SIM karet :D
Nabizim zadarmo sim s neomezenymi daty do Gruzie, operator Magti, zitra se vracim do CR, platnost do min 28.10.
Místní SIM může být levnější, ale vyžaduje nákup na místě, zatímco eSIM si můžete nainstalovat před cestou - https://airalo.tpm.li/HZoGU7Be